Gość: katrina IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.02, 20:27 Flextencils. Kto wypróbował, niech się wypowie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania Re: Lancome - nowa mascara IP: 217.98.124.* 10.07.02, 09:50 tez jestem ciekawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klik Re: Lancome - nowa mascara IP: 217.98.124.* 11.07.02, 09:29 ??????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: silie Re: Lancome - nowa mascara IP: *.jmk.lodz.pl 11.07.02, 09:42 Wprawdzie raczej na pewno jej nie kupię, ale opinię i ja bym poznać chciała... Czyżby była lepsza od wychwalanego pod niebiosy "Extensils-a"?? Napiszcie coś!!!! pzdr, s. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ella Re: Lancome - nowa mascara IP: *.tom.pl 11.07.02, 11:01 nie widzialam jeszcze tej nowej mascary,ale apropos 'bestsellera' extencils- bardzo srednio mi odpowiadal-tzn chyba najmniej z wszystkich lancome'ow... sadzac po nazwie-nowy tusz ma pewnie glownie wlasciwosci podkrecajace,takie bardziej 'ukladajace'-ale nie wiem,bo nie widzialam nawet reklamy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magamaga Re: Lancome - nowa mascara IP: *.ost-poland.com.pl 11.07.02, 11:14 No wlasnie, czemu te Lancomy maja opinie najlepszych mascar, to ja nie rozumiem. Za taka cene sa do kitu, lepiej kupic cos ze sredniej polki, efekt bedzie podobny, jesli nie lepszy. Z wyzszej ja najbardziej lubie Diora, a moj debest to LongOptique, tak krytykowany na forum za rozmazywanie sie. Mi sie nie rozmazuje, ma sie rozumiec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margotka Re: Lancome - nowa mascara IP: *.waw.cdp.pl 11.07.02, 12:24 > No wlasnie, czemu te Lancomy maja opinie najlepszych mascar, to ja nie > rozumiem. Za taka cene sa do kitu, lepiej kupic cos ze sredniej polki, efekt > bedzie podobny, jesli nie lepszy. Z wyzszej ja najbardziej lubie Diora, a moj > debest to LongOptique, tak krytykowany na forum za rozmazywanie sie. Mi sie nie > rozmazuje, ma sie rozumiec. Moze to smiesznie zabrzmi, ale wyglada na to, ze rzesy musza w jakis bardzo indywidualny sposob reagowac na mascary. LongOptique po dwoch godzinach splywa mi pod oczy tworzac szara obwodke. Czytalam juz na tym forum podobne do mojej opinie, jak i rowniez bardzo entuzjastyczne. Mysle, ze nie mozna kupowac mascary bez przetestowania - pomalowac sie w sklepie, pochodzic pol dnia i dopiero zadecydowac. Najnowsza mascare Lancoma sprobuje przetestowac w sobote. Jestem ciekawa efektu, z innych mascar tej firmy zawsze bylam zadowolona. Pozdrawiam Margotka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: silie Re: O właściwościach. IP: *.jmk.lodz.pl 11.07.02, 12:37 Hmmm, wygląda na to, że tuszami jest tak samo jak z lakierami do paznokci. cholernie indywidualna sprawa...Malujemy z Mamą w niedzielę pazury tym samym lakierem, ja muszę we wtorek zmywać i malować, bo są wszędzie odpryski (nie piorąc, nie zmywając-albo w grubych rękawicach), a ona z powodzeniem nosi lakier cały boży tydzień, zmywając gołymi rękami, piorąc, wyrabiając ciasto,i końcówki ma starte dopiero w sobotę...Może to zależy od jakiegoś składu "chemicznego" paznokci i rzęs, indywidualnego u każdej z nas? pzdr, s. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magamaga Re: O właściwościach. IP: *.ost-poland.com.pl 11.07.02, 12:59 Na pewno, tez od gestosci i grubosci rzes. I mysle, ze tez od techniki malowania, ruszania szczoteczka itp. No bo dlaczego mi Definicils skleja wszystkie rzesy w trzy grube kepki, a moje dwie kolezanki w pracy uwazaja go za tusz genialny, ktory im nie tylko niczego nie skleja, ale pieknie maluje i wydluza. Aha, i szczoteczka jest wazna. Ja nie umiem sie umalowac taka, ktora wyglada jak taka zwarta spirala, moja szczoteczka musi byc taka rozcapirzona, jak szczotka do butelek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ella Re: O właściwościach. IP: *.tom.pl 11.07.02, 15:46 ale przeciez wlasnie taka jest szczoteczka Definiciles:) (nota bene moj ulubiony tusz) chyba naprawde nie ma zadnych obiektywnych kryteriow jakosci mascar,i to niezaleznie od ceny/firmy... ale nikt tu chyba nic nie wspomnial o helenie rubinstein...?ja pare lat temu mialam jakis wydluzajacy tej firmy i byl,o ile pamietam,niezly... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ella Re: Lancome - nowa mascara IP: *.tom.pl 11.07.02, 15:40 no ale przeciez to normalne:kazdy ma inne potrzeby-ja diora np. nie trawie- kupilam 2 razy i juz nigdy w zyciu tego nie zrobie,bo to te mascary po prostu mi zupelnie nie lezaly. a na dobre kosmetyki mozna czasami wydac troszeczke za duzo:) Odpowiedz Link Zgłoś
eremka Re: Lancome - nowa mascara 11.07.02, 12:40 Dla moich rzęs nie ma lepszego tuszu niż Extencils. Lubię tez pozostałe Lancomy. Chętnie usłysze cos nt. nowego tuszu. A z niższej półki - tylko Max Factor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monias1 Re: Lancome - nowa mascara IP: 213.195.141.* 11.07.02, 14:25 a ja nie trawie tuszy Lancome, bo sa nietrwale, szybko wysychaja i krusza sie. Cenie sobie Diora Long Optic. Odpowiedz Link Zgłoś