Dodaj do ulubionych

problem z włosami:(

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.05, 13:57
Mam bardzo cienkie wlosy.Nie wiem co zrobic aby je wzmocnić do tego jeszcze
musze je myć codziennie bo na drugi dzień po myciu wyglądają strasznie.Czy
ktoś zna jakiś dobry szampon albo może jakąś naturalną kurację?Prosze o jakąś
radę.Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: iza Re: problem z włosami:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 14:03
      co masz na myśli pisząc, że na drugi dzień wyglądają strasznie? są takie
      pogięte i przyklapnięte? jesli tak to masz takie włosy jak ja i z mojej strony
      mogę ci tylko polecić związywanie włosów na drugi dzien po myciu =/
      pozdr
      • Gość: anulka17 Re: problem z włosami:( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.05, 14:12
        na drugi dzien są po prostu strasznie tłuste jakbym ich z tydzień nie myła...
        • Gość: madzia Re: problem z włosami:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 14:21
          najlepszy sposób to nafta kosmetyczna ..ona czyni cuda z włosami!najlepsza jest
          firmy anna ..kup i użyj a napewno bedziesz zadowolona -daje ci na to gwarancje!
          ~włosy po niej śa przesliczne!
          • Gość: Anulaka17 Re: problem z włosami:( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.05, 14:25
            a czy po nafcie włosy nie będą jeszcze bardziej tłuste?
            • Gość: madzia_k Re: problem z włosami:( IP: *.onecik.pl / 80.53.165.* 27.06.05, 14:34
              nafle wciwrasz w skóre głowy na 10 min. później dokladnie umyj włosy delikatnym
              szamponem. Nie martw sie ze beda jeszcze bardziej tłuste,bo cala nafte zmyjesz:)
              ale nie wiem czy Ci to pomoże na przetłuszczajace sie włosy,ja mam po częsci ten
              sam problem-u nasady tluste(musze myc codziennie) a na końcach strasznie
              suche(od ciągłego rozjaśniania) :(
              • Gość: madzia Re: problem z włosami:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 14:38
                napewno nie beda tłusciejsze !nafta bardzo pomaga na tłuste włosy i sa lsniace
                i piekne ale napewno nie tłuste po niej!trzeba tylko umyc delikatnym szamponem
                i zobaczysz jakie beda efekty!jeszcze tu napiszesz na tym forum o tym jak nafta
                poprawia włosy!zapewniam cie bo jestem tego pewna!
                • Gość: Anulka17 Re: problem z włosami:( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.05, 14:43
                  dzieki za rade ide zaraz do apteki i jutro wypróbuje :-)
                  • Gość: asia Re: problem z włosami:( IP: *.tvgawex.pl 27.06.05, 14:58
                    a ile kosztuje ta nafta i jak to wyglada?
                    • Gość: madzia Re: problem z włosami:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 15:01
                      nafta kosztuje 3-5 zł i buteleczka na duż oczasu starcza!naprawde warto za taka
                      cene!
    • Gość: miniu Re: problem z włosami:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 15:03
      Witam,
      Miałam potworne kłopoty z włosami (wcześniej dużo i niezdrowo się
      odchudzałam) wypadały mi całymi garściami i były cieniutkie, takie piórka :)
      Próbowałam 5mln300 szamponów,odżywek,maseczekitd. Aż w koncu pojechalam do
      Babci- a Babcia jak to Babcia "Dziecko, jakie Ty masz kiepskie te włosiny
      (...)" No i tu padł genialny pomysl z ubiegłego stulecia na który ja
      oczywiscie powiedziałam NIE MA MOWY - nafta do włosów.
      No ale pozniej stwierdzialam ze jak juz tylu rzeczy probowalam to co tam.
      I POMOGLO!!! Ludzie wiecie jakie po tym sie ma włosy!!
      Polecam, tylko trafcie na dobra nafte bo ja raz kupilam KOSMEDu i byla
      kichowata bo sie wlosy nie chcialy pozniej umyc i strasznie smierdziała.
      Fajne sa takie z roznymi dodatkami z lecytyna albo z biopierwiastkami czy
      pokrzywa.
      Ja mam teraz w takiej buteleczce z kwiatuszkami :) z lecytyna.
      Pozdrawiam
      i niech zyje moja moja Babcia i jej przedwojenne rady :)

• Gość: Anula17 Re: problem z włosami:( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.05, 13:20
        Wiecie co wypróbowalam do mycia włosow szre mydło.Nie jest źle tylko nie ma
        pieknego połysku ale jakby włoski troche mniej sie przetłuszczały...A kto
        jeszcze uzywał tej nafty prosze o odpowiedź;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka