Dodaj do ulubionych

Biosilk Farouk - kilka pytań

IP: *.lublin.mm.pl 07.06.05, 10:17
1. jaki efekt daje po zastosowaniu? można porównać np. do Gliss Kur "płynny
jedwab"?
2. na jak długo wystarcza buteleczka 15ml przy póldługich włosach (mniej
więcej do ramion)?
3. czy 5zł za 15 ml to korzystna cena?
Obserwuj wątek
    • totalna_apokalipsa Re: Biosilk Farouk - kilka pytań 07.06.05, 10:22
      wysłać ci to darmo? Tylko ty zapłacisz za wysyłkę - tzn. listonoszowi przy
      odbiorze, albo nawet w duszy, mogę ja . Kupiłam -raz wsmarowałam w końcówki, i
      nie chcę więcej. Jest cała buteleczka.
      • Gość: malaga1234 Re: Biosilk Farouk - kilka pytań IP: *.escom.net.pl / *.escom.net.pl 08.06.05, 14:16
        A gdzie się to kupuje poza allegro?
    • totalna_apokalipsa Re: Biosilk Farouk - kilka pytań 07.06.05, 13:07
      no chyba, że nie chcesz, to nie zmuszam:)
      • Gość: an5 Re: Biosilk Farouk - kilka pytań IP: 195.8.101.* 07.06.05, 13:09
        a ja bym chętnie wypróbowała, mam takie zniszczone końcówki
        • totalna_apokalipsa Re: Biosilk Farouk - kilka pytań 07.06.05, 13:14
          No więc tak - jedwab jest jeden - mogę go wysłać listem w kopercie z
          babelkami , bo mam taką jedną akurat w domu:)))Jako normalny list :) Ostatnio
          oczta nie gubi, więc nie ma sie czego obawiać.Proszę mi podać na meil gazetwy
          adres:) Wyślę go najprawdopodobniej w tym tygodniu, bo musze powędrować na
          pocztę coś wysłać około piątku:)Czyli w przyszłym by doszedł, mnie jest on po
          prostu niepotrzebny, bo czegoś innego się po tym specyyfiku spodziewałam.
          • Gość: an5 Re: Biosilk Farouk - kilka pytań IP: 195.8.101.* 07.06.05, 13:18
            mój adres to an282@gazeta.pl a twój?
            • totalna_apokalipsa Re: Biosilk Farouk - kilka pytań 07.06.05, 13:23
              Mój jest jak klikniesz na mój nick:)))) totalna_apokalipsa@gazeta.pl
            • Gość: goga Re: Biosilk Farouk - kilka pytań IP: *.torun.mm.pl 07.06.05, 13:23
              Tez bym chciala ten jedwab...uzywalam kiedys...dla mnie byl rewelacyjny....pandy55@wp.pl moze sie zalapie...plissssss,, zaplace za wysylke....
              • totalna_apokalipsa Re: Biosilk Farouk - kilka pytań 07.06.05, 13:32
                No przykro mi. Mam jeden, a jak to się mówi kto pierwszy ten lepszy. Ale jak
                ktos jest zaintresowany to mam jeszcze parę rzeczy do włosów , które moge
                sprzedać, bo u mnie lezą a innym mogą się przydać. Jak chocby szampon Wella
                System Profesional do włosów suchych i zniszczonych, który u mnie lezy, a może
                ktoś chce za poł ceny:)
                • Gość: goga Re: Biosilk Farouk - kilka pytań IP: *.torun.mm.pl 07.06.05, 13:37
                  A co jeszcze masz do wlosow? A szampon to za ile?
                  • totalna_apokalipsa Re: Biosilk Farouk - kilka pytań 07.06.05, 13:41
                    Goga, spokojnie:) Napisz na mój meil, to ja ci odpiszę i pogadamy:) Na forum to
                    tak trudno gadać:)

totalna_apokalipsa@gazeta.pl
      • Gość: Iv Re: Biosilk Farouk - kilka pytań IP: *.rwe.com 07.06.05, 15:28
        Apokalipso kochana, mi możesz wysłać dla mnie to jest rewelacja, wlaśnie kończę
        2 opakowanie
        • mgielka83 Re: Biosilk Farouk - kilka pytań 07.06.05, 16:04
          dla nie-fryzjerki ten jedwab w hurtowni we Wrocławiu kosztuje 10 zł.. chyba że
          zna ktoś tańsze miejsce? albo jest fryzjerką i mi kupi:)
    • Gość: an5 Re: Biosilk Farouk - kilka pytań IP: 195.8.101.* 07.06.05, 13:27
      juz wysłąlam ci adres
      z góry dziękuję
      a skąd jesteś?
      ja z wawy i mam na imię aneta
      • totalna_apokalipsa Re: Biosilk Farouk - kilka pytań 07.06.05, 13:30
        Łódż:) Zaraz Ci odpiszę:)
        • Gość: Magda Biosilk Farouk - odpowiedzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 14:46
          1. jaki efekt daje po zastosowaniu? można porównać np. do Gliss Kur "płynny
          jedwab"?
          2. na jak długo wystarcza buteleczka 15ml przy póldługich włosach (mniej
          więcej do ramion)?
          3. czy 5zł za 15 ml to korzystna cena?

Ad. 1.
          Nie wiem czy mozna porownac, bo nigdy nie mialam tego z Gliss Kur.

Ad. 2
          Mi starcza na bardzo dlugo. Mam chyba ta buteleczke co Ty, wielkosci mojego
          palca wskazujacego ;-) Nigdy nie odliczalam dni czy m-cy na ile mi starcza, ale
          tak moze na 2-3 m-ce. Wiem, ze rzadko prosze moja siostre aby mi kupila w
          hurtowni. Ona placi 6 zl. Tylko wlasnie nie wiem jaka ja mam buteleczke, ale
          jest mala. Bo wiem, ze sa tez duze butelki.
          Ja stosuje ten jedwab codziennie. Raz jak myje wlosy, to wtedy na osuszone
          recznikiem wlosy. Daje kropelke - doslownie kropelke! - na reke i rozcieram ja
          w dloniach, a potem "miziam" wlosy. Radze nie przesadzac z iloscia jedwabiu, bo
          wlosy beda jakies takie ciezkie i tluste, malo puszyste.
          Pozniej nakladam mleczko do prostowania wlosow.
          Na drugi dzien, bo myje wlosy na wieczor, nie czesze wlosow szczotka ani
          grzebieniem, tylko znowu kropelke jedwabiu na rece, a potem na wlosy. Skupiam
          sie raczej na czubku glowy, pomijajac wlosy tuz przy skorze (mam przedzialek,
          az do uszu. Natomiast rzadko wcieram jedwab w koncowki wlosow. Jesli sa mokre
          po myciu to minimalnie, jesli wlosy juz mam ulozone i suche to nie wcieram.
          Ten jedwab daje raczej blysk, niz chyba odzywia. No i moje wlosy sa bardziej
          wygladzone i mniej sie pusza podczas wilgoci, bo niestety moje maja ta
          tendencje.
          • mszub3 Re: Biosilk Farouk - odpowiedzi 07.06.05, 15:04
            A ja mam juz chyba 5 buteleczke i jestem z niego bardzo zadowolona.
            Włosy mam odżywione, gładkie, błyszczące. Nakładam kropelkę na dłoń , rozcieram
            i wcieram we włosy. Stosuję po każdym myciu na lekko podsuszone włosy i przy
            układaniu aby je dodatkowo wygładzić i nabłyszczyć. Ja za 15 ml płace zawsze
            5,40 zł.
            • chimerrra Re: Biosilk Farouk - odpowiedzi 07.06.05, 15:23
              Dziewczyny,gdzie kupujecie jedwab?? ja za najmniejszą butelkę płacę 10zł :-\ a
              włosy mam dłuuugie,więc niedługo zbankrutuję.. ;(
              • Gość: real Re: Biosilk Farouk - odpowiedzi IP: *.lublin.mm.pl 07.06.05, 15:28
                Te buteleczki 15ml/5zł widziałam na świstaku. Jednej nie opłaca się kupować, bo
                z kosztami wysyłki wychodzi 2x drożej, ale przy np. czterech cena za jedną
                wychodzi ok. 5,5 czy 6zł. Na allegro też są, ale cen nie pamiętam
    • Gość: real Re: Biosilk Farouk - kilka pytań IP: *.lublin.mm.pl 07.06.05, 15:12
      Oj, widzę że mnie ciekawa tranzakcja ominęła :)
      Dziękuję dziewczyny za odpowiedzi, skuszę się, a 5zł to nie majątek.

Pozdrawiam
      • Gość: real Re: Biosilk Farouk - kilka pytań IP: *.lublin.mm.pl 07.06.05, 15:25
        ech :/
        transakcja
    • Gość: malaga1234 Re: Biosilk Farouk - kilka pytań IP: *.escom.net.pl / *.escom.net.pl 08.06.05, 14:36
      A gdzie się kupuje poza allegro?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka