Gość: kaśka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 17:09 doradźcie jakiś krem. oczekiwania to dobre nawilżanie, likwidowanie cieni i działanie przeciwzmarszczkowe. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kaśka Re: krem pod oczy dla 50-latki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.05, 21:21 no wiem, że mało tu osób w tym wieku, ale w takim razie może specjalistki coś doradzą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bagarmosen Re: krem pod oczy dla 50-latki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.05, 22:06 mustella - kupiłam w aptece Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaśka Re: krem pod oczy dla 50-latki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.05, 22:16 znam tą markę z kosmetyków dla kobiet w ciąży, podobno dobre. a oni mają jakąś stronę internetową, mustella to w ogóle nazwa producenta? bo na wizażu też w ogóle nie mogę znaleźć ich produktów. Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: krem pod oczy dla 50-latki 20.06.05, 22:38 www.mustela.com/index.htm tu jest strona musteli, ale kremu pod oczy to ja tam nie widzę. dior capture R 60/80 podobał się i mnie i mojej mamie, ale drogi bardzo, eh. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaśka Re: krem pod oczy dla 50-latki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.05, 08:44 dzięki, a jaka to cena? ze 2 stówy będzie? zastanawiam się też nad all about eyes i antigravity, też pewnie zbliżone ceny? jeśli to będzie działało, to może warto zainwestować, zwłaszcza w tym wieku ;) z tańszych sprawdził się u mnie krem Eveline z Q10, a z kolei Aretina Ziai nie przypadła mi do gustu. Odpowiedz Link Zgłoś