Dodaj do ulubionych

Lancome - nowa mascara

IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.02, 20:27
Flextencils. Kto wypróbował, niech się wypowie?
Obserwuj wątek
    • Gość: ania Re: Lancome - nowa mascara IP: 217.98.124.* 10.07.02, 09:50
      tez jestem ciekawa
      • Gość: klik Re: Lancome - nowa mascara IP: 217.98.124.* 11.07.02, 09:29
        ??????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: silie Re: Lancome - nowa mascara IP: *.jmk.lodz.pl 11.07.02, 09:42
          Wprawdzie raczej na pewno jej nie kupię, ale opinię i ja bym poznać chciała...
          Czyżby była lepsza od wychwalanego pod niebiosy "Extensils-a"??
          Napiszcie coś!!!!
          pzdr, s.
          • Gość: ella Re: Lancome - nowa mascara IP: *.tom.pl 11.07.02, 11:01
            nie widzialam jeszcze tej nowej mascary,ale apropos 'bestsellera' extencils-
            bardzo srednio mi odpowiadal-tzn chyba najmniej z wszystkich lancome'ow...
            sadzac po nazwie-nowy tusz ma pewnie glownie wlasciwosci podkrecajace,takie
            bardziej 'ukladajace'-ale nie wiem,bo nie widzialam nawet reklamy...
            • Gość: magamaga Re: Lancome - nowa mascara IP: *.ost-poland.com.pl 11.07.02, 11:14
              No wlasnie, czemu te Lancomy maja opinie najlepszych mascar, to ja nie
              rozumiem. Za taka cene sa do kitu, lepiej kupic cos ze sredniej polki, efekt
              bedzie podobny, jesli nie lepszy. Z wyzszej ja najbardziej lubie Diora, a moj
              debest to LongOptique, tak krytykowany na forum za rozmazywanie sie. Mi sie nie
              rozmazuje, ma sie rozumiec.
              • Gość: Margotka Re: Lancome - nowa mascara IP: *.waw.cdp.pl 11.07.02, 12:24
                > No wlasnie, czemu te Lancomy maja opinie najlepszych mascar, to ja nie
                > rozumiem. Za taka cene sa do kitu, lepiej kupic cos ze sredniej polki, efekt
                > bedzie podobny, jesli nie lepszy. Z wyzszej ja najbardziej lubie Diora, a moj
                > debest to LongOptique, tak krytykowany na forum za rozmazywanie sie. Mi sie nie
                > rozmazuje, ma sie rozumiec.

Moze to smiesznie zabrzmi, ale wyglada na to, ze rzesy musza w jakis bardzo
                indywidualny sposob reagowac na mascary. LongOptique po dwoch godzinach splywa mi
                pod oczy tworzac szara obwodke. Czytalam juz na tym forum podobne do mojej
                opinie, jak i rowniez bardzo entuzjastyczne.
                Mysle, ze nie mozna kupowac mascary bez przetestowania - pomalowac sie w sklepie,
                pochodzic pol dnia i dopiero zadecydowac.
                Najnowsza mascare Lancoma sprobuje przetestowac w sobote. Jestem ciekawa efektu,
                z innych mascar tej firmy zawsze bylam zadowolona.

Pozdrawiam
                Margotka
                • Gość: silie Re: O właściwościach. IP: *.jmk.lodz.pl 11.07.02, 12:37
                  Hmmm, wygląda na to, że tuszami jest tak samo jak z lakierami do paznokci.
                  cholernie indywidualna sprawa...Malujemy z Mamą w niedzielę pazury tym samym
                  lakierem, ja muszę we wtorek zmywać i malować, bo są wszędzie odpryski (nie
                  piorąc, nie zmywając-albo w grubych rękawicach), a ona z powodzeniem nosi
                  lakier cały boży tydzień, zmywając gołymi rękami, piorąc, wyrabiając ciasto,i
                  końcówki ma starte dopiero w sobotę...Może to zależy od jakiegoś
                  składu "chemicznego" paznokci i rzęs, indywidualnego u każdej z nas?
                  pzdr, s.
                  • Gość: magamaga Re: O właściwościach. IP: *.ost-poland.com.pl 11.07.02, 12:59
                    Na pewno, tez od gestosci i grubosci rzes. I mysle, ze tez od techniki
                    malowania, ruszania szczoteczka itp. No bo dlaczego mi Definicils skleja
                    wszystkie rzesy w trzy grube kepki, a moje dwie kolezanki w pracy uwazaja go za
                    tusz genialny, ktory im nie tylko niczego nie skleja, ale pieknie maluje i
                    wydluza. Aha, i szczoteczka jest wazna. Ja nie umiem sie umalowac taka, ktora
                    wyglada jak taka zwarta spirala, moja szczoteczka musi byc taka rozcapirzona,
                    jak szczotka do butelek.
                    • Gość: ella Re: O właściwościach. IP: *.tom.pl 11.07.02, 15:46
                      ale przeciez wlasnie taka jest szczoteczka Definiciles:)
                      (nota bene moj ulubiony tusz)
                      chyba naprawde nie ma zadnych obiektywnych kryteriow jakosci mascar,i to
                      niezaleznie od ceny/firmy...
                      ale nikt tu chyba nic nie wspomnial o helenie rubinstein...?ja pare lat temu
                      mialam jakis wydluzajacy tej firmy i byl,o ile pamietam,niezly...
              • Gość: ella Re: Lancome - nowa mascara IP: *.tom.pl 11.07.02, 15:40
                no ale przeciez to normalne:kazdy ma inne potrzeby-ja diora np. nie trawie-
                kupilam 2 razy i juz nigdy w zyciu tego nie zrobie,bo to te mascary po prostu mi
                zupelnie nie lezaly.
                a na dobre kosmetyki mozna czasami wydac troszeczke za duzo:)
    • eremka Re: Lancome - nowa mascara 11.07.02, 12:40
      Dla moich rzęs nie ma lepszego tuszu niż Extencils. Lubię tez pozostałe
      Lancomy. Chętnie usłysze cos nt. nowego tuszu.
      A z niższej półki - tylko Max Factor.
      • Gość: monias1 Re: Lancome - nowa mascara IP: 213.195.141.* 11.07.02, 14:25
        a ja nie trawie tuszy Lancome, bo sa nietrwale, szybko wysychaja i krusza sie.
        Cenie sobie Diora Long Optic.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka