Dodaj do ulubionych

Herbata "Figura"

IP: *.lodz.mm.pl 08.06.05, 22:32
Dziewczyny,a jakie jest wsze zdanie na temat picia herbatki "Figura"
Obserwuj wątek
    • Gość: justy Re: Herbata "Figura" IP: 213.241.34.* 09.06.05, 08:47
      należy unikać stosowania środków przeczyszczających, szczególnie tych ziołowych
      (senes, kruszyna, rzewień, aloes) jak Figura, które najłatwiej rozleniwiają
      jelita.
    • agness25 Re: Herbata "Figura" 09.06.05, 10:32
      wybierz raczej herbatki ojca Klimuszki,są zdrowe,bez przeczyszczaczy,a mają
      dzialanie odchudzajace,regulują przemianę materii.
      • justa_79 Re: Herbata "Figura" 09.06.05, 10:37
        albo Pu-erh.
        • Gość: !v Re: Herbata "Figura" IP: *.rwe.com 09.06.05, 11:15
          A co to za herbatki ojca Klimuszki?jakie mają działanie?gdzie je można dostać?
          • Gość: Ag Re: Herbata "Figura" IP: *.tvk.wroc.pl / *.unreg.tvk.wroc.pl 09.06.05, 11:25
            To taka ziolowa herbatka - calkiem smaczna, bo z dodatkiem malwy, wiec ma ladny
            czerowny kolor i lekko slodkawy smak. Jest firmy Bio-active. Mozna ja kupic w
            spozywczym, na pewno w wiekszych marketach, gdzie maja tez mniej popularne
            smaki. Ja mam taka w torebkach - nie wypowiem sie jesli chodzi o dzialanie, bo
            pije jej raczej malo - lubie rozne herbaty.

Calkiem fajna jest "Smooth digestion" Liptona. Nie wiem czy ma dzialanie
            odchudzajace, ale ladnie reguluje trawienie i jest bardzo smaczna. Zwlaszcza na
            zimno.

Pozdrawiam
            Ag
            • Gość: KoKo Re: Herbata "Figura" IP: *.lodz.mm.pl 09.06.05, 11:53
              A ja tam piję "figurę" od roku raz dziez dziennie i nie mam jakiś specjalnych
              problemów zdrowotnych z tego tytułu,a same plusy swobodnie się wypróżniam i nie
              mam żadnych ekscesów żołądkowych
              • justa_79 Re: Herbata "Figura" 09.06.05, 12:06
                no to teraz spróbuj odstawić tą herbatę.
              • Gość: S. Re: Herbata "Figura" IP: *.tvsat364.lodz.pl 09.06.05, 13:28
                Teraz moze nie ale po dostawieniu jej kiedy żołądek,jelita przyzwyczaiły się to
                raczej nie będzie za dobrze.Moja znajoma po takich herbatkach bardzo długo
                miała niezłe przeboje np. bóle,zaparcia.
    • Gość: Misiaczek Re: Herbata "Figura" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 14:23
      Nie polecam...moja mama ja pije i uzalezniła swój organizm od niej;/...juz bez
      wypicia ten herbaty nie moze sie normalnie'załatwic'. Na prawde po dłużyszym
      stosowaniu jest niezdrowa dla organizmu...Polecam za to Czerwona herbatke Pu-
      erh. Nie powoduje zadnych problemów..pije ja od 3 lat i nawet gdy robie dłuzsza
      przerwe to załatwiam sie bez zadnych problemów. A do tego jest zdrowa i
      odchudza. Podoba mi sie w niej to...ze pijąc ją chudłam przez 1,5
      roku...schudłam 13kg a potem juz waga stała w miejscu i utrzymuje sie na
      poziomie 56kg od roku:). Bardzo ja lubie i polecam:))
      • k.j Re: Herbata "Figura" 09.06.05, 15:08
        pilas tylko ta herbate i schudlas? czy moze dodatkowo byla jakas dieta,
        cwiczenia??
        • Gość: Misiaczek Re: Herbata "Figura" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 15:20
          Tylko piłam ta herbatke, nie stosowałam zadnej diety i nie ćwiczywałam. Jedyne
          ograniczenie jakie zrobiłam to nie piłam nic poza ta herbata i wodą
          niegazowaną. Zadnej kawy, soków, napojów. Moze gdybym zastosowałą diete i
          dodatkowo ćwiczyła to szybciej bym schudła, a tak wszystko obywało się nieco
          dłuzej, ale moj lekarz bardzo mnie za to chwalił, bo schudłam mądrze i nie
          nagle:).

Pozdrawiam
          Misiaczek
          • k.j Re: Herbata "Figura" 09.06.05, 15:45
            dzieki bardzo za odpowiedz:) pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka