Gość: dwudziestolatka IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 22.06.05, 20:00 moje piersi mają nieładny kształt... są jakby... trójkątne :/ co mam zrobić, żeby były bardziej okragłe, jędrne? jakieś specjalne triki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zuz Re: piersi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 20:42 ja też mam bardziej trójkątne, takie "w szpic", do tego dość malutkie. I chyba nic się na to nie poradzi-taka uroda. Moje pod wpływem zimna napinają się-jak każde z resztą-i wtedy są okrąglejsze. Ale trudno utrzymać taki stan,zwłaszcza latem;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beta Re: piersi IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 24.06.05, 17:15 nie wiem... może balsamem? albo masaż kostkami lodu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz Re: piersi IP: 82.177.65.* 24.06.05, 17:29 ale panie macie problemy ;) kazde piersi sa ładne i prosze sobie wbic to do glowki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: piersi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 18:59 Gość portalu: lukasz napisał(a): > ale panie macie problemy ;) kazde piersi sa ładne i prosze sobie wbic to do > glowki!!! oj nieprawda! zdarzało mi się nieraz być przy rozmowie moich kumpli o tym co im sie podoba, a co nie no i niestety... trojkątne piersi faktycznie sie raczej nie podobają :) chociaz jak ktos sie zakocha to się spodobają, moim zdaniem to nie ma dużego znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mips Re: piersi IP: 212.33.86.* 24.06.05, 18:50 Dobrze dobrany biustonosz. Odpowiedz Link Zgłoś