Gość: bim IP: *.acn.waw.pl 11.06.05, 11:52 czy ktoś o czyms takim słuszał ? czy warto zrobic ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Renia Re: French na stałe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 19:37 Sama mam french na stałe na stopach. Jest to żel położony na naturalne paznokie i końcówka również z żelu - tylko białego. Także mam french na stałe. U rąk można zrobić tak samo. Dodam iż ten żel mam już 2 m-ce i byłam w tym czasie na jednym uzupełnieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miya Re: French na stałe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 16:37 Kiedys tez mialam french (zel) na stale na stopach, zrobilam na lato. Kosmetyczka najpierw nakladala na koncowke paznokcia bialy zel, a pozniej na reszte jasnorozowy. Efekt bardzo fajny, naturalny i spokoj przez jakis czas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cytrusowa Re: French na stałe IP: *.h.pppool.de 12.06.05, 17:02 a jak dlugo trzymal sie ten french na stopach? planuje zrobic w te wakacje, jak bede w Polsce - ale wlasnie problem jest pozniej z dopelnianiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katarynka Re: French na stałe IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.06.05, 17:13 a możecie coś więcej napisać? jaki koszt ipt? i może ktoś wie gdzie coś takiego w Wawie zrobić? i najważniejsze, czy to nie niszczy pazurków? pzdr! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miya Re: French na stałe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 19:14 robilam w SPA na ul.Ikara. Ceny nie pamietam. Trzyma sie dlugo, ale to ma zwiazek z tym, ze akurat w moim przypadku paznokcie u nog rosna wolniutko. Jak juz odrosna biale koncowki, to pozostaje tylko rozowy zel. Zel zniszczyl paznokcie od najmniejszego do srodkowego (dlatego, ze te mam duzo ciensze), pozostale nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LeeLu Re: French na stałe IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 13.06.05, 13:33 Od 3 miesięcy mam french na stałe na dłoniach - trzeba uzupełniać jak normalne tipsy - co 4 tygodnie. Na początku wygląda super, potem białe końcówki przestają byc aż tak białe, ale nie ma potrzeby malowac ich białym lakierem. Babeczka, która mi je robi (akrylem), mówi, że sa duzo bielsze, jesli czasem się je przemaluje lakierem Inglota takim bezbarwnym,UV - cos tam... nie pamietam;)Zauważyłam, że szybciej żółkną od solarium. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś