Dodaj do ulubionych

French na stałe

IP: *.acn.waw.pl 11.06.05, 11:52
czy ktoś o czyms takim słuszał ? czy warto zrobic ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Renia Re: French na stałe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 19:37
      Sama mam french na stałe na stopach. Jest to żel położony na naturalne paznokie
      i końcówka również z żelu - tylko białego. Także mam french na stałe. U rąk
      można zrobić tak samo. Dodam iż ten żel mam już 2 m-ce i byłam w tym czasie na
      jednym uzupełnieniu.
      • Gość: Miya Re: French na stałe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 16:37
        Kiedys tez mialam french (zel) na stale na stopach, zrobilam na lato.
        Kosmetyczka najpierw nakladala na koncowke paznokcia bialy zel, a pozniej na
        reszte jasnorozowy. Efekt bardzo fajny, naturalny i spokoj przez jakis czas
        • Gość: cytrusowa Re: French na stałe IP: *.h.pppool.de 12.06.05, 17:02
          a jak dlugo trzymal sie ten french na stopach?
          planuje zrobic w te wakacje, jak bede w Polsce - ale wlasnie problem jest
          pozniej z dopelnianiem...
        • Gość: katarynka Re: French na stałe IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.06.05, 17:13
          a możecie coś więcej napisać? jaki koszt ipt?
          i może ktoś wie gdzie coś takiego w Wawie zrobić?
          i najważniejsze, czy to nie niszczy pazurków?
          pzdr!
          • Gość: Miya Re: French na stałe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 19:14
            robilam w SPA na ul.Ikara. Ceny nie pamietam. Trzyma sie dlugo, ale to ma
            zwiazek z tym, ze akurat w moim przypadku paznokcie u nog rosna wolniutko. Jak
            juz odrosna biale koncowki, to pozostaje tylko rozowy zel.
            Zel zniszczyl paznokcie od najmniejszego do srodkowego (dlatego, ze te mam duzo
            ciensze), pozostale nie.
    • Gość: LeeLu Re: French na stałe IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 13.06.05, 13:33
      Od 3 miesięcy mam french na stałe na dłoniach - trzeba uzupełniać jak normalne
      tipsy - co 4 tygodnie. Na początku wygląda super, potem białe końcówki
      przestają byc aż tak białe, ale nie ma potrzeby malowac ich białym lakierem.
      Babeczka, która mi je robi (akrylem), mówi, że sa duzo bielsze, jesli czasem
      się je przemaluje lakierem Inglota takim bezbarwnym,UV - cos tam... nie
      pamietam;)Zauważyłam, że szybciej żółkną od solarium. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka