Dodaj do ulubionych

Gdzie naprawdę ładny pedicure w Warszawie????

IP: *.aster.pl 22.05.05, 08:27
Gdzie można zrobić naprawdę staranny pedicure w Warszawie? Wczoraj byłam na
manicure i pedicure w Nail Club w Arkadii. Taki pedicure to mogę sobie zrobic
sama. Naprawdę bez rewelacjii. Natomiast manicure to tragedia. Z dużo
ładniejszymi paznokciami tam poszłam. Teraz wstydzę się swoich dłoni! Mam
sprwdzoną manicurzystkę, mogę się zrewanżować namiarem. A w Arkadii chciałam
zrobic przy okazji pedicure... Nigdy więcej.
Obserwuj wątek
    • Gość: Aneta Re: Gdzie naprawdę ładny pedicure w Warszawie???? IP: *.aster.pl 22.05.05, 12:58
      Dziewczyny, bardzo proszę. Zawsze staram się doradzać w miarę możliwości a mnie
      to już nikt :-((
      • Gość: jasiek Re: Gdzie naprawdę ładny pedicure w Warszawie???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 18:23
        podbijam, bo ja tez jestem bardzo ciekawa
        a może manicure w sally hansen? nie byłam, ale wydaje się naturalny i ładny
    • Gość: Jula Re: Gdzie naprawdę ładny pedicure w Warszawie???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 08:40
      Ja robiłam sobie ostatnio żel na stopy z końcówką frenchową, jestem zachwycona.
      Centrum W-wy. Jak jesteś zainteresowana to przeslij maila, to wyślę ci namiar na
      priva. A chętnie poproszę namiar na menicure (julamarynia@gazeta.pl)
      • Gość: Aneta Wysłałam Ci maila! n/t IP: *.aster.pl 23.05.05, 11:41
        • Gość: AgaU Re: Wysłałam Ci maila! n/t IP: *.acn.waw.pl 23.05.05, 11:45
          jak gdzies robia fajny manikiur, to moze pochwal ich publicznie-chetnie
          skorzystam.
          sama szukam dobrego pedikiuru (ale nie zadnych tipsow, bo chyba to znaczy
          tez 'zel' z poprzedniego posta..).
          pozdrawiam,
          aga
          • Gość: Aneta Manicure IP: *.aster.pl 23.05.05, 11:56
            <jak gdzies robia fajny manikiur, to moze pochwal ich publicznie-chetnie
            skorzystam.

Właściwie dlaczego nie?

Manicurzystka to p. Żaneta. Jest naprawdę bardzo dokładna, nie wycina skórek
            zbyt mocno, nic nie haczy, nie robią się stwardnienia i to co podoba mi się
            najbardziej - nadaje paznokciom bardzo ładny kształt. Jest doświadczona, bo
            zajmuje się tym już 9 lat. Ładnie robi tak paznokcie naturalne jak i sztuczne.
            Chwilowo przyjmuje u siebie w domu ale od czerwca ma być na Świętokrzyskiej w
            salonie o nazwie watpliwej urody... Stanisław (blisko Nowego Swiatu, po
            schodkach). Miejsce o tyle dobre, że nie ma większego problemu z parkowaniem.
            Telefon mogę podać ale to już raczej na priva.
            • Gość: AgaU Re: Manicure IP: *.acn.waw.pl 23.05.05, 13:10
              dzieki.. a mozesz podac cene?
              to ewentualnie bym cie poprosila o ten namiar jakby mnie bylo stac;)
              • Gość: Aneta Re: Manicure IP: *.aster.pl 23.05.05, 13:16
                Manicure naturalnych paznokci - z malowaniem 35 zł, french 40. Ceny tipsów już
                nie pamiętam.
            • kajam80 Re: Manicure 23.05.05, 13:20
              poprosze o namiary na priv
      • aniolek218 Re: Gdzie naprawdę ładny pedicure w Warszawie???? 23.05.05, 13:22
        Jula - czy możesz i mi przesłac kontakt na pdeicure ? na @
    • Gość: epjasa Re: Gdzie naprawdę ładny pedicure w Warszawie???? IP: *.aster.pl 23.05.05, 12:17
      A może namiar na pedicur, może przecież być również bez telefonu też upublicznić. Już był kiedyś taki wątek, ale bez większych efektów. Z pedicur jest jakiś kłopot. Ja od razu przyznaję, nigdy nie byłam. Póki co, sama sobie próbuję radzić. Ale chętnie bym się wybrała. Jeden warunek - musi być sprawdzona pedicurzystka!
      • Gość: maxi Re: Gdzie naprawdę ładny pedicure w Warszawie???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 13:28
        Jejkuu, ale Wy macie drogo w Warszawce. W Lublinie manicure kosztuje 10-20zł. A
        moja manikiurzystka robi to tak pięknie.
        • Gość: Nessie Re: Gdzie naprawdę ładny pedicure w Warszawie???? IP: *.acn.waw.pl 23.05.05, 13:30
          > w Warszawce

W tym wątku jest mowa o Warszawie. To takie miasto w Polsce.
          • kaprysia Re: Gdzie naprawdę ładny pedicure w Warszawie???? 23.05.05, 13:38
            Stołeczne, dodam, nie prowincjonalne jak Lublinek.

A propos manicure/pedicure to nie polecam zakładów w centrach handlowych,
            wiadomo, że tam robią "na ilość", nie przejmujac się jakością.
            BArdzo dobry pedicure zrobiono mi w salonie Eris na Merliniego, przy okazji
            polecam zabieg cynamonowe stopy - raj dla stóp:) Całośc kosztuje ok. 100 zł,
            sam pedicure z malowaniem chyba 60. Odradzam natomiast serdecznie Salon SPA an
            Ikara, masakra.
            • Gość: AgaU Re: Gdzie naprawdę ładny pedicure w Warszawie???? IP: *.acn.waw.pl 23.05.05, 13:54
              ufffff drogo!
              ale moze sie skusze jesli jest taki dobry.
              starcza na tydzien czy dluzej?
            • Gość: Aneta Do Kaprysi IP: *.aster.pl 23.05.05, 19:50
              Jesli możesz to napisz, proszę, u kogo byłaś w Erisie.
    • aniolek218 Re: Gdzie naprawdę ładny pedicure w Warszawie???? 23.05.05, 16:47
      Nie byłam w tym salonie wprawdzie ale kilka razy na tym forum czytałam
      pochlebne opinie o nim, na ich stronie www znalazałam informacje o promocji
      manicure + pedicure = 60
      • Gość: Aneta Re: Gdzie naprawdę ładny pedicure w Warszawie???? IP: *.aster.pl 23.05.05, 19:48
        A który salon masz na mysli?
        • Gość: kajusiowa Re: Gdzie naprawdę ładny pedicure w Warszawie???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 20:25
          z calego serca polecam p.Beatke z malutkiego salonu na koszykowej.pedicure
          miodzio,manicure przepikny, kolezanka chodzi do niej na tipsy zelowe-nikt nie
          podejrzewa jej o tipsy.dla mnie bomba;)
          • Gość: Aneta Re: Gdzie naprawdę ładny pedicure w Warszawie???? IP: *.aster.pl 23.05.05, 21:15
            Czy mogłabyś podać bliższe namiary, telefon albo numer budynku?
          • blacky7 Re: Gdzie naprawdę ładny pedicure w Warszawie???? 24.05.05, 14:55
            Czy mogłabym na priva dostać jakieś bliższe info o tym zakładzie na Koszykowej.
            Może tel. żeby się umówić bez jeżdżenia, bardzo proszę. Interesują mnie tipsy,
            wcześniej tez była mowa o ładnych tipsach (o p. Żanecie), poproszę ewentualnie
            szczegółowe namiary.
        • aniolek218 Re: Gdzie naprawdę ładny pedicure w Warszawie???? 24.05.05, 10:53
          www.ladystudio.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka