Gość: agata IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.07.02, 07:29 Czy mogłybyście polecic mi jakiś dobry krem do wysuszonych stóp?Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewakam Re: krem do stóp 25.07.02, 08:10 ja polecam krem do stóp z wit.A z serii LEN Polleny, swietnie sprawdza się też głęboko nawilżający Scholl'a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ikusia Re: krem do stóp IP: *.com.pl 25.07.02, 09:06 "Pedi Relax" krem do suchych i bardzo suchych stóp, do nabycia w aptekach. Kosztuje ok. 17 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
miinia Re: krem do stóp 25.07.02, 09:13 Krem zmiekczajacy piety firmy Avon - po regularnym stosowaniu + scieranie tarka kilka razy w tygodniu po kapieli - rezultaty byly b. dobre. pzdr miinia Odpowiedz Link Zgłoś
mala.karen Re: krem do stóp 25.07.02, 11:41 Stosuje już długo krem, a właściwie balsam do pielęgnacji codziennej z serii z lnem, chyba Polenny-Ewy. Polecam - niedrogi i bardzo dobrze nawilża. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna1 Re: krem do stóp 25.07.02, 12:02 A ja mam taki problem:moje stopki maja bardzo popekane piety i nie tylko,ale sie tez poca.Co moze mi pomoc??dziekuje! P.S.sprobuj Dernilan,masc w aptece(ok.5zl) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulek1 Re: krem do stóp 25.07.02, 12:30 na popekane piety dobry jest z lnem polleny ewy,poza tym do przesuszonych stop polecam YR lawendowy Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna1 Re: krem do stóp 25.07.02, 12:38 a czy YR ma swoja strone internetowa?dziekuje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katrina Re: krem do stóp IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 25.07.02, 21:37 nawet bardzo ładne, nie wiem w jakim języku Ci odpowiada, ja korzystam z yvesrocherusa.com i yvesrocher.fr Odpowiedz Link Zgłoś