ewakam 25.07.02, 10:13 szukam skutecznego ! i dobrze nawilżającego korektora pod oczy, mam Estee Lauder (nie pamiętam nazwy,w małej granatowej tubce) ale wysusza mi skórę i nie jestem z niego zadowolona, czekam na Wasze propozycje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania Re: korektor pod oczy IP: 217.98.124.* 25.07.02, 11:31 dla mnie korektorem wszechczasów jest Touch Eclat YSL, nr 1 ale to juz według potrzeb.Kiedyś też byłam zadowolona z Avonu w takiej małej granatowej tubce .Absolutnie odradzam natomiast Clinique-badziewie potworne!pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kim Re: korektor pod oczy IP: 213.77.91.* 25.07.02, 11:33 Używałam bardzo długo korektora w granatowej tubce Lumene i bardzo gorąco polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nova. Re: korektor pod oczy IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 25.07.02, 11:53 Gość portalu: Kim napisał(a): > Używałam bardzo długo korektora w granatowej tubce Lumene i bardzo gorąco > polecam. Kim, czy możesz podac cenę i wydajnośc tego korektora? i czy nie uczula? Odpowiedz Link Zgłoś
ewakam Re: korektor pod oczy 25.07.02, 11:56 próbowałam korektora Avon'u ale jeszcze bardrziej wysuszył mi skórę niż Estee Lauder, poza tym tworzył "skorupę" pod okiem, szczerze mówiąc testowałam wiele korektorów i jak do tej pory żaden z nich mnie nie zachwycił ... niestety "cieni pod oczami" nie pozbędę się, bo dostałam je w spadku :) ale trzeba by je czymś zamaskować ..., może skuszę się na YSL ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jani Re: korektor pod oczy IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 25.07.02, 13:27 Ja polecam korektor Bourjois :) Nie podraznia, lekko nawilza i jest wydajny. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś