Gość: renia IP: *.chello.pl 02.06.05, 15:08 Napewno sa fajne perfumy na rynku o ładnym zapachu i trwałe w cenie niższej niz powiedzmy 120 zł, czy możecie coś polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mgielka83 Re: fajne tanie perfumy, co polecacie? 02.06.05, 15:11 były niedawno promocje na Sunflowers w Rossmanie i Superpharmie, uwielbiam ten zapach, jednak obawiałam się ze pół miasta będzie pachnieć tym samym:) W tej cenie co piszesz sa perfumy Y. Rocher, miałam ukochane-bzowe, cięzko wyczuc jak z trwałoscia,nos sie przyzwyczaja.. Na pewno wiem, ze b. trwałe są Nature Millenaire, ciekawy zapach, ale mało "letni" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KASIA Re: fajne tanie perfumy, co polecacie? IP: *.crowley.pl 02.06.05, 15:49 Szara PUMA - moje ulubione. Za 50 ml zapłaciłam ostatnio ok. 70 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: fajne tanie perfumy, co polecacie? 02.06.05, 16:00 o tak, Nature Millenaire jest boski i faktycznie trwały, a niedrogi, ale raz, że letni to on kompletnie, moim zdaniem, nie jest (może się ostrą migreną skończyć;), a poza tym tylko dla kogoś kto lubi takie ciężkie, korzenne zapachy. w ogóle właśnie Yves Rocher ma sporo zapachów, ale reszta chyba mniej trwała jest, lubię te z owocowej serii Plaisirs Nature, co prawda trzeba się nimi dosyć często zraszać, ale nie ma problemu, bo butelka ma 100ml więc nie szkoda wcale;) L'Occitane ma niektóre zapachy po 20ml w cenie koło 60zł (róża, wanilia, mimoza, magnolia, kwiat pomarańczy), mam różę i uważam, że jest trwała. na lato miałam tej firmy werbenę, kosztowała ponad 100zł, ale pojemność spora bo 100ml i trwałość też dobra. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: fajne tanie perfumy, co polecacie? IP: *.chello.pl 03.06.05, 10:43 Gdzie się kupuje to L'Occitane? Odpowiedz Link Zgłoś
anamag Re: fajne tanie perfumy, co polecacie? 02.06.05, 18:14 rożowy Adidas - Friut Rythm czy jakoś tak się nazywa, ok. 30 zł za 30ml, ładny kawiatkowy zapch Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyna Re: fajne tanie perfumy, co polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 18:20 Mexx women, często do niego wracam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: fajne tanie perfumy, co polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 18:39 C-true różowe bodajże Romance mi się bardzo podobają ok 50-60zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: fajne tanie perfumy, co polecacie? IP: *.chello.pl 03.06.05, 14:51 własnie go wąchałam 30 ml w Geancie kosztuje 36 zł, podoba mi się ale czy jest w miarę trwały? Odpowiedz Link Zgłoś
lucy215 Re: fajne tanie perfumy, co polecacie? 02.06.05, 18:59 Yves Rocher - do 100zł multum zapachów Healing Garden - w małych pojemnościach, zmieszczą się w każdej torebce, śliczne zapachy na granicy aromaterapii, koło 30zł. poza tym Celine Dion, i pozostałe Coty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mangax Re: fajne tanie perfumy, co polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 20:47 masumi touj... - nie wiem jak to się pisze - takie "fioletowe" :) life by esprit - moja miłość :)) <ok. 70-80 zł za 30ml - na allegro można dostać taniej! :)> pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
nighthrill Re: fajne tanie perfumy, co polecacie? 03.06.05, 00:23 Puma Jamaica, bardzo letnie...60 zł za 30 ml. I Yves Rocher, mam truskawkę, 41 zł za 100 ml...ale to już bardzo słodkie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: francuzeczka Re: fajne tanie perfumy, co polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 00:28 szara Puma jest swietna, teraz zastanawiam sie na Jamaica, wydaje mi sie tka..energiczna:) Odpowiedz Link Zgłoś
nighthrill Re: fajne tanie perfumy, co polecacie? 03.06.05, 00:30 Tak, Jamaica jest świetna, świeża, orzeźwiająca, prawie cytrusowa, a jednocześnie pachnie elegancko...uwielbiam te perfumy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luna Re: fajne tanie perfumy, co polecacie? IP: *.ghnet.pl 03.06.05, 00:40 Kupiłam w kwietniu swoje ukochane perfumy (Davidoff Good Life), 50ml za 134 PLN na allergo.Pierwszy raz sie pokusiłam. W perfumerii kosztuja dwa razy tyle! I sa w 100% orginalne- znam je od lat. Nie wiem jak oni to robią, ale sprawdzeni sprzedawcy maja orginały duzo taniej.Na moje mailowe pytanie skąd pochodzą dostalam odpwiedz ,ze sa "swiezi kradzone w Hamburgu". Uznałam to za gruby żart.. W cenie 120zł mozna wybrac cos dobrego. Odpowiedz Link Zgłoś
iwwo Re: fajne tanie perfumy, co polecacie? 03.06.05, 23:58 przecież to oczywiste że one są właśnie kradzione! wszyscy o tym wiedzą (no prawie-jak widać) Iwwo Odpowiedz Link Zgłoś
karioka1985 Re: fajne tanie perfumy, co polecacie? 04.06.05, 00:13 to do mnie niby? bo jak tak to odpowiadam: nie koniecznie kradzione. mam znajomego, który handluje na allegro kosmetykami, które przywozi z krajów europy zach. (holandia, niemcy itp.). ma dużo testerów i nie sa kradzione...tego jestem pewna. nie wszystkie testery muszą być od razu kradzione. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yukka Re: fajne tanie perfumy, co polecacie? IP: *.crowley.pl 03.06.05, 09:35 Naomi Campbell - wszystkie perfumy po ok. 125 zł, a wody toaletowe i perfumowane jeszcze tańsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: fajne tanie perfumy, co polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 09:42 Wild Musk, taki w ciemnej buteleczce Odpowiedz Link Zgłoś
elve Re: fajne tanie perfumy, co polecacie? 03.06.05, 15:36 bruno banai time to play. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: fajne tanie perfumy, co polecacie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.05, 15:39 Co do Pumy Jamaici- miałam ją już 2 razy- fakt jest śliczna, ale niestety nietrwała... 30 ml mialam dokładnie 1 miesiąc i już po perfumce :( szkoda że ten śliczny zapach trzyma się tak krótko.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julita30 Re: fajne tanie perfumy, co polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 15:45 Różowa Puma Flowing-lepsza od szarej i od Jamaici.. Odpowiedz Link Zgłoś
karioka1985 Re: fajne tanie perfumy, co polecacie? 03.06.05, 23:05 mexx woman - boski i długo się trzyma. na allegro mozna dostać testery już za 50 zeta. na, ale nie mają korka. ja kupiłam bo korek przełożyłam od poprzednich ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
calineczka1 Re: fajne tanie perfumy, co polecacie? 04.06.05, 10:49 karioka1985, a który dokładnie polecasz? Bo z tego, co wiem, są różne rodzaje. Odpowiedz Link Zgłoś
gardenia7 Re: fajne tanie perfumy, co polecacie? 05.06.05, 13:00 podejrzewam, ze po prostu mexx woman, klasyczny, tak sie nazywa, nie zadne perspective czy diversity. fajny - kobiecy i trwały. Odpowiedz Link Zgłoś
karioka1985 Re: fajne tanie perfumy, co polecacie? 05.06.05, 22:39 nazywa się mexx woman, jest w takiej walcowatej butelce z wypukłym duzym napisem mexx. kolor wody jest zółty. w rossmanie 60 ml wody toaletowej kosztuje ok. 120 zeta. ja na allegro kupiłam tester 60 ml za 60 zeta już z przesyłką. czyli za 1/2 ceny :-) p.s. jest jeszcze coś co się nazywa mexx woman spring edition - ale nie mam pojęcia co to takiego. ja używam klasycznego. i jest jeszcze wersja z brokatem ;-). do wyboru do koloru... Odpowiedz Link Zgłoś
karioka1985 Re: fajne tanie perfumy, co polecacie? 05.06.05, 22:44 tak wygląda mexx woman klasyczny: www.allegro.pl/show_item.php? item=53046444 tak woman spring edition: www.allegro.pl/show_item.php?item=53317070 a tak z brokatem: www.allegro.pl/show_item.php?item=53436264. p.s. jeśli nie przeszkadza ci, że tester nie ma korka (bo np masz korek od poprzedniej butelki), to kupuj. i to nie koniecznie mexxa. chodzi o to, że testery sa mocniejsze i trwalsze, bo mają przeciez na celu zachęcenie klienta do zakupu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calineczka Re: fajne tanie perfumy, co polecacie? IP: *.ARMnet.Torun.PL 08.06.05, 12:10 Dzięki za info. :) Odpowiedz Link Zgłoś
kaja72 Re: fajne tanie perfumy, co polecacie? 08.06.05, 09:03 to prawda różowa puma jest świetna i trwała.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weana Adidas Fitness Fresh IP: 81.219.88.* 05.06.05, 23:49 Uwielbiam ten zapach. I wcale niedrogie. Odpowiedz Link Zgłoś
aniak31 Re: ELVE 06.06.05, 00:01 z Oriflame - bardzo świeży i przyjemny zapach 50ml około 60 zł(jeśli jest promocja) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania_s Re: fajne tanie perfumy, co polecacie? IP: *.icpnet.pl 07.06.05, 00:38 Bardzo lubię perfumy avonu: Perceive, Incandessence i Pur Blanca ( takie na studencka kieszeń :) ). Podobają mi się też zapachy Chanson de la costam.. w każdym razie bardzo przyjemne i trwałe :)Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola_24 Puma Jamaica IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.05, 10:41 Puma Jamaica, 60 zł za 30 ml Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała Mi Re: fajne tanie perfumy, co polecacie? IP: *.aster.pl 07.06.05, 15:59 Yves Rocher - woda toaletowa (100 ml) Mure sauvage (jeżyna) - bardzo przyjemny zapach na lato, 39 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
meren_re69 Re: fajne tanie perfumy, co polecacie? 07.06.05, 18:08 Puma jamaica ma bardzo świeży lekki zapach albo Isabella Rosselini Daring - może perfumy słodkie i pudrowe ale uzywane z umiarem dodaje seksapilu;) polecam gorąco. ostatnio to moje ulubione perfumki. Odpowiedz Link Zgłoś