Dodaj do ulubionych

Jeanne Piaubert

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 17:30
Jeanne Piaubert - czy ktoś zna tą firmę? Ja osobiście wczoraj po raz pierwszy
zobaczyłam półkę z kosmetykami Methode Jeanne Piaubert i co mnie uderzyło, to
ceny :) czy to jest firma godna zaufania? Kremy mają magiczne opisy (jak ten
wyszczuplający twarz), wszystko wygląda profesjonalnie i burżujsko, tylko
czemu firma ta jest tak mało znana u nas?
Obserwuj wątek
    • Gość: justy Re: Jeanne Piaubert IP: 213.241.34.* 26.05.05, 21:24
      jakiś rok lub 2 lata temu sporo było o nich w prasie kobiecej w związku z ich
      super-kosmetykiem, który zbędny tłuszcz z buioderm przenosił w okolice biustu...
      ogólnie- za dużo obiecują, za dużo kosztują.
      osobiście mam emulsje matującą tej firmy- niestety nie wyróżnia się niczym na
      plus.
      • Gość: Miya Re: Jeanne Piaubert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 22:38
        A to nie jest przypadkiem L'Oreal tylko po inna nazwa? Ja mam ich bardzo fajny
        przyrzad do masazu twarzy, polecam
        • Gość: karolina Re: Jeanne Piaubert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.05, 06:59
          Mialam kilka kosmetykow tej firmy i bylam bardzo zadowolona. Jak w kazdej
          firmie sa gorsze i lepsze rzeczy..a ceny faktycznie maja wysokie. Ale ja
          osobiscie wole Piauberta od Diora np..ale to subiektywna ocena. Bardzo dobry
          moim zdaniem jest krem Cityzen Care..chyba jeden z najlepszych.
          A co do tych roznych kremow do ciala to nie mam zadnego zdania bo nie uzywam
          wyszczuplaczy:) ale to "cos" od Piauberta brzmi dziwnie, ze niby bierze stąd
          przenosi tamm...zupelnie jak ostatni hicior Orlane-krem przeciwzmarszczkowy na
          kolana..;))
          • Gość: baba Re: Jeanne Piaubert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.05, 09:50
            brzmi bardzo dziwnie ;)
            Tylko zastanawiam się, czy w takim razie jest to firma godna zaufania, czy też
            nie. Bo jeśli wypuszczają takie cuda, to czy mogę zaufać, że "krem
            wyszczuplający twarz" nie jest takim samym bublem?...
        • Gość: baba Re: Jeanne Piaubert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.05, 11:54
          czy to ten Visagist Roll-on, który teoretycznie wyszczupla twarz? rzeczywiście
          działa?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka