Dodaj do ulubionych

Samoopalacz na bielactwo

IP: *.piotrkow.pilicka.pl 28.05.05, 21:59
Witajcie!
Mam bielactwo i chciałabym je jakoś ukryć smarując się samoopalaczem. Czy
możecie mi polecić taki, który nie zrobi mi kolejnych, tym razem ciemnych
plam?
Obserwuj wątek
    • issey_miyake Re: Samoopalacz na bielactwo 28.05.05, 22:22
      Bardzo dobre są samoopalacze z Lancaster, ale to koszt rzędu 200zł. Bardzo
      dobry ma też firma Lancome. Przy Twoim schorzeniu raczej nie stosowałabym tych
      tańszych...
      • Gość: Anka Re: Samoopalacz na bielactwo IP: *.chello.pl 28.05.05, 22:45
        tez mam bielactwo;((((((naszczescie puki co kilka plamek,ale widze ze zaczynaja
        sie "rozrastac"stosowalam,juz najrozniejsze samoopalacze,niestety przy mojej
        dosc opalonej skorze wyrownanie tych bialych plamek wygladalo dziwnie.Plamki sa
        biale wiec po samoopalaczu (nakladanym kilkakrotnie,wygladaly co najwyzej na
        ciemny pomarancz,pozatym zawsze troche wyjechalam za plamke i to juz wygladalo
        tragicznie)niepolecam samopalacza.Mozna to zaleczac roznymi specyfikami z apteki
        (skonsultuj sie z lekarzem)lub naswietleniami,ewentualnie przeszczepem
        skory.Niestety poki co niema na to 100% wyleczenia,ale medycyne idzie
        doprzodu,moze kiedys bielactwo bedzie jak grypa:))Trzymaj sie.
    • Gość: justy Re: Samoopalacz na bielactwo IP: 213.241.34.* 29.05.05, 10:10
      hmm, teoretycznie Drula ma krem dla osób z bilelactwem- Pigmentcreme i jest to
      właśnie samoopalacz. ale oczywiście można użyć dowolnego innego. chyba
      łatwiejsze w doborze odcienia będą takie, które produkowane są w dwóch
      wersjach: dla cer jasnych i dla ciemniejszych
    • Gość: Plamka Biała Ja mam i używam tanich samoopalaczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 10:38
      Np. Sopotu, włąśnie wczoraj nałożyłam specjalnie do letniej spódnicy na kolana,
      łydki i stopy i wyszło delikatnie nie widać było, że to oszukana opalenizna.
      Podkreślę, że karnację mam bladą, wręcz przezroczystą, mam plamy na kostkach i
      ich okolicach u stóp, na kolanach, z przodu na łydkach kilka, i na całym ciele
      w okolicach stawów, a największe na biodrach, gigantyczne. Sopot jest dobry,
      polecam, używam go przez całe lato, no i faktycznie nie zawsze efekt będzie
      świetny, czasem są niedoskonałości, ale wtedy zakładam spodnie lub zakrywam źle
      zrobioną opaleniznę. Pozdrawiaaaaaaaaaaaam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka