Gość: Joanna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 18:57 I pytanie: który ma największe stężenie/zawartość kofeiny? Balsam jest mi potrzebny do ćwiczeń brzuszków, więc musi rozgrzewać. Joanna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Joanna Re: Balsam do ciała z kofeiną IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 10:14 Podnoszę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: livia Re: Balsam do ciała z kofeiną IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 10:47 Znam 2 balsamy , które pobudzają ukrwienie skóry (rozgrzewają)i które sprawdziłam na sobie. Taki balsam wyszczyplający posiada w swojej ofercie firma Yves Rocher ( w tubce pomarańczowy żel) - nazwy nie pamiętam, najlepiej zapytać w sklepie firmowym. A drugi to niedawno wspominany na forum balsam firmy Hean - ale ja nie zauważyłam aby on działał specjalnie rozgrzewająco. Sama chętnie dowiem się czy istnieją jeszcze inne balsamy o takich właściwościach? Może ktoś jeszcze zna inne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: Balsam do ciała z kofeiną IP: 213.241.34.* 30.05.05, 10:46 kofeina samm w sobie nie rozgrzewa ("jedynie" wpływa na termogenezę), tzn. nie poczujesz ciepła po posmarowaniu się takim balsamem. jeśłi szukasz czegoś, co grzeje po posmarowaniu to pomyśl np. o balsamie antycelulitowym Hean Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: Balsam do ciała z kofeiną 30.05.05, 12:10 ja przetestowałam kiedyś wspomniany już tu pomarańczowy żel w tubce Yves Rocher, on się jakoś termowyszczuplający nazywa (w polskim tłumaczeniu na odwrocie, oczywiście), czy jakoś tak, w każdym razie na pewno coś z "termo" w nazwie:) rzeczywiście mocno grzeje. na forum dużo dziewczyn poleca Hean jako rozgrzewający, chyba też Bielenda, ta seria w brązowych opakowaniach ma mieć takie właściwości. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: Balsam do ciała z kofeiną IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.05, 12:34 Termoaktywny zel wyszczuplajacy z Bielendy baaaaardzo rozgrzewa . Tylko strasznie smierdzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: Balsam do ciała z kofeiną IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 13:47 Rozejrzę się za tymi balsamami. Tylko który ma najwięcej kofeiny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila Re: Bielenda IP: *.proxyplus.cz / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 12:19 Nie napisane jest ile czego w składzie, choć kofeina jest. Chyba więcej cynamonu w tym żelu. Bardzo rozgrzewa, ale dla mnie w sposób wielce nieprzyjemny. Skóra przez godzinę czerwona jak po poparzeniu słonecznym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Balsam do ciała z kofeiną IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 16:45 Hehe, z kofeina?:) A propos balsamów to polecam wszystkim dziewczynom balsamy orzeźwiające, teraz na lato jak ulał, są idealne!!! Ja używam wielu firm, ale polecam Pollenyaromy, bo są chyba najtańsze a nawet niezłe, choć opakowania maja beznadziejne. Buziaczki dla forumowiczek Odpowiedz Link Zgłoś