Gość: ana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 10:27 co to jest dermacol i gdzie to można kupic? Przeczytałam na kafeteri ze ktos tego uzywa do maskowania wyprysków ale nie pamietam dokładnie gdzie i nie moge tego znależc. Używa ktoś tego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ann Re: dermacol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 10:33 ja sobie sprawilam wczoraj... kobieta w drogerii powiedziala ze tak naprawde jest to podklad, tylko bardzo gesty i nazywa sie to tez korektore. dobrze maskuje wypryski i juz widze ze bedzie mi sluzyl przez dluzszy czas (wydajnosc)... zaplacilam 10 zl. szukaj w malych drogeriach. Odpowiedz Link Zgłoś
wino_porzeczkowe Re: dermacol 15.06.05, 18:43 Właśnie, to podkład czeskiej produkcji. Jest bardzo gęsty i wydajny. Jak dla mnie tworzy na twarzy maskę :/ Nawet rozmieszany z kremem. Dlatego używam Dermacolu jako korektor pod oczy albo na wypryski. Napisz, z jakiego jesteś miasta, to może ktoś napisze, gdzie konkretnie można go dostać. Na Esentii sporo osób się wypowiedziało o Dermacolu: www.esentia.pl/servlet/SNFProduct?p_pid=22926&session=a5fd9ac0b4bee191 ------------ Cicha woda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: dermacol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 21:38 Dziekuje wam bardzo PRzeczytałam opinie na Esentii i postanowiłam go nabyć Jutro popytam w drogeriach. Jestem z Tarnowa wiec duzego wyboru nie mam ale mam nadzieje że znajde. Odpowiedz Link Zgłoś