Gość: kar IP: *.broker.com.pl 07.06.05, 20:10 Która firma ma lepsze produkty? Czy któraś z Was uzywała kremow oliwkowych tych firm? Lepsza oliwka od Sorayi czy Ziaji??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chitarini Re: SORAYA kontra ZIAJA 07.06.05, 21:09 To zależy.Ja z sorayi lubię tylko serię witaminową do twarzy a z ziaji serię bio balans i chyba na tym się kończy.Wiem,że dużo osób chwali sobie krem oliwkowy ziaji ale sama nie używałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: SORAYA kontra ZIAJA IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 07.06.05, 22:14 ziaja - krem oliwkowy - super sprawa, ale zdecydowanie na zime (chyba ze masz na maxa sucha skore), hm... nie jestem jakas szczegolna fanka, moze pod wplywem forum zaczelam wiecej tych kosmetykow kupowac i testowac. lubie krem pietruszkowy pod oczy i balsamy. ale reszta - wciaz w toku prob, wiec nic jeszcze nie moge polecic, bo nie przetestowalam do konca. soraya mi nie podchodzi, zrazilam sie, dostalam na ich krem jakies uczulenie- tylko maseczka dotleniajaca jest w miare ok. a nawet bardzo OK. pzdr! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nessie Re: SORAYA kontra ZIAJA IP: *.acn.waw.pl 07.06.05, 22:29 Mnie też Soraya niestety uczula, jeżeli chodzi o kremy :( Maseczka dotleniająca jest OK, kiedyś mieli dobry żel do mycia cery trądzikowej... i na tym koniec. Krem oliwkowy Ziaji jest dla mnie zdecydowanie za tłusty. Nie polecam, dużo lepsze jest "Masło kakaowe" tej firmy. Też tłuste, ale przynajmniej się wchłania. Odpowiedz Link Zgłoś