Gość: chivo Re: Sztuka malowania oczu IP: *.pl 22.11.05, 08:48 i słownika ortograficznego ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anet22 Re: Sztuka malowania oczu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.05, 22:49 A dlaczego ta kobita ma taki czerwony nochal?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneczka Re: Sztuka malowania oczu IP: *.iscnet.pl 10.12.05, 20:44 ha! sztuką jest ładnie pomalować oczy, jesli kobitka nosi okulary, szczególnie- minusy... nie dość, że pomniejszają optycznie oczy, to na dodatek trzeba wziąć poprawkę na oprawki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kik Re: Sztuka malowania oczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 21:56 I każda prawdziwa kobieta powinna sięgnąć czasem po słownik :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciemnooka Re: Sztuka malowania oczu IP: *.limes.com.pl 14.12.05, 18:28 jak radzicie malować oczy piwne, raczej małe, przy dość ciemnej karnacji, brunetce? jakie kolory? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulina Re: Sztuka malowania oczu IP: *.krasnystaw.net 24.12.05, 14:12 pisze sie "kredki" a nie kretki !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neti Re: Sztuka malowania oczu IP: *.czajen.pl / *.czajen.pl 29.12.05, 16:16 A ja nie maluje oczu- i tak są piękne:) I wcale nie uważam by w jakiś sposób uwłaczało to mojej kobiecości.Zresztą jeśli już to wolę podkreślać je przy jakichś większych imprezach by wyglądać "inaczej" niż na codzień. Wtedy dopiero wszystkim szczęki opadają! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: Sztuka malowania oczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 14:07 super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: Sztuka malowania oczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.06, 20:38 makijaż to sztuka. Ale może ktoś powie mi co zrobić by był trwały i podkreślał urodę a nie spływał po paru godzinach. Przede wszystkim cienie, które po pewnym czasie spływają i szpecą Odpowiedz Link Zgłoś
renacik2 Re: do wszystkich kobiet krytykujących Kate25 10.01.06, 11:57 Uważacie się za niewiadomo kogo i krytykujecie dziewczynę tylko za to, że wyraziła swoją opinię, w efekcie, której popełniła literówkę. Kobiety nie piszcie w taki sposób, zmieńcie się. Wcale nie świadczy to o Was lepiej niż Wasze opinie o Kate25. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Avika Re: Sztuka malowania oczu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.06, 16:33 a moim zdaniem kazda prawdziwa kobieta powinna umieć pisać kreDka :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawa Re: Sztuka malowania oczu IP: *.chello.pl 26.04.06, 20:41 chodzace idealy z was widze! wiadomo co dziewczyna miala na mysli! bardzo slusznie uwaza, ja nie wyobrazam sobie wyjsc z domu bez tuszu i kredki! pozdrawiam wszystkie ideały ''kredkowe'':> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inna Re: Sztuka malowania oczu IP: *.isp.tvkg.net 18.01.06, 10:24 te porady sa dobre...jestem urody bardziej egzotycznej..prościej mówiąc mam skośne oczy.czy ktoś kiedyś wymyśli makijaż dla takich kobiet jak ja? uwierzcie..pomalowac takie oczy to niezła sztuka.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sunny Re: Sztuka malowania oczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 13:56 inna, skośnooka i orientalna - marzenie wielu kobiet :) o meżczyznach nawet nie wspomnę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Re: Sztuka malowania oczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 13:18 makijaż ten jest bardzo zmysłowy, podkreślający oczy a jednocześnie delikatny. Brązy są teraz na topie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krecik Re: Sztuka malowania oczu IP: *.atol.com.pl 22.01.06, 13:43 nie zawsze trzeba uzywac kredki natomiast nalezy zawsze oko podkreslic milym i cieplym cieniem nie zaduzo ale tak by go mozna przyuwazyc!na to w kaciku mozna by bylo uzyc kredki i naniesc tłusz a nastepnie rozczesac rzesy malym grzebykiem by nie były posklejana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nenik Re: Sztuka malowania oczu IP: *.milenium.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.06, 11:50 powinna tez korzystać ze słownika ortograficznego :-) W końcu pięknie umalowane oczy to nie wszystko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Sztuka malowania oczu IP: *.autocom.pl 24.01.06, 15:19 Nie każde oczy wypukłe należy mocno obrysować ciemną kredką. Mam zawsze cienie pod oczami (niestety taka moja uroda), kiedy maluję ciemną kreskę na dolnej powiece wyglądam staro i smutno. Aby rozjaśnić spojrzenie używam białej kredki do dolnej część powieki a górną maluję wg opisu do zdjęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Sztuka malowania oczu IP: *.acn.waw.pl 02.02.06, 07:13 Wydaje mi się zabawne, że po jednej stronie oczy są super-zielone, wręcz nienaturalne, z drugiej szare. Szkoda, ze w szkole wizażu uczy się również, że najważniejsza szkoła, to szkoła graficznych poprawek :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dagi Re: Sztuka malowania oczu IP: *.redlo.jutra.pl / 80.50.45.* 15.02.06, 13:41 nie jestem wizazystka a zrobilabym to o wiele lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Re: Sztuka malowania oczu IP: *.sip.bct.bellsouth.net 18.02.06, 01:43 a dlaczego na wszystkich zdjeciach jest ta sama osoba ? troche to dziwne zeby jedna kobieta miala 4 pary oczu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajaj Re: Sztuka malowania oczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 12:09 wszystko fajnie, ale jak sie ma oczy i głęboko osadzone, i za blisko,i małe, i jeszcze okulary nosi? -2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONIKA Re: Sztuka malowania oczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.06, 15:38 wiecie co to wszystko co tu pisze to jest bardzo fajne ale nie oszukujmy się większość ludzi na takie kosmetyki nie stc. Jest mi bardzo przykro z tego powodu ale najlepszym przykładem jestem ja. Praktycznie nie mam się w co ubrać o o malowaniu już nie wspomnie bo to nie na moją kieszeń.Ludzie sie ze mnie z tego powodu śmieją i wytykają mnie palcami. Prosze o pomoc. Jaką kolwiek choćby nawet poradę lub coś w tym sytlu bo ja nie wiem czy z takimi kosmetykami jakimi ja mam mogę umalować się tak jak powinnam a przynajmnie tak jak bym się czuła dobrze. PROSZE POMOCY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gfjhgjk Re: Sztuka malowania oczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 12:16 najtrudniej to chyba okreslic jakie kto ma oczy, trudno powiedziec jaki makijaz najbardziej pasował tej modelce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonia Re: Sztuka malowania oczu IP: *.proxnet.pl 28.02.06, 12:29 haha,kobitka ma jedno oko zielone, drugie bardziej szare, chyba,że z moimi coś nie tak??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelina Re: Sztuka malowania oczu IP: *.range86-142.btcentralplus.com 07.03.06, 16:11 Dziewczyny wszystkie macie w jakimś sensie racje.Proszę poradźcie mi jakich cieni mam używać.Moje oczy są w bardzo ciemnym odcieniu szarości (prawie czarne).Używam wielu kolorów cieni do powiek ale nie jestem pewna.W magazynach kobiecych zawsze są przedstawiane wzory makijaży do 3 podstawowych kolorów tęczówek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOM BOM Re: Sztuka malowania oczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.06, 08:43 UWAZAM ZE KAZDA KOBIETA MA ODMIENNY KSZTALT OCZU:WASKIE, SZEROKIE, ITP., DO KTORYCH TRZEBA WIEDZIEC JAK DOBRAC KOLORY I JAK JE NALOZYC, BY OCZY WYGLADALY SEKSOWNIE. CHCIALABYM ZEBY NA TEGO TYPU STRONACH BYLO WIECEJ PORAD DOTYCZACYCH MAKIJAZU, A NIE TYLKO MALUTKI OPIS. ROWNIE DOBRZE MOGLO BY GO NIE BYC... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anteniak Re: Sztuka malowania oczu IP: *.spox.org / *.inet.polhost.pl 11.03.06, 17:34 A moim powinna znać ortografię! I nie używac słów, których nie rozumie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wizażystka Re: Sztuka malowania oczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 19:56 mam was w dupie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IWONA Re: Sztuka malowania oczu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.06, 14:46 MODELKA KTÓRĄ TU PAŃSTWO PRZEDSTAWIAJĄ JEST NIE PROFESJONALNIE PRZYGOTOWANA JEJ SKÓRA JEST ZNISZCZONA I ZACZERWIENIONA Z PRZEBARWIENIAMI KTÓRE WYGLADAJA NIEESTETYCZNIE CO SPRAWIA IŻ OGLĄDANIE MAKIJAŻU JEST NIE PRZYJEMNE I MALO INTERESUJĄCE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sabcia Re: Sztuka malowania oczu IP: *.proxnet.pl 11.04.06, 20:28 Naprawdę super... ja lubie pocny makijaż bo akurat na mojej twarzy wygląda najlepiej... zdecydowanie pomalowała bym oczy tak jak ta pani na mocny róż do podkreślenia czarna (mocno zaznaczona) kredka... bardzo mi sie podoba! :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Sztuka malowania oczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 11:53 ejj.. bez przesady, modelk wyglada ładnie i naturalnie, a że ma troszke zaczerwieniony nosek to nie znaczy że od razu wygląda to nieestetycznie i brzydko!! jestem ciekawa jak ty i twój nos "wyglądacie" Odpowiedz Link Zgłoś