eary 22.06.05, 11:48 Czy ktoraś używałado powiększenia ust? jaki rezultat? co trzeba jeszcze dokupić? gdzie kupiłyście i ile kosztował? Z góry dziękuje za wszelkie inforamcje z doświadczenia :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: goldi Re: Yello Peel Balm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.05, 13:02 O to samo chciałam spytać, bo w wątku o powiększeniu ust jest do niego link, ale nie można kupić!Przeraża mnie ból po zabiegu, więc wole to wypróbować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bebe Re: Yello Peel Balm IP: 192.85.110.* 22.06.05, 13:59 biomedica powinna to miec wysylkowo w Polsce, bylo kiedys link do tego, jesli nie to w google wpisac yellow peel balm i wejsc na strone MM costam - producent, koszt ok.90 dol. moze przsla do Pl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goldi Re: Yello Peel Balm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.05, 14:24 biomedica nie wysyła, a koszt a usa jest duży. Odpowiedz Link Zgłoś
eary Re: Yello Peel Balm 22.06.05, 15:29 Heh problem w tym ze to kosztuje 250 a i jeszcze przeczytalam ze do tego to kilka produktow najpier trzeba i troche mnie z tropu zbilo czy potrzeba mi i ten balm i jakis pilling i jeszcze cos czy to wszystki jest razem?? i jak to na prawde dziala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goldi Re: Yello Peel Balm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.05, 14:54 Za koszt tej zabawy mogę sobie zrobić Juve,Restylane czy co tam jeszcze, tylko ten ból.. Odpowiedz Link Zgłoś