Dodaj do ulubionych

wypadajace włosy

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.05, 18:39
od kilku tygodni zaczęły wypadac mi włosy. Nie jest ich duzo ale chcialabym
zaczac brac jakies witaminy. Czy ktos moze mi poradzic jakie powinnam
zazywac? zaznaczam iż biore tabletki antykoncpecyjne. Dziekuje za
pomoc.Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: ewa30 Re: wypadajace włosy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.05, 18:52
      Ja od lutego biore Wyciag se skrzypu polnego z witaminami-100szt-20zl i wlosy
      przestaly mi wypadac.Tez bralam tabletki antykoncepcyjne ale przyczynily sie do
      wypadania wlosow wiec odstawilam.
      • Gość: mimi216 Re: wypadajace włosy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.05, 19:58
        a czy ten wyciag ze skrzypu polengo nie obniza dzialania tebletek anty??
        • Gość: klara Re: wypadajace włosy IP: *.4web.pl 04.06.05, 15:06
          Nie obniza, chyba tylko dziurawiec coś tam obniza...
    • askoska Re: wypadajace włosy 04.06.05, 15:03
      Ja polecam MERZ SPECIAL. jest toszkę droższ, ale warto wydać te 10 zł wiecej.
      mnie pomógł - bralam 2 m-ce i skóra tez była lepsza...... hhmmmm... chyba do
      niego wrócę!!!!
      • Gość: yustka Re: wypadajace włosy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 15:42
        jeszcze miesiac temu, przy kazdym mysiu wypadalo mi pelno wlosow, wyciagalam
        doslownie kłaki, bylam przerazona, potem przy czesaniu to samo, setki wlosow i
        tak przez pare tygodni, myslalam ze to jakies przesilenie wiosenne, zmeczenie
        stres, zaczelam wykać witaminki, zwykly zestaw witamin vigor complete, 30
        tabletek, juz wszystko wrocilo do normy, jest idealnie :)
    • Gość: ewalutek Re: wypadajace włosy IP: *.pl 05.06.05, 10:51
      pisałam juz w innym watku - zdecydowanie inneov gestosc włosow - po 4 tyg włosy
      przestały wychodzic mi garsciami. skrzyp moze jest tani ale nigdy nie widzialam
      rezultatow
      pozdrawiam
      • wenecka Re: wypadajace włosy 04.07.05, 12:59
        od dawna bierzesz inneov? czy faktycznie oprócz wypadania zaczęły rosnąć?
        • Gość: Meganka Re: wypadajace włosy IP: *.crowley.pl 04.07.05, 13:04
          Podciągam, mnie też po myciu włosy wychodzą pasmami, mimo, że bardzo ostrożnie
          się z nimi obchodzę. Skrzyp łykałam ponad pół roku - zero efektu. Teraz myślę o
          innoev, ale cena mnie trochę odstrasza. Na ile wystarcza opakowanie?
    • Gość: słonko Re: wypadajace włosy IP: *.chomont.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.05, 13:51
      Polecam Ci odżywke z czarnej rzepy ale koniecznie firmy "Joanna" kosztuje grosze
      (4zł chyba) a efekty są!:)
      • Gość: Meganka Re: wypadajace włosy IP: *.crowley.pl 04.07.05, 13:56
        Ale jak jest taka jak szampon to dziękuję... mam szmpon joanna z czarnej rzepy
        i po nim są tak splątane włosy, że nie sposób ich rozplątać nawet po
        wysuszeniu - skutek jest taki, że jeszcze więcj ich wyrywam :(
        • Gość: smee Re: wypadajace włosy IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 04.07.05, 14:01
          wiesz, moze spróbuj z naftą kosmetyczną do włoskow z witaminami?z preparatów
          dobra jest SILICA niedroga skuteczna, polecam też DROMIN.pozdrawiam:)
          • Gość: karola Re: wypadajace włosy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 15:39
            najlepsze to są szampony rozmarynowe firmy Pollenaaroma, Początkowo moja mam ich
            używała teraz ja jej podkradam, serio sa suuuuuuuper, i można je kupić przez
            sklep bo na ul.Klasyków nie chce mi sie jeździć a tylko tam mają swój swój
            sklep. Więc polecam przez net www.aromo.pl, razem z przesyłką opłata wyniesie
            jakieś nie całe 20 zł (szampon 10 zł). Polecam!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka