Gość: haniia IP: *.chello.pl 15.06.05, 13:48 możecie powiedzieć czy Wam pomogli ,co sądzicie o nich? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katija1 Re: dr Petkow dr Rudnicka 15.06.05, 14:03 Petkow jest rewelacyjny. Powinnam w jego intencji dać na mszę ;) uratował mi włosy. Jest bardzo konkretny, trochę surowy w "obejściu" ;) , skuteczny, nie naciaga na kolejne wizyty. Ja bardzo go polecam. wart każdych pieniedzy. Odpowiedz Link Zgłoś
malaga1234 Re: dr Petkow dr Rudnicka 15.06.05, 21:34 Mnie Petkow nie tylko nie pomógł na trądzik różowaty, ale nawet nie wysłał na badanie na demodexa, który jest odpowiedzialny za tę przypadłość. Za to polecał mi bardzo ginekolog-endokrynolog swoją koleżankę w prywatnej przychodni wmawiając, że czerwona gęba może być spowodowana zaburzeniami hormonalnymi.A ja mam właśnie demodexa, którego zdiagnozował dermatolog w przychodni rodzinnej.I leczy się go nie u ginekologa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miya Re: dr Petkow dr Rudnicka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 21:48 kilkanascie lat temu moja mama tez bardzo zachwalala Petkova, tez pomogl jej na tradzik rozowaty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: dr Petkow dr Rudnicka IP: 213.241.34.* 12.10.05, 16:21 > nawet nie wysłał na > badanie na demodexa, który jest odpowiedzialny za tę przypadłość nie znamy dokładnych przyczyn rosacea. demodex moze dawać objawy pokrywające sie z rosacea. ale również w grę wchodzi helicobacter pylori, niedkwaśność, zaburzenia hormpnalne itd. Odpowiedz Link Zgłoś
pupi3 Re: dr Petkow dr Rudnicka 26.06.05, 00:03 Rudnickich jest kilka. Której szukasz? Na weneryczne przypadlości najlepsza jest Iwona Rudnicka, na trądzik Lidia Rudnicka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula Re: dr Petkow dr Rudnicka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 21:37 ja tam petkova do konca życia bede wychwalac pod niebiosa za to co dla mnie zrobił taki trądzik jak miałam i takie kompleksy do tego nie pozwalały mi normalnie funkcjonować jest naprawde rewelacyjny do przypadków trudnych i to on nauczył mnie chronić skóre przed UV super facet wart tej kasy za wizyty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muchomorek Re: dr Petkow dr Rudnicka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 22:29 dr l. rudnicka kazdego kogo znam z problemem tradzikowym leczy recuttane, niestety nie dla mnie dr petkow, nie znam, chetnie dowiem sie jak leczy tradzik, czy podobnie? M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hania Re: dr Petkow dr Rudnicka IP: *.chello.pl 28.06.05, 00:32 Chodziło mi o Lidię Rudnicką ona naprawdę każdego leczy Roaccutanem??/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muchomorek Re: dr Petkow dr Rudnicka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 12:26 czy wszystkich to nie wiem, ale przynajmniej te kilka osob ktore znam i ktore lecza sie u niej to biora reccuttane /niektore juz 3-ci rok!!/ tez chetnie sie dowiem odnosnie dr petkow dlatego watek UP M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pleple Re: dr Petkow dr Rudnicka IP: 83.168.96.* 12.10.05, 11:36 jest jeszcze Mirosława Rudnicka tez dermatolog w Szczecinie, czy ktoś ją zna? moze to jakas rodzina dermatologów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hania a propo Petkowa IP: *.chello.pl 28.06.05, 00:34 no własnie chcę kogoś kto nie truje tym gównem Roaccutanem ,nie wiecie czy Petkov to "stosuje",potrzebuję kogoś kto tego świństwa nie używa i proszę bez wpisów że roa mu pomógł to jedno wielkie gó.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzi1 Re: a propo Petkowa IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.06.05, 14:38 bylam u petkova, konkretny jest, dal mi masci ktore naprawde mi pomogly. teraz czekam do pazdziernika z wizyta u niego bo zamierzam jakis porzadny peeling zrobic. mojej ciotce ktorej wmawiali ze ma tradzik rozowaty na ktory nic nie pomagalo, cos zupelnie innego, wyleczyla i jest ok. mojego brata leczyl roacutanem, ale wczesniej zlecil mu badania i ogolnie nie namawial, ale moj brat mial na twarzy cos takiego czego na ulicy sie nie widuje, po prostu masakra i inni dermatolodzy nie potrafili mu pomoc. mysle ze petkov nie wciska wszystkim jednego leku jak leci, poza tym liczy sie ze zdaniem pacjenta, wiec polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzi1 Re: poprawka IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.06.05, 14:40 mojej ciotce ktorej wmawiali ze ma tradzik rozowaty na ktory nic nie pomagalo, ZDIAGNOZOWAL cos zupelnie innego, wyleczyla i jest ok. slowo mi sie zjadlo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ASIA Re: dr Petkow dr Rudnicka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 09:39 A czy moglibyścier podać gdzie przyjmuje dr Petkow?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nosek Re: dr Petkow dr Rudnicka IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.10.05, 09:52 Mam złe wrażenie. Mnie ani mojemu mężowi nic nie pomógł, a pewnością siebie bije wielu lekarzy na głowę. Mężowi powiedział że jego ŁZS to żaden problem i z łatwością się to leczy. Tylko efektów jego kuracji niestety jakoś nie było wcale widać. Mi na zaskórniki na dzień dobry chciał wcisnąć Dianę chociaż brałam ją już dziesięć lat temu z miernym skutkiem natomiast z wieloma efektami ubocznymi. Ponieważ się nie zgodziłam dostałam jakąś robioną papkę ciapkę, która również nadawała się do kosza, bo efektów nie przynosiła żadnych! Wrażenie mam takie: więcej zamieszania wokół własnej osoby, mało skutecznego leczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: dr Petkow dr Rudnicka IP: *.escom.net.pl / *.escom.net.pl 12.10.05, 11:19 Żona Petkowa jest dużo lepsza od niego. Odpowiedz Link Zgłoś