Gość: buuuu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.05, 00:10 mam 19 lat a moje piersi wyglądają jak dwa flaki. co ja mam z nimi zrobić bo są paskudne. nosze stanik 75E ale mój biust nie wygląda apetycznie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kalooo Re: Piersi 28.05.05, 00:11 poszukaj w wyszukiwarce+ kup dobry stanik np.minimizer z Marks&Spencer'a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buuu Re: Piersi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.05, 00:16 a czego mam poszukać w wyszukiwarce? Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: Piersi 28.05.05, 00:17 Gość portalu: buuu napisał(a): > a czego mam poszukać w wyszukiwarce? ego co wpisałaś w temacie+uprzednio zerknąć w Netykietę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buuu Re: Piersi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.05, 00:19 a przepraszam <zawstydzony> jestem tu pierszy raz.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Piersi IP: *.VR3.NYC4.broadband.uu.net 28.05.05, 01:05 Nie wspomnialas nic o tym ,czy Twoj biust tak zawsze wygladal tzn. nie byl w dobrej formie, czy tez stan jego wygladu pogorszyl sie po wplywem utraty wagi ...diet ,ciazy ,karmienia piersia i takich tam.... Z rozmiaru jaki podalas 75E...wyglada na to ,ze masz"obfity" biust, mam na mysli duzy... Nie ma magicznego srodka ,ktory w szybkim czasie poprawil by ich wyglad ...ale jesli bedziesz systematyczna w dbaniu o wlasne piersi ..napewno wyglad ich sie poprawi... -uwazaj na przyrost wagi...jak i jej spadek..takie wachania ...odbijaja sie na wygladzie calego ciala -postaw na cwiczenia...nic trudnego podaje ci strone z cwiczeniami na klatke piersiowa www.fit.pl/cwicz_z_nami_klatka_piersiowa.htm -pomocne beda zimne prysznice na przemian z cieplymi...ogolnie biust a raczej skora biustu nie lubi goraca -zakup sobie jakis krem do pielegnacji biustu np.Eris,Body Art intensywnie ujedrniajacy balsam do biustu ,lub tez A.T.W zel krem do pojedrniania biustu....uwiez mi tansze tak samo dzialaja jak drogie ....liczy sie systematycznosc - i najwazniejsze...odpowiedni biustonosz.... POWODZENIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Piersi IP: *.VR3.NYC4.broadband.uu.net 28.05.05, 01:10 www.wizaz.pl/beata_pielegnacja_piersi_2.php Odpowiedz Link Zgłoś