Gość: tal.una IP: *.sa.brewet.pl 20.06.05, 11:31 co przywieżć by bylo niezadrogo, coś praktycznego, oryginalnie?poradzcie proszę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
smee Re: co z Francji? 20.06.05, 12:11 Ale chodzi o cokolwiek (jakas pamiatka?) czy cos bardziej konkretnego zwiazanego z uroda (krem? tusz?) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: francuzeczka Re: co z Francji? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 13:02 ja pytam o tusz, tez niebawem bedzie okazja by miec cos z Paris :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia76 Re: co z Francji? IP: *.u.mcnet.pl 20.06.05, 13:21 zestaw do microdermabracji l'oreala Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: co z Francji? 20.06.05, 13:39 a gdzie się wybierasz? jeśli lazurowe wybrzeże, prowansja, to fajną pamiątką byłaby woda toaletowa z fabryk perfum w Grasse: Fragonard albo Molinard. jest mnóstwo różnych zapachów, na pewno będzie to rzecz oryginalna:) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: co z Francji? 20.06.05, 13:50 a, i jak nie jesteś z Wawy, gdzie są sklepy L'Occitane (tzn. mnie się wydaje że u nas są tylko w Wawie, ale mogę się mylić:) to warto tam coś kupić. one powinny być nie tylko na południu. a jeśli jednak będziesz na południu, to w ogóle jest mnóstwo miejsc gdzie można kupić np. oliwkowe czy lawendowe mydełka i w ogóle inne rzeczy, takie "klimatyczne", prowansalskie:) ja to lubię:) i uważam, że warto sobie przywieźć na pamiątkę. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś