Dodaj do ulubionych

Sztuka malowania oczu

• Gość: chivo Re: Sztuka malowania oczu IP: *.pl 22.11.05, 08:48
      i słownika ortograficznego ;-)
      • Gość: anet22 Re: Sztuka malowania oczu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.05, 22:49
        A dlaczego ta kobita ma taki czerwony nochal??
    • Gość: aneczka Re: Sztuka malowania oczu IP: *.iscnet.pl 10.12.05, 20:44
      ha! sztuką jest ładnie pomalować oczy, jesli kobitka nosi okulary, szczególnie-
      minusy... nie dość, że pomniejszają optycznie oczy, to na dodatek trzeba wziąć
      poprawkę na oprawki...
    • Gość: kik Re: Sztuka malowania oczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 21:56
      I każda prawdziwa kobieta powinna sięgnąć czasem po słownik :)
      • Gość: ciemnooka Re: Sztuka malowania oczu IP: *.limes.com.pl 14.12.05, 18:28
        jak radzicie malować oczy piwne, raczej małe, przy dość ciemnej karnacji,
        brunetce? jakie kolory?
    • Gość: Paulina Re: Sztuka malowania oczu IP: *.krasnystaw.net 24.12.05, 14:12
      pisze sie "kredki" a nie kretki !!
    • Gość: Neti Re: Sztuka malowania oczu IP: *.czajen.pl / *.czajen.pl 29.12.05, 16:16
      A ja nie maluje oczu- i tak są piękne:) I wcale nie uważam by w jakiś sposób
      uwłaczało to mojej kobiecości.Zresztą jeśli już to wolę podkreślać je przy
      jakichś większych imprezach by wyglądać "inaczej" niż na codzień. Wtedy dopiero
      wszystkim szczęki opadają! :)
    • Gość: zuza Re: Sztuka malowania oczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 14:07
      super
    • Gość: Agnieszka Re: Sztuka malowania oczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.06, 20:38
      makijaż to sztuka. Ale może ktoś powie mi co zrobić by był trwały i podkreślał
      urodę a nie spływał po paru godzinach. Przede wszystkim cienie, które po pewnym
      czasie spływają i szpecą
    • renacik2 Re: do wszystkich kobiet krytykujących Kate25 10.01.06, 11:57
      Uważacie się za niewiadomo kogo i krytykujecie dziewczynę tylko za to, że
      wyraziła swoją opinię, w efekcie, której popełniła literówkę. Kobiety nie
      piszcie w taki sposób, zmieńcie się. Wcale nie świadczy to o Was lepiej niż
      Wasze opinie o Kate25.
    • Gość: Avika Re: Sztuka malowania oczu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.06, 16:33
      a moim zdaniem kazda prawdziwa kobieta powinna umieć pisać kreDka :P
      • Gość: ciekawa Re: Sztuka malowania oczu IP: *.chello.pl 26.04.06, 20:41
        chodzace idealy z was widze! wiadomo co dziewczyna miala na mysli! bardzo
        slusznie uwaza, ja nie wyobrazam sobie wyjsc z domu bez tuszu i kredki!
        pozdrawiam wszystkie ideały ''kredkowe'':>
    • Gość: inna Re: Sztuka malowania oczu IP: *.isp.tvkg.net 18.01.06, 10:24
      te porady sa dobre...jestem urody bardziej egzotycznej..prościej mówiąc mam
      skośne oczy.czy ktoś kiedyś wymyśli makijaż dla takich kobiet jak ja?
      uwierzcie..pomalowac takie oczy to niezła sztuka..
      • Gość: sunny Re: Sztuka malowania oczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 13:56
        inna, skośnooka i orientalna - marzenie wielu kobiet :) o meżczyznach nawet nie
        wspomnę :)
    • Gość: Madzia Re: Sztuka malowania oczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 13:18
      makijaż ten jest bardzo zmysłowy, podkreślający oczy a jednocześnie delikatny.
      Brązy są teraz na topie!!!!
    • Gość: krecik Re: Sztuka malowania oczu IP: *.atol.com.pl 22.01.06, 13:43
      nie zawsze trzeba uzywac kredki natomiast nalezy zawsze oko podkreslic milym i
      cieplym cieniem nie zaduzo ale tak by go mozna przyuwazyc!na to w kaciku mozna
      by bylo uzyc kredki i naniesc tłusz a nastepnie rozczesac rzesy malym
      grzebykiem by nie były posklejana.
    • Gość: nenik Re: Sztuka malowania oczu IP: *.milenium.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.06, 11:50
      powinna tez korzystać ze słownika ortograficznego :-) W końcu pięknie umalowane
      oczy to nie wszystko...
    • Gość: aga Re: Sztuka malowania oczu IP: *.autocom.pl 24.01.06, 15:19
      Nie każde oczy wypukłe należy mocno obrysować ciemną kredką.
      Mam zawsze cienie pod oczami (niestety taka moja uroda), kiedy maluję ciemną
      kreskę na dolnej powiece wyglądam staro i smutno. Aby rozjaśnić spojrzenie
      używam białej kredki do dolnej część powieki a górną maluję wg opisu do zdjęcia.
    • Gość: Ewa Re: Sztuka malowania oczu IP: *.acn.waw.pl 02.02.06, 07:13
      Wydaje mi się zabawne, że po jednej stronie oczy są super-zielone, wręcz
      nienaturalne, z drugiej szare. Szkoda, ze w szkole wizażu uczy się również, że
      najważniejsza szkoła, to szkoła graficznych poprawek :-(
    • Gość: dagi Re: Sztuka malowania oczu IP: *.redlo.jutra.pl / 80.50.45.* 15.02.06, 13:41
      nie jestem wizazystka a zrobilabym to o wiele lepiej
      • Gość: kobieta Re: Sztuka malowania oczu IP: *.sip.bct.bellsouth.net 18.02.06, 01:43
        a dlaczego na wszystkich zdjeciach jest ta sama osoba ? troche to dziwne zeby
        jedna kobieta miala 4 pary oczu.
    • Gość: ajaj Re: Sztuka malowania oczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 12:09
      wszystko fajnie, ale jak sie ma oczy i głęboko osadzone, i za blisko,i małe, i
      jeszcze okulary nosi? -2
    • Gość: MONIKA Re: Sztuka malowania oczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.06, 15:38
      wiecie co to wszystko co tu pisze to jest bardzo fajne ale nie oszukujmy się
      większość ludzi na takie kosmetyki nie stc. Jest mi bardzo przykro z tego
      powodu ale najlepszym przykładem jestem ja. Praktycznie nie mam się w co ubrać
      o o malowaniu już nie wspomnie bo to nie na moją kieszeń.Ludzie sie ze mnie z
      tego powodu śmieją i wytykają mnie palcami. Prosze o pomoc. Jaką kolwiek choćby
      nawet poradę lub coś w tym sytlu bo ja nie wiem czy z takimi kosmetykami jakimi
      ja mam mogę umalować się tak jak powinnam a przynajmnie tak jak bym się czuła
      dobrze. PROSZE POMOCY
    • Gość: gfjhgjk Re: Sztuka malowania oczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 12:16
      najtrudniej to chyba okreslic jakie kto ma oczy, trudno powiedziec jaki makijaz
      najbardziej pasował tej modelce
      • Gość: gonia Re: Sztuka malowania oczu IP: *.proxnet.pl 28.02.06, 12:29
        haha,kobitka ma jedno oko zielone, drugie bardziej szare, chyba,że z moimi coś
        nie tak???
    • Gość: ewelina Re: Sztuka malowania oczu IP: *.range86-142.btcentralplus.com 07.03.06, 16:11
      Dziewczyny wszystkie macie w jakimś sensie racje.Proszę poradźcie mi jakich
      cieni mam używać.Moje oczy są w bardzo ciemnym odcieniu szarości (prawie
      czarne).Używam wielu kolorów cieni do powiek ale nie jestem pewna.W magazynach
      kobiecych zawsze są przedstawiane wzory makijaży do 3 podstawowych kolorów
      tęczówek.
    • Gość: BOM BOM Re: Sztuka malowania oczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.06, 08:43
      UWAZAM ZE KAZDA KOBIETA MA ODMIENNY KSZTALT OCZU:WASKIE, SZEROKIE, ITP., DO
      KTORYCH TRZEBA WIEDZIEC JAK DOBRAC KOLORY I JAK JE NALOZYC, BY OCZY WYGLADALY
      SEKSOWNIE. CHCIALABYM ZEBY NA TEGO TYPU STRONACH BYLO WIECEJ PORAD DOTYCZACYCH
      MAKIJAZU, A NIE TYLKO MALUTKI OPIS. ROWNIE DOBRZE MOGLO BY GO NIE BYC...
    • Gość: Anteniak Re: Sztuka malowania oczu IP: *.spox.org / *.inet.polhost.pl 11.03.06, 17:34
      A moim powinna znać ortografię!
      I nie używac słów, których nie rozumie.
    • Gość: wizażystka Re: Sztuka malowania oczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 19:56
      mam was w dupie
    • Gość: IWONA Re: Sztuka malowania oczu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.06, 14:46
      MODELKA KTÓRĄ TU PAŃSTWO PRZEDSTAWIAJĄ JEST NIE PROFESJONALNIE PRZYGOTOWANA JEJ
      SKÓRA JEST ZNISZCZONA I ZACZERWIENIONA Z PRZEBARWIENIAMI KTÓRE WYGLADAJA
      NIEESTETYCZNIE CO SPRAWIA IŻ OGLĄDANIE MAKIJAŻU JEST NIE PRZYJEMNE I MALO
      INTERESUJĄCE
    • Gość: Sabcia Re: Sztuka malowania oczu IP: *.proxnet.pl 11.04.06, 20:28
      Naprawdę super... ja lubie pocny makijaż bo akurat na mojej twarzy wygląda
      najlepiej... zdecydowanie pomalowała bym oczy tak jak ta pani na mocny róż do
      podkreślenia czarna (mocno zaznaczona) kredka... bardzo mi sie podoba! :*
      • Gość: aniela Re: Sztuka malowania oczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 11:53
        ejj.. bez przesady, modelk wyglada ładnie i naturalnie, a że ma troszke
        zaczerwieniony nosek to nie znaczy że od razu wygląda to nieestetycznie i
        brzydko!! jestem ciekawa jak ty i twój nos "wyglądacie"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka