Gość: beatka IP: *.wroclaw.mm.pl 21.06.05, 19:44 Czy bylyscie w Spa. prosze poleccie cos dobrego, odleglosc nie ma znaczenia. gdzie jest przyjemnie, elegancko i duzo zabiegów ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asia Re: wizyta w Spa IP: *.olsztyn.mm.pl 28.06.05, 21:54 ja też jestem zainteresowana :) może ktoś nam coś podpowie Odpowiedz Link Zgłoś
afork Re: wizyta w Spa 28.06.05, 22:07 Ja byłam w Krynicy Górskiej-Eris. Było bosko. Nie mam jednak porównania do innych tego typu miejsc.W każdym bądź razie spory wybór zabiegów, dużo przeróżnej "aparatury" , przystępne ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: wizyta w Spa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.05, 07:59 Ale w Krynicy się płaci 3 tysiące za tydzień chyba. Dla mnie to "przystepna" cena nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trzydziestka+ Re: wizyta w Spa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 11:43 rozważania na temat co jest ceną przystępną, są chyba w tym przypadku zbędne :) faktem jest , że osoby zarabiające średnią krajową pewnie z takiej formy wypoczynkju nie korzystają, ale nie chodzi przecież o zawiść, bo mnie nie stać a kogoś innego tak. pytanie było skierowane pewnie do tych kobiet, które korzystały lub interesowały się tym tematem Odpowiedz Link Zgłoś
afork WKLEJAM LINK... 29.06.05, 08:31 ...do innego SPA, o którym również słyszałam wiele dobrego www.villaverde.pl/...ceny nieco niższe Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: wizyta w Spa 29.06.05, 11:11 Afrodyta, Ośno Lubuskie Wspaniała atmosfera, jedzenie.....ah, la dolce vita Odpowiedz Link Zgłoś
kobietka_jm Re: wizyta w Spa 30.06.05, 10:14 a może któraś z Was może polecić ośrodek spa nad morzem ? mi bardziej odpowiadałaby taka lokalizacji :)....nie chce mi sie jechać za daleko (leniwa jestem :)) Odpowiedz Link Zgłoś