Dodaj do ulubionych

krem pod oczy dla 50-latki

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 17:09
doradźcie jakiś krem. oczekiwania to dobre nawilżanie, likwidowanie cieni i
działanie przeciwzmarszczkowe.
Obserwuj wątek
    • Gość: kaśka Re: krem pod oczy dla 50-latki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.05, 21:21
      no wiem, że mało tu osób w tym wieku, ale w takim razie może specjalistki coś
      doradzą?
      • Gość: bagarmosen Re: krem pod oczy dla 50-latki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.05, 22:06
        mustella - kupiłam w aptece
        • Gość: kaśka Re: krem pod oczy dla 50-latki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.05, 22:16
          znam tą markę z kosmetyków dla kobiet w ciąży, podobno dobre. a oni mają jakąś
          stronę internetową, mustella to w ogóle nazwa producenta? bo na wizażu też w
          ogóle nie mogę znaleźć ich produktów.
          • kragmel Re: krem pod oczy dla 50-latki 20.06.05, 22:38
            www.mustela.com/index.htm tu jest strona musteli, ale kremu pod oczy to
            ja tam nie widzę.

dior capture R 60/80
            podobał się i mnie i mojej mamie, ale drogi bardzo, eh.
            • Gość: kaśka Re: krem pod oczy dla 50-latki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.05, 08:44
              dzięki, a jaka to cena? ze 2 stówy będzie? zastanawiam się też nad all about
              eyes i antigravity, też pewnie zbliżone ceny? jeśli to będzie działało, to może
              warto zainwestować, zwłaszcza w tym wieku ;) z tańszych sprawdził się u mnie
              krem Eveline z Q10, a z kolei Aretina Ziai nie przypadła mi do gustu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka