Gość: zocha IP: *.lodz.mm.pl 08.06.05, 22:32 Dziewczyny,a jakie jest wsze zdanie na temat picia herbatki "Figura" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: justy Re: Herbata "Figura" IP: 213.241.34.* 09.06.05, 08:47 należy unikać stosowania środków przeczyszczających, szczególnie tych ziołowych (senes, kruszyna, rzewień, aloes) jak Figura, które najłatwiej rozleniwiają jelita. Odpowiedz Link Zgłoś
agness25 Re: Herbata "Figura" 09.06.05, 10:32 wybierz raczej herbatki ojca Klimuszki,są zdrowe,bez przeczyszczaczy,a mają dzialanie odchudzajace,regulują przemianę materii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !v Re: Herbata "Figura" IP: *.rwe.com 09.06.05, 11:15 A co to za herbatki ojca Klimuszki?jakie mają działanie?gdzie je można dostać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ag Re: Herbata "Figura" IP: *.tvk.wroc.pl / *.unreg.tvk.wroc.pl 09.06.05, 11:25 To taka ziolowa herbatka - calkiem smaczna, bo z dodatkiem malwy, wiec ma ladny czerowny kolor i lekko slodkawy smak. Jest firmy Bio-active. Mozna ja kupic w spozywczym, na pewno w wiekszych marketach, gdzie maja tez mniej popularne smaki. Ja mam taka w torebkach - nie wypowiem sie jesli chodzi o dzialanie, bo pije jej raczej malo - lubie rozne herbaty. Calkiem fajna jest "Smooth digestion" Liptona. Nie wiem czy ma dzialanie odchudzajace, ale ladnie reguluje trawienie i jest bardzo smaczna. Zwlaszcza na zimno. Pozdrawiam Ag Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KoKo Re: Herbata "Figura" IP: *.lodz.mm.pl 09.06.05, 11:53 A ja tam piję "figurę" od roku raz dziez dziennie i nie mam jakiś specjalnych problemów zdrowotnych z tego tytułu,a same plusy swobodnie się wypróżniam i nie mam żadnych ekscesów żołądkowych Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: Herbata "Figura" 09.06.05, 12:06 no to teraz spróbuj odstawić tą herbatę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S. Re: Herbata "Figura" IP: *.tvsat364.lodz.pl 09.06.05, 13:28 Teraz moze nie ale po dostawieniu jej kiedy żołądek,jelita przyzwyczaiły się to raczej nie będzie za dobrze.Moja znajoma po takich herbatkach bardzo długo miała niezłe przeboje np. bóle,zaparcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiaczek Re: Herbata "Figura" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 14:23 Nie polecam...moja mama ja pije i uzalezniła swój organizm od niej;/...juz bez wypicia ten herbaty nie moze sie normalnie'załatwic'. Na prawde po dłużyszym stosowaniu jest niezdrowa dla organizmu...Polecam za to Czerwona herbatke Pu- erh. Nie powoduje zadnych problemów..pije ja od 3 lat i nawet gdy robie dłuzsza przerwe to załatwiam sie bez zadnych problemów. A do tego jest zdrowa i odchudza. Podoba mi sie w niej to...ze pijąc ją chudłam przez 1,5 roku...schudłam 13kg a potem juz waga stała w miejscu i utrzymuje sie na poziomie 56kg od roku:). Bardzo ja lubie i polecam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
k.j Re: Herbata "Figura" 09.06.05, 15:08 pilas tylko ta herbate i schudlas? czy moze dodatkowo byla jakas dieta, cwiczenia?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiaczek Re: Herbata "Figura" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 15:20 Tylko piłam ta herbatke, nie stosowałam zadnej diety i nie ćwiczywałam. Jedyne ograniczenie jakie zrobiłam to nie piłam nic poza ta herbata i wodą niegazowaną. Zadnej kawy, soków, napojów. Moze gdybym zastosowałą diete i dodatkowo ćwiczyła to szybciej bym schudła, a tak wszystko obywało się nieco dłuzej, ale moj lekarz bardzo mnie za to chwalił, bo schudłam mądrze i nie nagle:). Pozdrawiam Misiaczek Odpowiedz Link Zgłoś
k.j Re: Herbata "Figura" 09.06.05, 15:45 dzieki bardzo za odpowiedz:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś