Dodaj do ulubionych

Biała perła

IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 19.07.02, 19:28
Czy któraś z was uzywała ten specyfik do wybielania zębów? Jakie wrażenia???
Obserwuj wątek
    • Gość: Pop Re: Biała perła IP: *.dabrowa-gornicza.sdi.tpnet.pl 20.07.02, 22:09
      Ja używałem tego preparatu i jestem bardzo,ale to bardzo z niego
      zadowolony.Szczerze mówiąc gdy kupowałem go po raz pierwszy jakiś rok temu
      (teraz mam trzecie opakowanie) sądziłem że to kolejny bubel a tymczasem okazał
      się skutecznym środiem do wybielania zębów.Teraz wszyscy żartują że mam uśmiech
      jak gwiazdor filmowy a niektórym zazdrośnikom nie podoba się nawet moja obecna
      barwa zębów gdyż twierdzą że jest tak biała że aż... nienaturalna.Ale mnie tam
      się podoba i z czystym sumieniem mogę polecić zakup tego specyfiku wszystkim
      forumowiczom.Nie jest tani (70zł) ale w porównaniu z metodami dentystycznymi
      wybielania zębów,bardziej opłacalny.Pierwsze opakowanie wystarcza do
      całkowitego wybielenia zębów szczęki górnej i dolnej.Potem wystarczy jedynie
      raz na 2 tygodnie zastosować preparat aby odnowić efekt,jest to więc moim
      zdaniem bardzo wydajny żel.Nie wszyscy przepadają za trzymaniem aplikatorów z
      żelem w jamie ustnej,ale moim zdaniem da się wytrzymać.Ja stosuję go nieco
      dłużej niż zalecają na opakowaniu tzn.zamiast 20-30 minut nawet do godziny czy
      półtorej ale dzięki temu efekt jest szybszy a szkliwa pozostają nienaruszone.
      Życzę powodzenia!
      • Gość: kas Do POP'a IP: *.sosnowiec.sdi.tpnet.pl 20.07.02, 22:49
        a można wiedzieć gdzie kupiłeś ten preparat, bo rozumiem,że tak jak ja jesteś
        Dąbrowy;
        będę wdzięczna za informacje
        pozdrawiam
        kas

• Gość: Pop Re: Do POP'a IP: *.dabrowa-gornicza.sdi.tpnet.pl 21.07.02, 18:10
          Można go kupic w aptekach.Raczej "z marszu" go nie dostaniecie,ale złóżcie po
          prostu zamówienie i za kilka dni go wam dostarczą.Ja kupowałem go w Aptece
          Bankowej.
          • Gość: Capricorn Re: Do POP'a IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 21.07.02, 21:01
            A czy pasta ta wybiela zęby z natury żółte, czy też jedynie usuwa zabrudzenia
            mechaniczne?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka