Dodaj do ulubionych

plamy na bluzce od potu-co robic?????

26.05.05, 23:27
dziewczyny pomóżcie-zakupiłam VICHY 48 i co???i owszem potu nie czuc, ale mam
i tak wielkie mokre plamy pod pachą .co robic?moze powinnam uzywac jakiegos
leczniczego środka?tylko jakiego???
Obserwuj wątek
    • mikams75 Re: plamy na bluzce od potu-co robic????? 26.05.05, 23:42
      ja mam za to inny rodzaj plam - zolte! Wszystkie biale bluzki maja zolte plamy
      od potu i niczym nie moge ich doprac! A wcale sie tak mocno nie poce, nie mam
      mokrych plam na bluzce i jakiego dezodorantu bym nie uzywala to i tak bluzki
      nadaja sie do wywalenia.... :-(((
      • Gość: samarytanka Re: plamy na bluzce od potu-co robic????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.05, 00:06
        ...noo coś o tych kołach pod pachami wiem, ale wiecie co moje drogie juz mam
        problem z głowy. tacac nadzieje ze nie moze nic pomoc na taka... dolegliwosc
        wsmarowałam antidral i ... rewelacja po kołach ani śladu nawet kiedy po czole
        splywa mi woda pachy sa suche i plam nie ma. sprobuj polecam a preparat nie
        jest taki drogi:)
        • Gość: asia Re: plamy na bluzce od potu-co robic????? IP: *.gv.shawcable.net 27.05.05, 07:44
          Pamietajcie, ze wszystkie te srodki i dezodoranty hamujace pocenie zawieraja
          aluminium - to to naprawde silnie trujace.Chyba nie musze wyjasniac gdzie sie
          gromadzi, co robi i z jaki skutkiem. Zwyczajnie radze nie naduzywac :))Ale
          problem rozumiem!
          • Gość: K. Re: plamy na bluzce od potu-co robic????? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 27.05.05, 08:56
            www.phpbbserver.com/phpbb/viewtopic.php?t=307&mforum=biochemiaurody
            • Gość: Oliwcia Re: plamy na bluzce od potu-co robic????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.05, 09:01
              A ile kosztuje ten Antidral?
              • Gość: karra Re: plamy na bluzce od potu-co robic????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.05, 11:55
                chyba kolo 13 zlotych. tak mi sie kojarzy..
      • Gość: mucta Re: plamy na bluzce od potu-co robic????? IP: *.pke.pl 27.05.05, 11:34
        Vanish oxy action, czy jak mu tam pomógł na te plamy z potu - fatalnie sie robi
        tą pastę, ale zadziałało. Z tym, że niestety 2 użycia bluzki i trzeba zabieg
        powtórzyć...
        A idealnego antyperspirantu ciągle szukam.

Pozdrawiam
        • Gość: malwa Re: plamy na bluzce od potu-co robic????? IP: *.os.kn.pl 27.05.05, 14:40
          wypróbuj ETIAXIL - tylko w aptece, to jest bodajże w kulce, dosc drogie ale
          bardzo wydajne ! UWAGA to jest lek , wiec zapoznaj sie z ulotka i stosuj
          rozwaznie, naprawde dziala ! przetestowane :) pzdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka