Dodaj do ulubionych

Najlepsze oczyszczanie w warszawie

IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 22.07.02, 11:51
Bardzo prosze wszystkie dziewczyny z warszawy o doradzenie mi jakiejs dobrej
kosmetyczki u ktorej czyszczenie twarzy:
a) nie boli tak ze sni sie jeszcze nastepne dziesiec nocy
b) nie pozostawia duzo czerwonych sladow
Moja ukochana kosmetyczka wyjechala z polski i nie wiem gdzie teraz pojsc???
Obserwuj wątek
    • Gość: Malgosia Re: Najlepsze oczyszczanie w warszawie IP: *.astercity.net 22.07.02, 11:58
      Droga Agul, polecam Ci moją sprawdzoną kosmetyczkę, o której pisałam już tu na
      forum. Ona jest na prawdę b. dobra i czyści rewelacyjnie... Basia Mollenda,
      Salon Life (na tyłach Sezamu) tel. 827-83-95. Serdecznie pozdrawiam :)))))
      • Gość: agul Re: Najlepsze oczyszczanie w warszawie IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 22.07.02, 12:01
        A napiszesz mi cos wiecej?:) Ile kosztuje czyszczenie, na jakich produktach
        pracuje, bo ja zawsze po czyszczeniu biore jeszcze maseczke. I czy naprawde nie
        boli jak czysci???? Bo ja baaardzo nie lubie bolu;-)
        • Gość: Malgosia Re: Najlepsze oczyszczanie w warszawie IP: *.astercity.net 22.07.02, 12:14
          Ja czyszczenie robię sobie dwa razy do roku, ale moja córka (22 lata) robi
          sobie czyszczenie raz na dwa miesiące lub czasami nawet raz na miesiąc, gdyż
          tego wymaga jej skóra. Jeszcze nigdy się nie skarżyła na ból, a i jej buzia po
          czyszczeniu nie wygląda najgorzej. Właściwie to tylko tego samego dnia raczej
          na randkę się nie umawia.... Czyszczenie kosztuje 120 zl (+ regulacja brwi,
          specjalna maseczka ściągająca, łagodząca itd). Cały zabieg trwa 2-2,5 godziny.
          • Gość: agul Re: Najlepsze oczyszczanie w warszawie IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 22.07.02, 12:20
            dzieki Malgosiu, to moze pojde do tej pani basi:) Jak sie zdecyduje to dam znac
            czy faktycznie jest tak fajnie:) Pozdrawiam serdecznie.
            • Gość: nela Re: Najlepsze oczyszczanie w warszawie IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 22.07.02, 12:40
              Agul, polecam ci Małgosię z Iny na Jana Pawla. Pracuje na (według życzenia
              klientki)Darphinie, Decleorze, Clarinsie i Diorze (kiedys pracowała na Nowym
              Świecie). Jest delikatna, ale dokładna. Czyszczenie ok. 180zł.
              Jeśli chcesz, znajdę numer telefonu.
              Pozdrawiam, nela
              • Gość: agul Re: Najlepsze oczyszczanie w warszawie IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 22.07.02, 12:47
                nela, jak bys znalazla to by bylo super, bo bardzo lubie kosmetyki darphina to
                moze bym sie zdecydowala. Kiedys chodzilam tam na nowym swiecie do ktorejs z
                tych pan ale nie bylam zachwycona, zreszta teraz chyba juz zamkneli ten salon.
                • Gość: nela Re: Najlepsze oczyszczanie w warszawie IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 22.07.02, 12:57
                  proszę bardzo: 6203625
                  jesli sie wybierzesz, to daj znac jak bylo
                  pozdrawiam:)
                  nela
                  • helena25 Re: Najlepsze oczyszczanie w warszawie 22.07.02, 14:37
                    Agulka,
                    ja moge Ci spokojnie polecic SPA, zreszta oprocz mnie i roodej, bylo na forum
                    kilka bardzo pozytywnych glosow, wlasnie opisujacych wrazenia po czyszczeniu.
                    Moje kolezanki i przyjaciolki tez wychodzili ze SPA zadowolone i wcale nie
                    straszace otoczenia.
                    Dostalam ostatnio nowe promocje, ktore podsylam Ci ponizej z namiarami.
                    Buziaki
                    H.

SPA - promocje lipcowe 22.07 - 31.07.2002

- peeling ciała + hydromasaż 99 zł - 60 minut
                    oczyszczający i orzeżwiający zabieg , który odświeża ciało i umysł i dodaje sił
                    witalnych zostawia skórę miękką i gładką w dotyku

- Babilonia SPA 199 zł - 120 minut
                    zabieg na ciało i twarz pochodzący ze Starożytnej Babilonii; peeling
                    + maska mineralna z Morza Martwego z egzotycznymi esencjami
                    + masaż ciała, twarzy i głowy - najpełniejsze bogactwo doznań.

- Afrodyta SPA NOWOŚĆ!!! 199 zł - 120 minut
                    rewelacyjny zabieg, który otula twoje ciało i pieści zmysły z dodatkiem
                    róży, jaśminu, ylang-ylang, geranium - najbardziej kobiecych esencji
                    kwiatowych: całe ciało i twarz: peeling + maska + masaż

- Oaza Spokoju 199 zł - 120 minut

- wosk całe nogi + pachy + bikini + wąsiki - 99 zł

- czyszczenie twarzy bez masażu 80 zł

- czyszczenie z masażem 99 zł

- manicure na ciepło + peeling + maseczka + malowanie 55 zł

Serdecznie zapraszamy: SALON SPA ul. Ikara 15
                    843-25-75 501-420-283 www.spa-salon.pl
                    • Gość: Helena Re: Najlepsze oczyszczanie w warszawie IP: *.waw.cdp.pl 22.07.02, 15:46
                      Aha - koniecznie zapisuj sie TYLKO do Pani Joanny - nikt inny nie zostal
                      przetestowany.
                      Buziaki
                      H.
                      • Gość: zosia Re: Najlepsze oczyszczanie w warszawie IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 23.07.02, 09:29
                        w tym salonie jedynie pani Joasia jest godna polecenia!!! (niestety coraz
                        bardziej zajeta...)
                        inna panienka, mimo ze bardzo sie starala, zmasakrowała mnie podczas depilacji!
                        tak wiec eksperymenty z innymi kosmetyczkami w tym salonie zdecydowanie
                        odradzam.
                        • Gość: agul Re: Najlepsze oczyszczanie w warszawie IP: *.pl 23.07.02, 09:42
                          Dzięki:)) To pójdę na ikara chociaz to strasznie nie po drodze dla mnie:( Ale
                          czego sie nie robi dla pieknej buzki:)
                          • kasiulek Re: Najlepsze oczyszczanie w warszawie 24.07.02, 00:36
                            Kiedy jeszcze mieszkalam w Polsce, chodzilam do Yves Rocher w Klifie do pani
                            Ani Obuchowskiej (chyba tak sie nazywala) - jest bardzo dokladna, nie zostawaly
                            mi nigdy czerwone slady, pani Ania jest do tego bardzo mila osoba, nie nachalna
                            i nie 'patrzcie i podziwiajcie wszyscy jaka ja jestem fantastyczna, a wszystkie
                            inne beznadziejne'. I zaluje teraz bardzo, ze mam do niej daleko...
                            Aha, do pani Ani trzeba zapisywac sie co najmniej miesiac wczesniej.
                            • Gość: marta do agul IP: *.ny325.east.verizon.net 12.08.02, 07:07
                              ciekawa jestem gdzie się wybrałaś na czyszczenie? i co najważniejsze, jak
                              wrażenia? stan skóry po zabiegu???
                              • Gość: agul Re: do agul IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 12.08.02, 09:15
                                Hej:)
                                No wiec chcialam pojsc do SPA na ikara, ale niestety, miejsca byly dopiero za
                                jakies trzy dni,a mi zalezalo na czasie. Poszlam wiec do zachwalanego przez
                                moja redakcyjna kolezanke salonu Matis. Ceny takie jak wszedzie - za 80 zl
                                zrobiono mi peeling enzymatyczny, czyszczenie, potem ten ozon czy cóś;-)
                                maseczke masaz i na koniec krem. Wszystkie kosmetyki tak dobrano, ze jak
                                wyszlam mialam czerwona plamke tylko w jednym miejscu:))
                                Nastepnego dnia juz nawet tej jednej nie bylo wiec jestem bardzo zadowolona i
                                na razie bede tam chodzic. Chociaz po zabiegu zaczelam uzywac effaclaru i jak
                                na razie zadna czarna kropka sie nie pojawila, HA!
                                Pozdrawiam.
                                • Gość: olivia Re: do agul IP: HUPROXY* / 193.178.168.* 12.08.02, 11:37
                                  a gdzie jest ten salon?
                                  • rossa_ Re: do agul 12.08.02, 11:38
                                    i u kogo byłaś konkretnie?
                                    • helena25 czyszczenia SPA 12.08.02, 11:49
                                      Ja sie wybieram w srode popoludniu na czyszczenie super gruntowne, zdam
                                      relacje :-))) Aczkolwiek nigdy nikt sie na p. Joanne nie skarzyl i nie wygladal
                                      po wyjsciu jak lej po bombie :-))))
                                      Pozdrawiam
                                      H.
                                      • roodanaserio Re: czyszczenia SPA 12.08.02, 14:11
                                        helena25 napisała:

> Ja sie wybieram w srode popoludniu na czyszczenie super gruntowne, zdam
                                        relacje :-))) Aczkolwiek nigdy nikt sie na p. Joanne nie skarzyl i nie wygladal
                                        po wyjsciu jak lej po bombie :-))))

A ja ide z H :)))
                                        Nie na czyszczenie, ale juz bylam na tym w SPA i jest bezbolesnie oraz
                                        bezsladowo.
                                        Polecam.

r
                                        • Gość: marta .matis do agul IP: *.ny325.east.verizon.net 12.08.02, 15:25
                                          czy mogłabyś podać namiary na ten salon???
                                          dzięki
                                          • Gość: agul Re: .matis do agul IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 12.08.02, 17:41
                                            Gość portalu: marta napisał(a):

> czy mogłabyś podać namiary na ten salon???
                                            > dzięki
                                            Nie moge znalezc wizytowki, bo ja mam to po drodze do domu wiec wchodze tam na
                                            piechotke, ale moge Ci opisac:
                                            Wiec jest to Tarchomin, troche daleko od centrum:)
                                            Ulica Swiatowida, taka dluga i tam jest na rogu bank PKO SA i PKOBP i zaraz za
                                            tymi bankami jest taki nowy pasaz i w srodku sa sklepy itp. Obok sklepu
                                            triumpha jest salon MAtis, nowy, bardzo ladnie zrobiony - czysciutko, spokojnie
                                            i milo.
                                            Pani ktora mnie czyscila nazywa sie Iwonka i przy mnie byly jeszcze dwie
                                            kobitki ktore do niej jezdza specjalnie z ursynowa!!! i zoliborza. Wiec chyba
                                            jest dobra, ja bylam tylko na czyszczeniu ale wyszlam bardzo zadowolona.
                                            A poza tym mam zaufanie do kosmetykow Matis. No i buzie mialam sliczna po tym
                                            czyszczeniu:)
                                            Pozdrawiam.
                                            Aaa, jak bedziesz bardzo potrzebowac telefonu to moge podejsc i wziac jeszcze
                                            jedna wizytowke.
                                            • saxony Re: .matis do agul 12.08.02, 22:35
                                              o,bylam tam kiedys [tez mieszkam na tarchominie] i odnioslam takie same
                                              wrazenia.wchodzi sie do tego salonu z ulicy jak do oazy spokoju.rzeczywiscie
                                              jest tam bardzo higienicznie i milo.a zabiegi na kosmetykach matis to sama
                                              pryjemnosc.
                                              pozdrawiam.s.
                                            • anexxa Re: .matis do agul 12.08.02, 22:40
                                              agul, ty mieszkasz na tarchominie?:)))))))

no niezle;))))

to po trasie do mnie do domeczku;)

i tak, wrzuc tu telefon do tego salonu, moze bym tam sie
                                              przeszla, chociaz mysle powaznie tez o spa.

xx.
                                              • Gość: agul Re: .matis do agul IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 13.08.02, 08:58
                                                anexxa napisała:

> agul, ty mieszkasz na tarchominie?:)))))))
                                                Noo:) Juz ze cztery lata beda, ale to mieszkanie kupilismy dopiero we wrzesniu,
                                                wiec tu niecaly rok:)
                                                Nooo, cos czuje ze bedziesz wpadac do mnie na kawki:))))) iiiiiiii:)

i tak, wrzuc tu telefon do tego salonu, moze bym tam sie
                                                > przeszla, chociaz mysle powaznie tez o spa.
                                                >
                                                > xx.
                                                Telefon wrzuce chyba dopiero po dlugim weekendzie, chyba ze uda mi sie dzisiaj
                                                tam poleciec:)
                                                • jaonna Re: .matis do agul 04.09.02, 17:33
                                                  ja wracam do starego watku:
                                                  udalo Ci sie moze zdobyc wizytowke tego salonu na Swiatowida?
                                                  jesli tak, to bardzo prosze Cie o telefon
                                                  sama rozumiesz: jechac z sadyby autobusem, tylko po to zeby dowiedziec sie ze
                                                  najblizszy wolny termin to jutro...
                                                  pozdrawiam
                                                  • Gość: agul Re: .matis do agul IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 04.09.02, 17:38
                                                    Uuppsss.. zupełnie wyleciało mi z głowy, sorry!
                                                    Jutro będę obok u fotografa po zdjęcia, to na pewno wezmę telefon, promise:)
                                                    Pozdrawiam.
                                                  • jaonna Re: .matis do agul 05.09.02, 11:41
                                                    dzieki :))
                                                  • Gość: agul Podaję telefon:-) IP: *.pl 05.09.02, 14:37
                                                    A więc, zgodnie z obietnicą, poszłam i wzięłam numer telefonu - 466 00 85. Na
                                                    zabiegi lepiej umawiać się z kilkudniowym wyprzedzeniem, bo mają tam chyba
                                                    spory ruch, no i godziny są różne, czasami otwarte dopiero od 13, w soboty
                                                    nieparzyste zamknięte.. Ale na pewno będziesz zadowolona z tego czyszczenia:>
                                                  • jaonna Re: Podaję telefon:-) 06.09.02, 17:36
                                                    dziekuje bardzo
                                                    troche z opoznieniem, ale bylam zajeta i nie sprawdzalam
                                                    pozdrawiam
                                                    Asia
                                            • Gość: marta Re: .matis do agul IP: *.ny325.east.verizon.net 12.08.02, 23:05
                                              Gość portalu: agul napisał(a):

>> Nie moge znalezc wizytowki, bo ja mam to po drodze do domu wiec wchodze tam
                                              na
                                              > piechotke, ale moge Ci opisac:
                                              > Wiec jest to Tarchomin, troche daleko od centrum:)
                                              > Ulica Swiatowida, taka dluga i tam jest na rogu bank PKO SA i PKOBP i zaraz
                                              za
                                              > tymi bankami jest taki nowy pasaz i w srodku sa sklepy itp. Obok sklepu
                                              > triumpha jest salon MAtis, nowy, bardzo ladnie zrobiony - czysciutko,
                                              spokojnie
                                              >
                                              >> Aaa, jak bedziesz bardzo potrzebowac telefonu to moge podejsc i wziac
                                              jeszcze
                                              > jedna wizytowke.

rety! to zupełnie nie po drodze:-(( w Wawie mieszkam na Orlej, czyli samo
                                              centrum... paru moich znajomych kupilo sobie mieszkania na Tarchominie, ale
                                              chyba ciągle są w budowie, więc nie mam nawet powodu by się pojawiać w tamtych
                                              okolicach....
                                              hmmmm może ten salon będzie takim powodem? jeśli mogłabym Cie prosić o
                                              dokładny adres i telefon.... to byłabym wdzięczna! po powrocie do kraju
                                              miałabym gotowy namiar na czyszczenie:-)
                                              jakoś samochodem można tam dojechać, prawda?
                                              • anexxa Re: .matis do agul 12.08.02, 23:11
                                                na orlej? niezle, kiedys tam sie miescila redakcja
                                                takiego pisma o hiphopie, do ktorego cos tam pisywalam;))

samochodem na tarchomin dojedziesz i to calkiem prosto.
                                                do ronda babka, i potem przez gdanski i prosto. zakreca
                                                sie na swiatlach, i wydaje mi sie, ze ten salon jest dosc
                                                niedaleko od modlinskiej, czyli nie trzeba bedzie krazyc.

xx. [cholera, ktora godzina, ide zapodac sobie maseczke i
                                                spaaaac]
                                                • Gość: marta Re: .matis do agul IP: *.ny325.east.verizon.net 13.08.02, 00:01
                                                  ech, z dojechaniem na Tarchomin nie będzie problemu, niepokoiło mnie raczej
                                                  błąkanie się po dzielnicy.... plątanina bloków, ulic i bloków w budowie:-)) po
                                                  za tym to całkiem spora dzielnica...
                                                  koło Modlińskiej mówisz??? tam gdzieś Auchan się znajduje...ale to raczej po
                                                  tej samej stronie Wisły co Bródno...

ps.teraz na Orlej nie ma chyba czegoś takiego, kest Galeria Fryzur, i Fabryka
                                                  Nastrojów - mocno promowana swego czasu we gazetach typy TS i Elle
    • rossa_ Re: Najlepsze oczyszczanie w warszawie 20.08.02, 12:08
      Wczoraj byłam na czyszczeniu na Ikara u pani Joanny i tez mogę polecić z
      czystym sumieniem.
      Nie było co prawda bezboleśnie (ale mnie zawsze ten zabieg boli), za to dzisiaj
      nie wyglądam jak narzeczona Frankensteina :) Mam tylko trzy slady po usuniętych
      kaszakach, ale one zawsze goją się około 3 dni.
      Podobało mi się, bo było tak leniwie, sennie i relaksująco. Polecam :)
      • roodanaserio Re: Najlepsze oczyszczanie w warszawie 20.08.02, 13:03
        rossa_ napisała:

> Wczoraj byłam na czyszczeniu na Ikara u pani Joanny i tez mogę polecić z
        czystym sumieniem.

A ja bylam w SPA w zeszla srode [la Fuente i pedi] i wymienialam sie z Helena,
        ktora wyszla z czyszczeia i wygladala, jakby wcale na nim nie byla :)
        Takze jest superowo. A la Fuente fajowe, tylko maska smierdzi :)

r
        • helena25 Re: Najlepsze oczyszczanie w warszawie 20.08.02, 13:14
          roodanaserio napisała:

> A ja bylam w SPA w zeszla srode [la Fuente i pedi] i wymienialam sie z
          Helena, ktora wyszla z czyszczeia i wygladala, jakby wcale na nim nie byla :)

Ale byla :-))) i efekty sa naprawde niezle.
          Mam chodzic raz na kwartal, ale pojde wczeniej, bo rzucilam palenie (z
          wyjatkiem na jeden dzien; buuu...) pije duzo wody, czyszcze organizm i skore,
          co owocuje niestety niefajnymi niespodziankami, wiec jak juz sie wyczyszcze, to
          pojde za ok. miesiac ponownie.
          Poza tym Joanna posmarowala mnie na do widzenia kremem na bazie wosku i mleczka
          pszczelego (nosnik) zmieszanego z kilkoma olejkami korzystnymi dla mnie (ma
          moja kartoteke po tescie). Geste to to, tluste, wchlania sie koszmarnie, ale
          rano skora jest tak miekka, zarozowiona, deikatna, ze az niewiarygodne.
          Poprosze o zrobienie sobie takiego kremu na zime i bede go uzywala na noc. Przy
          kuracji mrozowo-kaloryferowej powinien zdzialac cuda :-)))
          Pozdrawiam
          H.
          • roodanaserio Re: Najlepsze oczyszczanie w warszawie 20.08.02, 13:34
            helena25 napisała:

[...] > bo rzucilam palenie [...]

Uulalala :)
            No to bedziesz nie tylko piekna Helena od wojny pod Troja, ale bedziesz jak
            Aspazja z Miletu - piekna i madra :)

I zobaczymy qrde blaszka jutro, ile wytrzymasz :)

r
            • helena25 Re: Najlepsze oczyszczanie w warszawie 20.08.02, 13:38
              roodanaserio napisała:

> helena25 napisała:
              >
              > [...] > bo rzucilam palenie [...]
              >
              >
              > Uulalala :)
              > No to bedziesz nie tylko piekna Helena od wojny pod Troja, ale bedziesz jak
              > Aspazja z Miletu - piekna i madra :)
              >
              > I zobaczymy qrde blaszka jutro, ile wytrzymasz :)

Poza jednym niechlubnym wyjatkiem (10 papierosow przez wieczor i ranek
              nastepny) od dwoch tygodni nie zapalilam ani jedniuskiego :-))))) Jakos nawet
              mnie nie ciagnie, juz nie ssie, raczki sie nie trzesa, nie mysle o paleniu i
              papieorsach. Najgorzej jest przy drinusiach albo kawie, ale wlacze ze soba :-)))
              Trzeba bylo w koncu rzucic - coraz mlodsza sie nie robie.
              si ju
              H.
              • Gość: agul Re: Najlepsze oczyszczanie w warszawie IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 20.08.02, 13:44
                Helen, gratulacje! Ja rzuciłam 3 miesiące temu i na początku było mi strasznie
                ciężko, zwłaszcza właśnie przy kawie, drineczkach i ploteczkach z koleżankami:-
                )) Ale teraz już jest ok, schudłam to co przytyłam, nie mam szarej cery i
                lepiej się czuję:-) Teraz już jak widzę jak ktoś pali to mi to zupełnie nie
                przeszkadza i w związku z tym jestem z siebie absolutnie ogromnie dumna:-)
                To trzymam kciuki za Ciebie.
                • helena25 Re: Najlepsze oczyszczanie w warszawie 20.08.02, 13:48
                  Gość portalu: agul napisał(a):
                  > Teraz już jak widzę jak ktoś pali to mi to zupełnie nie
                  > przeszkadza i w związku z tym jestem z siebie absolutnie ogromnie dumna:-)
                  > To trzymam kciuki za Ciebie.

Dzieki kazda mobilizacja sie przyda, choc nie myslalam, ze pojdzie tak latwo :-
                  ))) Nawet o wspomaganiu nie pomyslalam. Powinnam dac rade, chociaz jestem
                  realistka i wiem ze czasem sobie zapale jednego dla towarzystwa. Ciezko jest
                  osobie palacej rzucic na amen i wykluczyc papierosy ze swiadomosci.
                  H.
                  • agul1 Re: Najlepsze oczyszczanie w warszawie 20.08.02, 13:58
                    Eeee.. to Ty masz dobrze, jak możesz sobie tak zapalić jednego. Ja co prawda
                    też rzuciłam bez żadnego wspomagania, nawet gumy nie żułam:-) ale wiem, że
                    jakbym chociaż jednego zapaliła, to już by poszło i znowu bym paliła. Więc
                    stwierdziłam, że jak już mi się udało rzucić palenie paki dziennie to uda mi
                    sie też zrezygnować z tego jednego - dwóch na imprezkach. I udaje się:)
                    A jak już nie palisz dwa tygodnie, to nie przytyłaś? Bo ja po miesiącu ważyłam
                    2 kilo więcej, na szczęście potem się wzięłam za siebie i schudłam, ale nie
                    było łatwo, bo ja lubię jeść:-))
                    • helena25 Re: Najlepsze oczyszczanie w warszawie 20.08.02, 14:13
                      agul1 napisała:

> A jak już nie palisz dwa tygodnie, to nie przytyłaś? Bo ja po miesiącu
                      ważyłam 2 kilo więcej, na szczęście potem się wzięłam za siebie i schudłam, ale
                      nie było łatwo, bo ja lubię jeść:-))

Dolegliwosci typu trzesionka wewnetrzna mialam tylko 2-3 dni po rzuceniu
                      palenia, pozniej nic zupelnie. Jesc mi sie nie chce jakos bardziej - nawet
                      ograniczylam jedzonko bo mam w planie zrzucic do jeseni 5 kg, zeby miec co
                      uzupelniac w zimie :-)))
                      H.
                      • Gość: agata Re: Najlepsze oczyszczanie w warszawie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.08.02, 06:33
                        Dziewczyny, a polecanie czyszczenie w SPA na Ikara?Wiem, że niektóre z was tam
                        chodzą więc jestem ciekawa czy nie wychodzi sie z twarza w czerwonych plackach,
                        jak u niektórych kosmetyczek.A może wiecie ile ono kosztuje?
                        • Gość: yaga Re: Najlepsze oczyszczanie w warszawie IP: 213.206.132.* 22.08.02, 08:21
                          Slonko przeciez pół tego wątku to info o oczyszczaniu w Spa....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka