Dodaj do ulubionych

Najbrzydsze drogie perfumy!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 13:10
Jestem ciekawa, jaki zapach (oczywiscie z tych markowych) totalnie Was
odrzuca. Nie chodzi o te, które sie nie podoboją tylko o coś więcej.

Ja po prostu nie znoszę Dolce Vity. Kiedys jak się pjawiły sama ich uzywałam
a teraz jak czuję w swoim otoczeniu to mi niedobrze. Ciekawe od czego to
zależy. I jeszcze Eternity Calvina Kleina. Moja przyjaciółka je uwielbia a ja
uważam, że to jeden z najbrzydszych zapachów.
Obserwuj wątek
    • Gość: ja czyli nie ty Re: Najbrzydsze drogie perfumy!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.06.05, 13:27
      No niestety słynne Chanel nr 5
      Są duszące i aż mnie zatyka ich zapach. Jesli ktoś się nimi perfumuje, musi
      chyba na serio kropnąc z 1 kropelkę, bo inaczej będzie smierdzial a nie pachniał
      • Gość: ja Re: Najbrzydsze drogie perfumy!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 13:30
        takl eternity sa zdecydowanie ochydne!aż mnie odrzuca od nich!
        • Gość: mona Re: Najbrzydsze drogie perfumy!!!! IP: *.escom.net.pl / *.escom.net.pl 08.06.05, 13:37
          Amarige Givenchy. Ohyda. Prostackie, ordynarne, duszące.
          • Gość: Fuji Re: Najbrzydsze drogie perfumy!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 13:38
            Hot couture Givenchy- śmierdzą solą i starością fuuuu
            • nioma Re: Najbrzydsze drogie perfumy!!!! 08.06.05, 13:51
              chanel 5
              dolce gabanna te złote z czerwonym korkiem, duszace az strach
              escape kelvina - dostalam je kiedys i myslalam ze nos mi na plecy wykreci, ale
              za to meskie strasznie mi sie podobaja!
              • Gość: AgaKropka Re: Najbrzydsze drogie perfumy!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 13:57
                Chanel nr 5
                Tresor Lancom'a
                • Gość: platka6 Re: Najbrzydsze drogie perfumy!!!! IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 08.06.05, 14:09
                  chanel nr5
                • Gość: pietnacha40 Re: Najbrzydsze drogie perfumy!!!! IP: *.tsi.tychy.pl / 80.55.186.* 08.06.05, 15:02
                  Tresor Lancom i Chanel 5
                  • mootya Re: Najbrzydsze drogie perfumy!!!! 08.06.05, 21:36
                    moja siostra tez mowila ze chanel 5 smierdza
                    ja sie nie wypowiadam- nie wachalam, ale czytajac wasze posty to sie
                    zastanawiam czemu teperfumy sa takie slawne?
        • Gość: Magda Re: Najbrzydsze drogie perfumy!!!! IP: *.echostar.pl 10.06.05, 10:09
          Chanel 5, nie moge zniesc tego zapachu to chyba jedyne ktore mnie odrzucaja,
          cholernie drogie a zapach nie do zniesienia.
      • Gość: Trinity Angel IP: *.17.98-84.rev.gaoland.net 08.06.05, 22:29
        "Angel" Thierry Muglera, dostalam je kiedys i uzywalam doslownie tydzien, po czym
        zaczelo mnie od nich mdlic. Skonczyly niestety jako dezodorant do lazienki ;-))
      • liss.ek Re: Najbrzydsze drogie perfumy!!!! 09.06.05, 09:49
        Zgadzam się! Nie znoszę Chanel nr 5, duszą mnie, brrrr!
    • Gość: olga Re: Najbrzydsze drogie perfumy!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 14:15
      angel !!!
    • landrynka8 Re: Najbrzydsze drogie perfumy!!!! 08.06.05, 14:17
      Ja również nie cierpię Dolca Vita. Ponadto Light Blue, channel no5, coco.
    • Gość: Sandra Re: Najbrzydsze drogie perfumy!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 08.06.05, 14:18
      Chanel 5, Poison, Angel, Eternity, Weekend Burberry, Chic C.H., Wish Chopard
      • swierczkowata Re: Najbrzydsze drogie perfumy!!!! 09.06.05, 19:38
        naprawdę ohydna jest Mania Armani - strasznie boli po niej głowa. Chanel 5 i
        Obsession Kelina też są wstrętne - ciężkie jak ołów
        • Gość: milord2005 Re: Najbrzydsze drogie perfumy!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 20:11
          CHANEL 5-nic nie przebije tego odoru no i jeszcze DG czerwone
        • Gość: gość Re: Najbrzydsze drogie perfumy!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 15:23
          mania armani jet dla mnie boska!!!
          Ale chanel 5 - straszne, coś w stylu "być może"
    • Gość: S. Re: Najbrzydsze drogie perfumy!!!! IP: *.tvsat364.lodz.pl 08.06.05, 15:00
      Może nie nazwałabym najbrzydsze,każde perfumy mają coś w sobie tylko to po
      prostu rzecz gustu.Jeżeli chodzi o perfumy,które najmniej mi się podobają to
      Eden Cacharela i słynne Chanel 5
      • Gość: paula Re: Najbrzydsze drogie perfumy!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 15:09
        chanel 5 duszne jakies ale rzecz gustu
        • Gość: Maalajka Re: Najbrzydsze drogie perfumy!!!! IP: *.cn.net.pl / *.cn.net.pl 08.06.05, 15:53
          -Prawie wszystkich Avonowych zapachów. FUj.
          -Angela. Smród, odpustowy słodki smród.
          -Chanel w każdej postaci
          -
          • klamczucha3 Re: Najbrzydsze drogie perfumy!!!! 08.06.05, 16:08
            Dune Diora
          • Gość: gość Re: Najbrzydsze drogie perfumy!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 15:24
            A chanse też?
      • Gość: S. Re: Oj chyba dostanie się nam za ten wątek :) IP: *.tvsat364.lodz.pl 08.06.05, 22:23
        Na forum "O perfumach" już piszą o tym :)Tak jak wyżej napisałam ja nigdy nie
        powiem,że jakieś perfumy są obrzydliwe,okropne,każdy ma ma inny gust,wszystkim
        się nie dogodzi,każde perfumy są inne i wybieramy te,które nam się podobają.Ja
        zawsze liczę się z tym,że na pewno komuś akurat moje mogą się nie
        podobać.Dlatego pewnie nasi eksperci od perfum będą na nas"krzyczeć" :)
        Pozdrawiam
    • Gość: goldi Re: Najbrzydsze drogie perfumy!!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.05, 16:17
      Avony,Angel - tandeta, Envy me-co to jest?porażka.Cashmere Donny Karan.
      • Gość: lalique Re: Najbrzydsze drogie perfumy!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 16:27
        black casmire DK, psiknelam na nadgastek i chcialam pozniej reke uciadz. Co za
        paskudny zapach starych kosciolow, kostnicy i prosektorium. Z trupami kojazy mi
        sie tez odyseey issey miyake cos tam.
        • hispana Re: Najbrzydsze drogie perfumy!!!! 08.06.05, 16:39
          po raz kolejny
          tresor lancomea
          cacharel
          davidoff cool water
          • edavenpo Re: Perfumy - kwestia gustu 08.06.05, 16:51
            Ja lubie ciezkoe slodkie zapachy wiec Angel, Addict i Sicily (D&G) to moje
            ulubione. Chociaz.... Angela uzywam od wielu lat to ostatnio przestalam bo za
            duzo ludzi tym pachnie.

Nie cierpie za to wszelkich ogorkowo-melonowych zapachow jak Issey Miyake,
            Clinique happy czy nie daj Boze Davidoff. Lub Eden Cacharel - po prostu mnie
            odrzuca

Czyli... jeszcze sie taki nie urodzil coby kazdemu dogodzil ;-)))))))))
            • vanillaice Re: Perfumy - kwestia gustu 08.06.05, 16:56
              1. Chanel nr 5
              2. Tresor
              3. Poison
              4. Wish
              A Eternity to mój ulubiony zapach! Jest prześliczny według mnie. :)
    • Gość: Ag Re: Najbrzydsze drogie perfumy!!!! IP: *.tvk.wroc.pl / *.unreg.tvk.wroc.pl 08.06.05, 16:56
      Poison Diora. Kiedys moj ukochany zapach. Przestalam uzywac i jak poczulam na
      kims to az mi sie niedobrze zrobilo. Jakos fatalnie mi sie kojarzy.

A tak ogolnie bardzo nie odoba mi sie Chanel 5

Pozdrawiam
      Ag
      • Gość: Lenka Re: Najbrzydsze drogie perfumy!!!! IP: *.chello.pl 08.06.05, 17:02
        Chanel 5 oraz mój faworyt Versace Blonde-miałam kiedyś próbkę z gazety tego
        śmiercidła.Jak dotąd żaden zapach go nie pobił.
        • madzia2kk Light blue D&G,Angel-tandeta,Dune ,Anais Anais,.. 08.06.05, 18:05
          chanel 5, 19 , madamoiselle ,obsession CK męskie, Elizabeth Arden Red Door,nie
          do zniesienia w zadnych okolocznosciach pozdrawiam magda
    • Gość: Ivre Re: Najbrzydsze drogie perfumy!!!! IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 08.06.05, 19:40
      Chanel no5 i wszystkie sygnowane przez J.Lo. Bleee.
    • Gość: basiaplewik Re: Najbrzydsze drogie perfumy!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 19:56
      chanel 5
      angel, eternity :)
      • mama_grande Re: Najbrzydsze drogie perfumy!!!! 08.06.05, 20:21
        Jungle - chyba Kenzo
        • rainy.streets Re: Najbrzydsze drogie perfumy!!!! 08.06.05, 20:48
          ja też nie znoszę Kenzo Jungle. a po kolei będzie jakoś tak"
          1. Kenzo Jungle na równi z Angelem
          2. Kenzo Flower (coś nie mam szczęścia do Kenzo)
          3. Cacharel Amor Amor

bleah. w tramwaju jak któreś poczuję, to się zaraz przesiadam na drugi koniec
          wagonu.
          • Gość: maxi Re: Najbrzydsze drogie perfumy!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 21:26
            Och właśnie Kenzo Flower!!! Kto wogóle wymyślił taki brzydki zapach i jeszcze
            za taką ceną?? Ochydne są.
            • Gość: gość Re: Najbrzydsze drogie perfumy!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 15:28
              dla mnie super!
    • orzechowe-oczy Re: Najbrzydsze drogie perfumy!!!! 08.06.05, 21:32
      Mam dziwne odczucia co do Jean Paul Gaultier-Fragile. Na początku śmierdzi jak
      kiszone ogórki, a po upływie kilku godzin jest całkiem, całkiem. ;)
    • Gość: Iśka Re: Najbrzydsze drogie perfumy!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 21:52
      opium
      miss dior
    • Gość: ja__ Re: Najbrzydsze drogie perfumy!!!! IP: *.acn.waw.pl 08.06.05, 22:06
      eternity
      kojarza mi sie ze smiercia, grobem, ilekroc je czuje mysle, ze to cmentarny
      zapach
    • Gość: lola_24 Re: Najbrzydsze drogie perfumy!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.05, 22:31
      Zdecydowanie Chanel nr5...
    • Gość: belcia Re: Najbrzydsze drogie perfumy!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 22:33
      chanel 5 i petit guerlain- smierdza stara spocona baba :)
    • blue.berry Re: Najbrzydsze drogie perfumy!!!! 08.06.05, 22:36
      rzeczywiscie - jeszcze sie taki nie urodzil kto by kazdemu dogodzil:)))))
      mysle ze w kwestii perfum to rzecz totalnie subiektywnego gustu, a u niektorym
      jeszcze czasem wrecz reakcji alergicznej na niektore skladniki zapachu.
      ja np chyba w ogole nie lubie chanel, zaden zapach mi nie podszedl mimo ze
      zawsze sie staralam :))) a juz najwieksze rozczarowanie to bylo chanel w
      okraglej buteleczce (nazwy nie pomne)
      dla odmiany zakochana jestem w black cashmere DK - to tz milosc od pierwszego
      niuchu:))) trwa niezmiennie od pojawienie sie tego zapachu na rynku.
    • natka369 Re: Najbrzydsze drogie perfumy!!!! 08.06.05, 23:45
      chanel no. 5 - smrod nie do pobicia -
      • Gość: asia mila Re: Najbrzydsze drogie perfumy!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 09:20
        a ja lubie perfumowana wode toaletowa PUMA srebrna, mimo ze nie nalezy do tych
        markowych ale jest fantastyczna-kogo stac na ta smierdzaca drozyzne!

juz raz widzialam jak ludzie odsowali sie od kobietki wyperfumowanej chanel no.
        5 i po co tracik kupe pieniedziy na takie paskuctwa...
        • Gość: goldi Re: Najbrzydsze drogie perfumy!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.05, 09:35
          Nie każde drogie śmierdzą, wąchałaś jakieś??Pewnie że jak się obleje od stóp do
          głów to śmierzdi ale żeby odrazu paskuDZTWA i ludzie się odsUWAJĄ???
      • fullcolor Re: Najbrzydsze drogie perfumy!!!! 09.06.05, 09:21
        L'air du Temps, nie do pobicia jak dla mnie.
    • Gość: AGa Re: Najbrzydsze drogie perfumy!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 10:23
      Chanel nr 5, Armani Acqua di Gio, Burberry Brit
    • Gość: serinde Re: Najbrzydsze drogie perfumy!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.05, 13:51
      A co sądzicie o "O de Lancome"?
      Dostałam w prezencie i teraz stoją i się marnują...
    • llora CHANEL NR.5 !!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.06.05, 13:58
      może spotkam sie z krytyką ale dla mnie koszmar nr.1 to Chanel nr.5
      • Gość: ja czyli nie ty Re: CHANEL NR.5 !!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.06.05, 15:45
        no waśnie ja juz to pisałam. spodziewalam się krytyki i gromów a tymczasem
        poparło mnie mnóstwo dziewczyn :)
        Ciekawe czemu te perfumy sa takie sławne ???
    • kometa6 Re: Najbrzydsze drogie perfumy!!!! 09.06.05, 14:13
      Chanel nr5, chanel nr5, chanel nr5! Natomiast uwielbiam Angel T Muglera.
    • Gość: Jarka Re: Najbrzydsze drogie perfumy!!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 09.06.05, 14:27
      Organza i Angel gwarantuja bol glowy na caly dzien, Angel dodatkowo rowniez
      mdlosci,chociaz jasne, to indywidualna sprawa, bo np.tych powszechnych wymiotow
      na temat Chanel 5 nie rozumiem, klasyczny, ale przez to banalny juz do bolu
      zapach.
    • Gość: Polly Re: Najbrzydsze drogie perfumy!!!! IP: *.uje.nat.hnet.pl 09.06.05, 14:28
      Dla mnie okropny zapach ma Chanel nr 5. Nie lubie pudrowych zapachow ktore
      kojarza mi sie z zasypka dla niemowlat. Kiedys moja mama go dostala do teraz
      stoi nieuzywany.
      Na lato polecam ,nie pamietam dokladnej nazwy, L'ete by Kenzo. Swiezy,
      delikatny zapach.
    • Gość: S. Re:Zajrzyjcie:) IP: *.tvsat364.lodz.pl 09.06.05, 14:45
      Tak jak pisałam wyżej dyskusja trwa na temat tego wątku:)

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=15707&w=24946648
      • charade a ja nie lubię następujących: 09.06.05, 15:22
        Eternity - ostry, śwridrujący w nozdrzach, nieprzyjemny dla mnie

CoolWater Davidoffa - to samo, ponadto kojarzy mi się z mentolową kostką
        odświeżającą

Esca CK - kojarzy mi się z gazem ulatniającym się z kurka

Ale tak szczerze mówiąc, to uważam, że wszystkie zapachy są do zniesienia,
        jeśli tylko osoba używająca psiknie się w rozsądnych ilościach. Nawet
        nieszczęsnego Coolwatera byłam w stanie znieść na koleżance z pracy, bo używała
        go tak, żeby było lekko czuć. W ogóle też nie rozumiem osób, które zlewają się
        do nieprzytomności "siekierami" typu Amarige, D&G czerwone, Angel. Te perfumy,
        jeśli są użyte lekką ręką, potrafią być naprawdę ładne.
    • Gość: anna Re: Najbrzydsze drogie perfumy!!!! IP: *.autocom.pl 09.06.05, 15:14
      Odrzuca mnie jak poczuję Angel,co za paskudztwo!!!To nie zapach,to największy
      smród i w dodatku płaci się za to!
      • kometa6 Re: Najbrzydsze drogie perfumy!!!! 09.06.05, 15:19
        Angel używany w niewielkiej ilości i w chłodne dni jest super (zwłaszcza na
        zimowe wieczory). Jak się nim obficie ktoś skropi to faktycznie może zrazić
        otoczenie do siebie i zapachu.
        Ps Zupełnie inaczej pachnie na skórze niż w buteleczce!!
        • edavenpo Re: Kto pamieta... 09.06.05, 15:43
          ...jedyne komunistyczne perfumy 'Byc Moze'...? One byly zupelnie zerzniete z
          Chanel No 5. Moze stad ta podswiadoma niechec do piatki? ;-))))))))))))))))))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka