Dodaj do ulubionych

Olejek do ciała brązujący Bielendy

15.05.05, 17:52
Wróciłam własnie z Janek i kupiłam sobie w Geancie ten oto olejek! Strasznie
mi się podobają gładkie, połyskujące nogi wysmarowane olejkiem czy oliwką!
Pięknie to wygląda!! Mam nadzieję, że ten olejek tak będzie działał na moją
skórę. Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • justa_79 Re: Olejek do ciała brązujący Bielendy 16.05.05, 10:53
      a widzisz już efekty brązujące?
      • kasiunia62 Re: Olejek do ciała brązujący Bielendy 17.05.05, 18:49
        jeszcze sie nie smarowałam, czekam na lepsze dni słoneczne ;)
        • kasiunia62 Re: Olejek do ciała brązujący Bielendy 20.05.05, 22:16
          Użyłam! jest przepiękny!!!! skóra wygląda jak po oliwce, taka śliska, miękka i
          fajna! I widac małe złote drobinki! Śliczności :)
          • madai Re: Olejek do ciała brązujący Bielendy 20.05.05, 22:18
            a nadaje brazowy kolor?
    • vanessa75 Re: Olejek do ciała brązujący Bielendy 21.05.05, 18:31
      Witaj Kasiunia 62 - osobiscie też uważam ze ten olejek jest fajowy i też
      podobają mi się takie gładkie nóżki posmarowane tym połyskującum olejkiem.
      Miałam sobie kupić ten olejek - ale kupiłam cos na allegro i dostałam miłą
      niespodziankę w postaci tego olejku.Więc fajnie wyszło he he.
      pozdrawiam serdecznie Cię Kasiunia .
      • kasiunia62 Re: Olejek do ciała brązujący Bielendy 21.05.05, 22:18
        Vanessa to się cieszę :) Ja używam do sobie na nogi, potem aż się nie mogę
        powstrzymać żeby się nie pogłaskać :) Tak jest miło w dotyku!
        Jak przyjdzie lato i odsłonie już większość ciała to wysmaruję się od stóp go
        głow!
        Pozdrawiam!
        • frrancuzeczka Re: Olejek do ciała brązujący Bielendy 21.05.05, 22:37
          dziewuszki powiedzcie czy ten olejek nie jest aby tlusty?
          • kasiunia62 Re: Olejek do ciała brązujący Bielendy 22.05.05, 20:15
            własnie nie jest!!!! dziś po prysznicu wysmarowałam się nim na wilgotną skórę-
            wspaniale się wciera! Potem lekko przyklepałam recznikiem, odczekałam jakis
            czas i załozyłam ciuszki, skorka slicznie swieci drobinkami!!! Super!!!
    • frrancuzeczka Re: Olejek do ciała brązujący Bielendy 22.05.05, 22:21
      coraz lepiej..:) a jak pachnie?
      • Gość: Karolina Re: Olejek do ciała brązujący Bielendy IP: *.chelm.gda.pl / *.futuro.pl 22.05.05, 23:36
        Ponoc jak grapefruit
    • Gość: Miya Re: Olejek do ciała brązujący Bielendy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 10:09
      Brzmi zachecajaco tylko czy aby nie brudzi ubrania?
      • kasiunia62 Re: Olejek do ciała brązujący Bielendy 23.05.05, 23:19
        nie zauważyłam żeby brudził! a miałam go na skórze przez cały dzienm dzielnie
        się trzymał! Zapach cudny;) Co za olejek...ah!
        • Gość: apapapapapaa Re: Olejek do ciała brązujący Bielendy IP: *.asternet.pl 23.05.05, 23:55
          kasiunia po raz któryś już pytamy się czy ten olejek rzeczywiście bązuje czy
          jest brązujący tylko z nazwy?
    • Gość: ewa Re: Olejek do ciała brązujący Bielendy IP: *.com.pl / 213.199.197.* 24.05.05, 09:57
      czy rzeczywiscie brązuje?
    • martatar000 Re: Olejek do ciała brązujący Bielendy 24.05.05, 10:22
      i czy po jakims czasie nie ma typowego zapachu samoopalacza???
      • Gość: Miya Re: Olejek do ciała brązujący Bielendy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 11:34
        up
        • Gość: anusia Re: Olejek do ciała brązujący Bielendy IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 24.05.05, 12:21
          tez bym sie chciala dowiedziec czy brazuje?
          • bonovox Re: Olejek do ciała brązujący Bielendy 24.05.05, 12:25
            też jestem ciekawa:) czy ktoś odpowie na to pytanie???
            • Gość: Ello Re: Olejek do ciała brązujący Bielendy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 12:49
              Też chciałabym wiedzieć czy brązuje. A wogóle nie moge uwierzyć żeby był taki
              super znając już tą firme to produkty brązujące mają wiele wad. Mialam już
              mleczka, toniki, kremy i balsamy brązujące tej firmy. Więc podchodze troche
              sceptycznie do tego olejku. Jestem ciekawa czy naprawde nie brudzi ubrań, nie
              jest tlusty za bardzo i czy nie śmierdzi. No ale co najważniejsze czy naprawde
              brązuje skore????
              p.s. Ile on kosztuje??
              • justa_79 Re: Olejek do ciała brązujący Bielendy 24.05.05, 12:54
                ja tam sobie bardzo chwalę krem nawilżający i balsam z serii brązującej.
                • Gość: Ello Re: Olejek do ciała brązujący Bielendy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 12:58
                  Ja niestety nie. Krem jak dla mnie był do niczego. Byl o wiele za tlusty i nie
                  dawal efektu. Jedynie co może było dobre to tonik.
                  • Gość: EvE Re: Olejek do ciała brązujący Bielendy IP: 80.48.100.* 24.05.05, 13:04
                    a co sądzicie o kremie Bielenda brązująco-nawilżającym na dzień. Słyszałam
                    różne opinie i już sama nie wiem...
              • morelka4 Re: Olejek do ciała brązujący Bielendy 24.05.05, 13:31
                Osobiscie co prawda nie uzywalam wiec nie wiem, ale tu sa opinie na jego temat:
                www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&csid=c1ef505a0b0d39124681a5da154a1877&cmd=details&itemid=9745
                • justa_79 Re: Olejek do ciała brązujący Bielendy 24.05.05, 13:37
                  e tam, takie opinie, wiadomo, że olejek nie nawilża, więc nie wiem, skąd te
                  zarzuty użytkowniczek ;) olejek tylko zatrzymuje wodę w skórze. i zwykle o
                  wiele lepiej się wchłania, jeśli nałożymy go na mokrą skórę, a sądząc po
                  komentarzach z wizażu, dziewczyny pewnie nakładały na suchą.
                  • Gość: Miya Re: Olejek do ciała brązujący Bielendy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 14:02
                    Ale czy brazuje i nie brudzi???
                  • morelka4 Re: Olejek do ciała brązujący Bielendy 24.05.05, 14:34
                    e tam to moge odpowiedziec na takie gdybanie osoby ktora nie wyprobowala
                    produktu a tylko bazuje na przypuszczeniach co inna zrobila zle;) Uzywalas tego
                    olejku? Moze jakies konkrety?
                    • Gość: Kasia Re: Olejek do ciała brązujący Bielendy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.05.05, 14:51
                      a ile kosztuje ten olejek?I jeszcze raz to samo pytanie...po jakim czasie
                      brązuje..jesli w ogóle brazuje?
                    • justa_79 Re: Olejek do ciała brązujący Bielendy 24.05.05, 14:53
                      wyrażam tylko ogólne zdanie nt. stosowania kosmetyków niezgodnie z
                      przeznaczeniem i wydawania później "wiarygodnych" opinii ;) już dawno to
                      zauważyłam na wizażu, a te opinie o olejku mi to przypomniały ;)
                      • morelka4 Re: Olejek do ciała brązujący Bielendy 24.05.05, 15:19
                        justa_79 napisała:

> wyrażam tylko ogólne zdanie nt. stosowania kosmetyków niezgodnie z
                        > przeznaczeniem i wydawania później "wiarygodnych" opinii ;) już dawno to
                        > zauważyłam na wizażu, a te opinie o olejku mi to przypomniały ;)

No tak...ale my tu nie ogolnie ale konkretnie o olejku Bielendy;) Co do opini
                        na wizazu rowniez podchodze do nich z mala rezerwa, ale jesli kilka panienek
                        twierdzi, ze olejek ktory mial miec wlasciwosci brazujace w rzeczywistosci nie
                        brazuje to dla mnie jest juz jasne czy go kupie czy nie. Przyznam szczerze, ze
                        tylko to mnie interesowalo, a nie jego wlasciwosci natluszczajace, nawilzajace
                        czy jakies tam jeszcze:)
                      • morelka4 Re: Olejek do ciała brązujący Bielendy 24.05.05, 15:21
                        a co do zalu o brak wlasciwosci nawilzajacych to masz racje:) Nawet nie
                        zwrocilam na to uwagi, bo jak juz pisalam interesowalo mnie tylko czy
                        rzeczywiscie brazuje:)
                        • kasiunia62 Re: Olejek do ciała brązujący Bielendy 24.05.05, 15:40
                          nie wiem czy brązuje, bo ja miałam juz wczesnuiej opaloną skórę..niestety nie
                          potrafię odpowiedzieć na to pytanie, na pewno nie brudzi i ładnie pachnie i
                          skóra przez długi czas mieni się złotymi drobinkami. A kosztuje około 13 zł.
                          • justa_79 Re: Olejek do ciała brązujący Bielendy 24.05.05, 15:50
                            czyli jeśli chodzi o najważniejszy aspekt, to nadal nie wiemy :)
    • kasiunia62 jeszcze jedno 24.05.05, 15:44
      Z moim przypadku wspaniale nawilża!!! używam po prysznicku na mokrą skórę,
      wcieram sobie i delikatnie osuszam ręcznikiem i przez cały dzien moja skóra
      jest nawilżona i miła w dotyku!! Tak jak po oliwce dla dzieci!!! Cudo

Pozdrawiam dziewczynki!
    • Gość: Miya Re: Olejek do ciała brązujący Bielendy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 08:59
      nie mogac otrzymac odpowiedzi, sprawdzilam wczoraj sama. Posmarowalam w sklepie
      grzbiet dloni dwa razy i juz teraz wiem, ze na pewno nie brazuje :(. Ale skora
      byla aksamitna w dotyku i lepiej wygladala niz druga niesmarowana.
      • justa_79 Re: Olejek do ciała brązujący Bielendy 25.05.05, 11:03
        a oczekiwałaś efektu po 1 zastosowaniu? ja miałam np. balsam z tej serii i
        trzeba było użyć kilka dni pod rząd, żeby było widać efekt. przecież to nie
        samoopalacz, żeby po 1 razie powstała widoczna opalenizna.
        • Gość: Miya Re: Olejek do ciała brązujący Bielendy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 18:13
          Widzisz, stosuje balsam brazujacy Sopot i ten daje delikatny efekt juz po
          pierwszym zastosowaniu. Bielenda posmarowalam reke w jednym miejscu dwa razy (w
          odstepie czasowym) i absolutnie nic, no to chyba nie bardzo brazuje... No ale
          moze faktycznie trzeba cierpliwosci. A Ty stosowalas ta oliwke, jesli tak to
          moze odpowiedz nam jak z nia jest, bo pare osob juz pytalo i nikt nie
          odpowiedzial. Chyba, ze tylko Ci sie wydaje na podstawie innych kosmetykow z
          tej serii.
          • avon_22 Re: Olejek do ciała brązujący Bielendy 25.05.05, 18:34
            Białej spódniczki nie pobrudzi?
            • Gość: Ola Re: Olejek do ciała brązujący Bielendy IP: *.echostar.pl 25.05.05, 19:06
              Kupilam dzisiaj ten olejek. W sumie to taki zwykly olejek tylko ze ma takie
              zlote drobinki. pozostawia lekka warstwu tluszczu co jest chyba typowe dla dla
              olejku. Nie wydaje mi sie zeby brudzil lub brazowil. Mam z tej serii balsam i
              tez nie zauwazylam zadnego efektu brazowienia, przynajmniej w porownaniu z
              balsamem sopot. Fajny jesli ktos chce sobie nablyszczyc skore i podkreslic
              opalenizne. To wszystkie moje przemyslenia na ten temat.
              • kasiunia62 OSTRZEŻENIE 05.06.05, 11:01
                Dziewcyzny ale jestem wsciekłą!!! od używania tego olejku ( jestem prawie
                pewna) dostałam wielkiego wysypu czerwonych króst na dekolcie i
                ramionach!!!!!!!!!!! FUCK!!!! wyglądam paskudnie!!! gdzies wyczytałam że
                własnie takie tłuste olejki wzmagają pryszcze!!!!!!
                • justa_79 Re: OSTRZEŻENIE 05.06.05, 14:35
                  a owszem, u mnie też olejki działają komedogennie. wtedy zużywam je na same
                  łydki, tam nie mam problemów ;)
                  • kasiunia62 Re: OSTRZEŻENIE 05.06.05, 17:25
                    ja też na same nogi i brzuch, nigdzie więcej!
    • justa_79 Re:Olejek do ciała brązujący Bielendy-do Kasiuni62 14.06.05, 12:12
      Kasiu, a mogłabyś sprawdzić, czy ten olejek ma w składzie dihydroxyaceton? i
      jeśli tak, to na którym miejscu?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka