Gość: Anna IP: 134.146.212.* 23.06.05, 12:15 Czy może wiecie, czy jest na rynku tusz do rzęs, który daję efekt kropel rosy na końcówkach rzęs gdzieś widziałam zdjęcia takiego cudeńa, ale teraz nie mogę znaleźć Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: goldi Re: TUSZ DO RZĘS "EFEKT KROPLI ROSY" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.05, 12:52 Givenchy Odpowiedz Link Zgłoś
butters77 Re: TUSZ DO RZĘS "EFEKT KROPLI ROSY" 23.06.05, 13:13 Nie bardzo rozumiem - ten sam tusz mialby jednoczesnie malowac Twoje rzesy na czarno i zostawiac na ich koncowkach krystaliczne kropelki?:) Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: TUSZ DO RZĘS "EFEKT KROPLI ROSY" 23.06.05, 14:07 może to dwustronny. Odpowiedz Link Zgłoś
madai Re: TUSZ DO RZĘS "EFEKT KROPLI ROSY" 23.06.05, 14:24 nie nie. sa takie preparaty, ze jak sie pomaluje rzesy to na koncowkach sa kropelki. widzialam to w sephorze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyna Re: TUSZ DO RZĘS "EFEKT KROPLI ROSY" IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.06.05, 16:25 Ja widziałam tusz Bourjois ktory daje "efekt mokrych rzęs" czyli po prostu je skleja w takie jakby gwiazki. Ale tobie chyba chodzi o specjalny klej ktorego kropelki przykleja sie na końcowkach rzęs. Taki preparat ma w ofercie Givenchy i chyba Pupa. Odpowiedz Link Zgłoś