Dodaj do ulubionych

cOŚ dla Kolaży - Tour De Pologne

IP: 81.210.32.* 06.05.06, 08:55
Słyszałem że kolaże jadącyw Tour De Pologne będą przejeżdzć przez wodną i
nawet gdzieś ma byc premia górska :P prawda ?
Obserwuj wątek
    • Gość: działacz sportowy Re: cOŚ dla Kolaży - Tour De Pologne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 09:12
      Dziecko - słowo kolarz piszemy od zawsze przez "rz" warto o tym pamiętać, to po
      pierwsze. Po drugie rzeczywiście 6 września kolumna wyścigu Dookoła Polski
      (Tour de Pologne) przejedzie przez Chełmno. Na ulicy Wodnej (skrzyżowanie z
      Grudziądzką) będzie finisz górskiej premii niższej kategorii.
      • Gość: jelcyn Re: cOŚ dla Kolaży - Tour De Pologne IP: 81.* / 81.210.32.* 06.05.06, 11:56
        zajefajna sprawa z tym wyscigiem.. sama sprawa ze premia gorska bedzie to juz
        cos.. tylko ze walki pewnie nie bedzie wielkiej o lidera , bo prawdziwe premie
        czekaja ich na południu. Ale ciesze sie ze bede jechac tak blisko.. a tak
        wogole to orientujesie ktos jakie ekipy beda jechac z zagranicy?
        • Gość: jelcyn Re: cOŚ dla Kolarzy - Tour De Pologne IP: 81.* / 81.210.32.* 06.05.06, 12:09
          co ciekawe Tour de Pologne niebedzie sie konczył podjazdem pod Orlinek tak jak
          w zeszłym roku tylko , beda dwie petle przez Orlinek nastepnie zjazd w dół i
          meta (nie pamietam dokładnie gdzie) na płaskim odcinku, wiec ci ktorzy zostali
          na podjazach beda mieli szanse nadgonic peleton i bedzie zaacieta walka do
          konca :)
        • Gość: jelcyn Re: cOŚ dla Kolaży - Tour De Pologne IP: 81.* / 81.210.32.* 06.05.06, 12:12
          etap Torunski rozpocznie sie z Gdansa porzez :Pruszcz Gdanski,Tczew,
          Malbork,Sztum ,Kwidzyn,Grudziadz ,Chelmno no i meta w Toruniu (łacznie 220 km)-
          ostatni raz finisz w Toruniu był w 1999r.
    • Gość: Shavo Re: cOŚ dla Kolaży - Tour De Pologne IP: 81.210.32.* 06.05.06, 12:56
      no Boże pomyliłem sie i co ? Nie jestem analfabetą a wrecz patrze na to co
      pisze ! zwykła pomyłka ty yo !
      • Gość: DS Re: cOŚ dla Kolaży - Tour De Pologne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 17:35
        pomylko bylo by gdybyc zamiast "r" wcisnol "t" albo "e" ale zeby nazwac pomylka
        wcisniece "ALT+z" to juz drobna przesada :D
        • Gość: jelcyn Re: cOŚ dla Kolaży - Tour De Pologne IP: 81.* / 81.210.32.* 06.05.06, 23:38
          nie ma wiecej osob zainteresowanych Tourem? wiem ze jeszcze daleko do niego ale
          zawsze mozna nawiazac jakoms dyskusje:)
          • Gość: jelcyn Re: cOŚ dla Kolaży - Tour De Pologne IP: 81.* / 81.210.32.* 08.05.06, 22:08
            cos małe zainteresowanie tym tematem..:(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka