viola2 19.05.05, 13:20 probowalam masek,k kremow, tonikow i nic nie pomaga:( co polcacie dobrego by oczyscic i zwezic pory?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sandra Re: rozszezone pory:( ratuuunkuu.. IP: *.adsl.inetia.pl 19.05.05, 13:30 Zamiast zwężac rozszeRZone pory, sugeruję poszerzyć znajomość ze slownikiem ortograficznym. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: axys przyganiaj kociol garnkowi IP: *.jmdi.pl 19.05.05, 14:14 jak mozna poszerzyc znajomosc ze slownikiem - znasz moze jakiegos slownika, z ktorym mozesz poszerzac znajomosc? bo ja znam tylko takie, odnoscie ktorych mozna poglebiac wiedze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sandra Re: przyganiaj kociol garnkowi IP: *.adsl.inetia.pl 19.05.05, 14:32 hmmm...chyba jednak nie Ty mnie będziesz pouczać..nie ma wyrażenia 'znasz może jakiegoś słownika' , może ew. być 'znasz może jakiś słownik'... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: przyganiaj kociol garnkowi IP: *.chello.pl 19.05.05, 15:44 Właśnie. I autorka wyrażenia doskonale zdawała sobie z tego sprawę. Bo zwrot: "znajomość ze słownikiem" sugerował, że słownik to ktoś. Gdybyś napisała: "znajomość słownika", pytanie brzmiałoby: "znasz może jakiś słownik", i tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sandra Re: rozszezone pory:( ratuuunkuu.. IP: *.adsl.inetia.pl 19.05.05, 14:35 www.google.pl/search?hl=pl&q=poszerzy%C4%87+znajomo%C5%9B%C4%87&lr= Odpowiedz Link Zgłoś
anka10 Re: rozszezone pory:( ratuuunkuu.. 19.05.05, 15:28 Widzę że na tym forum trzeba uważać przy pisaniu każdej literki bo ja nie to można oberwać:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: just Re: rozszezone pory:( ratuuunkuu.. IP: *.ha.tuniv.szczecin.pl 19.05.05, 15:39 kurde ale sie czepiacie:P dziewczyna pyta sie o cere, a wy tu chyba zakladacie post o poprawnej polszczyznie;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: rozszezone pory:( ratuuunkuu.. IP: *.chello.pl 19.05.05, 15:48 Czego to ma dowodzić? Że można poszerzyć znajomość CZEGOŚ a nie Z CZYMŚ , droga Sandro... Czyli może nie czepiaj się tak każdego błędu, bo sama też nie wyrażasz się poprawnie. Odpowiedz Link Zgłoś
aretse11 Re: rozszezone pory:( ratuuunkuu.. 19.05.05, 16:19 no i prosze kobieta wola o pomoc a tu klotnie zwiazane z wymowa,pisownia..mnostwo ludzi nie zna sie na ortografii..ale czy to musi oznaczac,ze nie moga juz nigdzie nic pisac,bo powinni sie bac..bo co bedzie jak zrobia blad..Ja manie poprawiania bledow ortograficznych to mialam w podstawowce..wiec nie przesadzajmy.. co do rozszerzonych porow..nie wiem co zrobic..wiem jedynie czego nie robic..zrezygnowac (jesli korzystasz) z solarium..nie robic tzw"parowek".. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karina Re: rozszezone pory:( ratuuunkuu.. IP: *.gl.digi.pl 19.05.05, 15:51 nigdy nie lubilam dziewczyn o imieniu Sandra, mówiono że się czepiam, a tu prosze nastepna wredna Odpowiedz Link Zgłoś
klamczucha3 Re: rozszezone pory:( ratuuunkuu.. 19.05.05, 16:22 Karina,to mnie rozbawilas swym postem! Az mi lzy polecialy! Rewelacja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: rozszezone pory:( ratuuunkuu.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 17:41 Ja polecam maseczke peel-off Nivea. Jest ona w saszetce takiej na dwa razy(ale ja jedną częśc mam na dwa razy bo naprawde wystarcza). Kosztuje niecałe 6zł. Oczywisci najładniejszy wygląd skóry jest w dniu zastosowania, ale cera jest naprawde gładka i te okropne dziury są mniej widoczne Pozdr Aha i mam nadzieje, że nie zrobiłam zbyt dużo błędów bo znowu ktoś sie zdenerwuje ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
viola2 dzieki dziewczyny:))))) 20.05.05, 08:48 dziENki dziewczyny za porady, Hoc nie bylo ich wiele, ale maseczke na pewno wyprUbÓje:) i dziENki za obrone:) zwyczajnie z pospiechÓ wtedy byl tamten byk:) ciekawe co teraz powie pani czepialska????? pewnie sie zagotÓje ze zlosci hihihi pozdrowionka:) Odpowiedz Link Zgłoś
l81 Re: dzieki dziewczyny:))))) 20.05.05, 12:05 A może istnieja jakies zioła na zamknięcie porów, tak jak są na ich otwarcie.Pozdawiam. Odpowiedz Link Zgłoś