Gość: Capricorn IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 19.07.02, 19:28 Czy któraś z was uzywała ten specyfik do wybielania zębów? Jakie wrażenia??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pop Re: Biała perła IP: *.dabrowa-gornicza.sdi.tpnet.pl 20.07.02, 22:09 Ja używałem tego preparatu i jestem bardzo,ale to bardzo z niego zadowolony.Szczerze mówiąc gdy kupowałem go po raz pierwszy jakiś rok temu (teraz mam trzecie opakowanie) sądziłem że to kolejny bubel a tymczasem okazał się skutecznym środiem do wybielania zębów.Teraz wszyscy żartują że mam uśmiech jak gwiazdor filmowy a niektórym zazdrośnikom nie podoba się nawet moja obecna barwa zębów gdyż twierdzą że jest tak biała że aż... nienaturalna.Ale mnie tam się podoba i z czystym sumieniem mogę polecić zakup tego specyfiku wszystkim forumowiczom.Nie jest tani (70zł) ale w porównaniu z metodami dentystycznymi wybielania zębów,bardziej opłacalny.Pierwsze opakowanie wystarcza do całkowitego wybielenia zębów szczęki górnej i dolnej.Potem wystarczy jedynie raz na 2 tygodnie zastosować preparat aby odnowić efekt,jest to więc moim zdaniem bardzo wydajny żel.Nie wszyscy przepadają za trzymaniem aplikatorów z żelem w jamie ustnej,ale moim zdaniem da się wytrzymać.Ja stosuję go nieco dłużej niż zalecają na opakowaniu tzn.zamiast 20-30 minut nawet do godziny czy półtorej ale dzięki temu efekt jest szybszy a szkliwa pozostają nienaruszone. Życzę powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kas Do POP'a IP: *.sosnowiec.sdi.tpnet.pl 20.07.02, 22:49 a można wiedzieć gdzie kupiłeś ten preparat, bo rozumiem,że tak jak ja jesteś Dąbrowy; będę wdzięczna za informacje pozdrawiam kas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pop Re: Do POP'a IP: *.dabrowa-gornicza.sdi.tpnet.pl 21.07.02, 18:10 Można go kupic w aptekach.Raczej "z marszu" go nie dostaniecie,ale złóżcie po prostu zamówienie i za kilka dni go wam dostarczą.Ja kupowałem go w Aptece Bankowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Capricorn Re: Do POP'a IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 21.07.02, 21:01 A czy pasta ta wybiela zęby z natury żółte, czy też jedynie usuwa zabrudzenia mechaniczne? Odpowiedz Link Zgłoś