Dodaj do ulubionych

OBNIŻKI, WYPRZEDAŻE!!!

IP: *.jasien.com / 192.168.1.* 01.08.02, 09:17
Czy wiecie w jakich sklepach i jak duże są teraz obniżki cen?
Obserwuj wątek
    • Gość: agul Re: OBNIŻKI, WYPRZEDAŻE!!! IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 01.08.02, 09:21
      Teraz wyprzedaże sa juz we wszystkich sklepach i to musisz sie troche
      pospieszyc, bo juz sie zaczynaja nowe kolekcje pojawiac, wiec pewnie zaraz sie
      skoncza albo beda tylko jakies niewypalki lezec:)
    • Gość: myrka Re: OBNIŻKI, WYPRZEDAŻE!!! IP: 195.94.198.* 01.08.02, 09:38
      Gość portalu: fredzia napisał(a):

> Czy wiecie w jakich sklepach i jak duże są teraz obniżki cen?

w Galerii Centrum jest obnizka 50%, ja czekam na 70% ;)
    • Gość: Malgosia Re: OBNIŻKI, WYPRZEDAŻE!!! IP: *.astercity.net 01.08.02, 10:23
      W Galerii Mokotów są już końcowe wyprzedaże. Praktycznie na witrynie każdego
      sklepu widnieją napisy, że do -50% lub wyprzedaż końcuwek kolekcji. Ale np. w
      Claire (Klif) wyprzedaż jest - 70% już od ponad tygodnia. Więc to wszystko
      zależy od sklepu. To samo w Royal Collection. Niektóre ciuchy są -50% a inne
      tylko -30%. Jeśli interesują Cię buty Bata to najlepiej kupować na wyprzedaży
      w Centrum Reduta (al. Jerozolimskie). Właśnie u tego Bata są największe
      wyprzedaże (w Galerii Mokotów te same buty są droższe - czytaj mniej
      przecenione). W Tatuum też - 50%.
      • Gość: fredzia Re: OBNIŻKI, WYPRZEDAŻE!!! IP: *.jasien.com / 192.168.1.* 01.08.02, 14:02
        a jackpoty, benettony i inne?
        • Gość: agul Re: OBNIŻKI, WYPRZEDAŻE!!! IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 01.08.02, 14:04
          W benettonach 50-70%::) jackpoty jak bylam ostatnio mialy 30% tylko ale moze
          juz maja chociaz 50%. A inne to co?:)
          • Gość: gAndzia Re: OBNIŻKI, WYPRZEDAŻE!!! IP: *.se.com.pl / 10.0.200.* 01.08.02, 14:31
            jackpotów to trzeba pilnowac, bo oni tak obniżają, obniżają, cichcem, aż do
            jakichś śmiesznych cen,a potem to sie szybko konczy:)
            • jaonna Re: OBNIŻKI, WYPRZEDAŻE!!! 02.08.02, 11:34
              z mojego doswiadczenia wynika, ze w jacpotach najlepsze ceny sa w pierwszych
              dwoch tygodniach sierpnia
              potem tez jest nisko, ale juz wszystko przebrane
          • Gość: gAndzia Re: OBNIŻKI, WYPRZEDAŻE!!! IP: *.se.com.pl / 10.0.200.* 01.08.02, 14:32
            jackpotów to trzeba pilnowac, bo oni tak obniżają, obniżają, cichcem, aż do
            jakichś śmiesznych cen,a potem to sie szybko konczy:)
            • Gość: agul Re: OBNIŻKI, WYPRZEDAŻE!!! IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 01.08.02, 14:36
              A to fakt, i nie robia tak hurtowo, tylko najpierw to, potem to i w koncu jest
              wszystko obnizone:) A nie wiesz gAndzia jak teraz jest w jackpotach bo ja to w
              ogole ostatnio nie laze po slepach bo nie mam czasu a moze bym sobie jutro
              poszla:)
              • Gość: gAndzia Re: OBNIŻKI, WYPRZEDAŻE!!! IP: *.se.com.pl / 10.0.200.* 01.08.02, 14:38
                no nie wiem, osttanio tam nie byłam, to wybadaj jutro:)))
            • Gość: fredzia Re: OBNIŻKI, WYPRZEDAŻE!!! IP: *.jasien.com / 192.168.1.* 01.08.02, 14:42
              W poprzednim sezonie letnim(i zimowym chyba tez) to sie zalapalam nawet na -
              60%, bylo trzeba kupic min. 3 rzeczy ale akurat nie mialam problemu co
              wybrac ;)), moze teraz tez to zrobia
          • Gość: fredzia Re: OBNIŻKI, WYPRZEDAŻE!!! IP: *.jasien.com / 192.168.1.* 01.08.02, 14:37
            Hmm... inne, moze kappahl :))
            • Gość: Malgosia Re: OBNIŻKI, WYPRZEDAŻE!!! IP: *.astercity.net 01.08.02, 15:15
              Gość portalu: fredzia napisał(a):

> Hmm... inne, moze kappahl :))

W Kapp Ahl na razie nie ma za dużych przecen. Parę rzeczt na 50%, ale reszta
              stare ceny. Może oni zaczną od sierpnia? Zresztą w Cubus też bez emocji...
    • Gość: Mar Re: OBNIŻKI, WYPRZEDAŻE!!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.02, 14:38
      Jacpot ma juz 50%. Byłam wczoraj - jest trochę nowych rzeczy ale od razu
      przecenionych. No i oczywiście jest nowa kolekcja ale zupełnie mi nie
      podchodzi.
      • Gość: agul Re: OBNIŻKI, WYPRZEDAŻE!!! IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 01.08.02, 14:54
        Oooo:)) Mar, a czemu ci nie podchodzi? Napiszesz słówko, jak wyglada mniej
        wiecej kolorystycznie itp nowa kolekcja? Kurcze, to moze ja dzisiaj pojade:))
        • Gość: fredzia Re: OBNIŻKI, WYPRZEDAŻE!!! IP: *.jasien.com / 192.168.1.* 01.08.02, 14:58
          agul wejdz na www.jackpot.dk, tam jest katalog jesien 02, bedziesz mogla sie
          zorientowac co i jak :)). Jak juz bedziesz po wizycie w sklepie :) to daj znac
          czy warto sie wybierac
          • Gość: agul Re: OBNIŻKI, WYPRZEDAŻE!!! IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 01.08.02, 15:19
            Dzieki fredzia:) To ja dzisiaj jednak pojade bo nie wytrzymam:) i jutro wam
            zdam relacje co i jak w jackpocie, pojde od razu do benettona to przy okazji
            tez napisze czy jest juz cos nowego. Pzdr
        • Gość: Mar Re: OBNIŻKI, WYPRZEDAŻE!!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.02, 15:20
          Nie wiem, może to kwestia ze jest lato a tam już jesień :-(((
          Może jesienia mi podejdzie. POza tym kolory - ciemny brąz, zółty beż, jakieś
          bordo czy fiolet - to zdecydowanie nie moje kolory.
      • Gość: roodanaserio bez l Re: OBNIŻKI, WYPRZEDAŻE!!! IP: *.man.axelspringer.com.pl 01.08.02, 14:57
        Fajne sa okazje. Nabylam bluzke w Artisti Italiani za 39 zeta, stanik w Cubusiu
        za 29.90 ze 140 prawie, w Claire buty za 79 z ponad 200 i spodnisie bawelniana
        sportowa za jakies smieszne pieniadze.

r
    • Gość: Malgosia Re: OBNIŻKI, WYPRZEDAŻE!!! IP: *.astercity.net 01.08.02, 15:29
      Benetton jeszcze nie ma nowej kolekcji (byłam wczoraj). Pozbywają się letniej...
      Natomiast jest już nowa kolecja w Tatuum i niestety te kolory: brąz, beż,
      zieleń i czarny - dużo sztruksu! W Royal Collection też mają nowe kolekcje Leo
      Lazzi (kolorystaka podobna: czarny [na pierwszym miejscu!], brąz, beż, bordo).
      Natomiast jest nowa kolekcja UGO CAP - mnóstwo jeansu i płaszcze z wełny
      (szarej) połączonej z jeansem. Polecam obejrzeć!
      • Gość: agul Re: OBNIŻKI, WYPRZEDAŻE!!! IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 01.08.02, 15:34
        O, to tam tez pojde bo uwielbiam ugo kapa:) Kurcze, cos czuje ze wroce dzisiaj
        obladowana jesiennymi ciuchami i bede sie modlic zeby te upaly sie juz
        skonczyly;-)
        • Gość: Mar Re: OBNIŻKI, WYPRZEDAŻE!!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.02, 15:44
          Wyluzuj i poczekaj aż stanieją. A po drugie niedługo bedzei więcej jesiennych.
          • Gość: agul Re: OBNIŻKI, WYPRZEDAŻE!!! IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 01.08.02, 16:02
            Chyba zartujesz?? Jak mi sie cos spodoba to po prostu kupie, nie bede czekac do
            wiosny az zrobia przeceny na jesienne rzeczy. A jak bedzie wiecej to sobie
            jeszcze cos dokupie, taka to juz ze mnie zakupoholiczka:) A poza tym nie moge
            juz patrzec na te stare kolekcje wiec 'swieza krew' na pewno mnie pobudzi do
            zakupow:)))
            • Gość: Mar Re: OBNIŻKI, WYPRZEDAŻE!!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.02, 16:07
              Wiesz, nie proponowałam ci czekania do wiosny....
              • Gość: agul Re: OBNIŻKI, WYPRZEDAŻE!!! IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 01.08.02, 16:14
                Napisalas zebym poczekala az stanieje jesienna kolekcja, czyli prawie do
                wiosny, bo jesiennej kolekcji raczej nikt nie przecenia jesienia.
                • Gość: *** Re: OBNIŻKI, WYPRZEDAŻE!!! IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 01.08.02, 16:39
                  lato się nie skończyło a przeceniają...
                  • Gość: agul Re: OBNIŻKI, WYPRZEDAŻE!!! IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 02.08.02, 09:27
                    Dla mnie jest już wystarczająco poźno, żeby zacząć obniżki letnie. Ale niestety
                    przeceny jesienne i zimowe będę równie późno i nie zamierzam na nie czekać. A
                    dlaczego to nagle wzbudziło tyle emocji - nie można sobie kupować ciuchów
                    normalnych cenach, bez przecen?????? Rozumiem, że to nie przystoi i zaraz
                    zostanę pouczona, że to karygodne i jednak mam czekać aż przecenią? Wy sobie
                    czekajcie, będziecie mogły kupić to, co mi się nie spodoba.
                    P.S. Co dokładnie oznaczają trzy gwiazdki? Bo mi się zawsze podpisywanie jakimś
                    krzyżykiem kojarzy jednoznacznie z analfabetyzmem, ale żeby potrójnie..
                    • Gość: Mar Re: OBNIŻKI, WYPRZEDAŻE!!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.08.02, 12:14
                      Czepiasz się!
                • Gość: aga Re: OBNIŻKI, WYPRZEDAŻE!!! IP: 157.25.126.* 01.08.02, 17:18
                  z tego co pamietam z ostaniego roku, to kolekcja jesienna była przeceniana
                  jakoś w okolicach listopada, bo wchodziła kolekcja zimowa :)
                  a już od początku stycznia była przeceniona i jesienna i zimowa

a czy któraś z Was była może w Promodzie?
          • Gość: agul Re: OBNIŻKI, WYPRZEDAŻE!!! IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 01.08.02, 17:07
            Chyba zartujesz?? Jak mi sie cos spodoba to po prostu kupie, nie bede czekac do
            wiosny az zrobia przeceny na jesienne rzeczy. A jak bedzie wiecej to sobie
            jeszcze cos dokupie, taka to juz ze mnie zakupoholiczka:) A poza tym nie moge
            juz patrzec na te stare kolekcje wiec 'swieza krew' na pewno mnie pobudzi do
            zakupow:)))
            • Gość: agul Re: Byłam - do gAndzi, fredzi i innych zainteresow IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 02.08.02, 09:33
              anych:)
              Pojechałam w koncu do klifa, bo dzisiaj i tak bede w galerii mokotow, wiec
              stwierdzilam ze zobacze co w klifie. Wiec jest tak: w benettonie pojawily sie
              poczatki nowej kolekcji, mam przeczucie ze w tym sezonie po modzie na
              etnicznosc i pasterskie bluzki:) bedzie okres cyganski, tak przynajmniej
              zwiastuja nowe rzeczy w benettonie, moim zdaniem ohydne:( Dzinsy z powszywanym
              tu i owdzie aksamitem, dla mnie nie do przyjecia. Reszta obnizona ok. 50%
              W jackpocie nowa kolekcja, tak jak pisala zdaje sie Mar baaardzo nieciekawa,
              kolory glownie bordowe i w ogole takie to jakies jak dla starych cioć. Reszta
              przeceniona o 50% ale zdarzaja sie cudenka w postaci sweterka za 90 zl (z 300!)
              spodnie meskie za 99zł itp. Kupilam sweterek:)
              W Claire tez duza obnizka - wszystko 0 70% i nawet duzy wybor bo w jackpocie
              poprzebierane.
              Kappahl - 70% na czesc rzeczy.
              Cubus - 70% na wiekszosc + w bieliznie jest tak, ze jak kupicie 3 rzeczy to
              najtansza jest za darmo, a cala bielizna tez sporo przeceniona. Kupilam dwa
              staniki i dwie pary majtek:)
              W royal coll. juz wszystko bardzo przebrane, nowe rzeczy nawet fajne, chociaz
              plaszczyki ugo kap koszmarne jak dla mnie ,bo dwurzedowe i jakos za duzo tam
              kieszeni, a ja lubie proste.
              Poniewaz nie bylo fajnych nowych kolekcji kupilam sobie sliczne biodrowki w
              levisie:) Ale na razie na nie za goraco..
              Pozdrawiam.

• Gość: gAndzia Re: Byłam - do gAndzi, fredzi i innych zaintereso IP: *.se.com.pl / 10.0.200.* 02.08.02, 11:56
                dzięki za info, ładnie się spisałaś:)) ja dzis bedę w gm na plotach z
                przyjaciólka, to pewnie polatamy po sklepach i co nieco się zakupi:)))))
                widziałam nowości w royal, są niektóre rzeczy ładne. niestety, ja zawsze
                przeżywam mały szok, kiedy wchodzą jesienne kolekcje, z powodu kolorystyki. po
                tych cczerwieniach, niebieskościach szarości i brązy wydają się koszmarne,a le
                jakoś jak się robi chłodniej to człowiek się do nich przekonuje. chociaż ja od
                paru lat i na sezon jesienno-zimowy wybieram wesołe kolorki - na szczęscie
                kupno pomarańczowej marynarki, niebieskich sztybletów czy czerwonych kozaczków
                nie jest już wielkim problemem:)
                • Gość: agul Re: Byłam - do gAndzi, fredzi i innych zaintereso IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 02.08.02, 12:31
                  A mi sie jakos tak ostatnio wlasnie ladnie zestawiaja brazy z czerwieniami:) bo
                  ja nawet lubie brazy jesienia i pomarancze tez:)
                  To zdaj relacje z GM, zreszta moze ja tez dzisiaj polece:) Bo jednak cos bym
                  sobie z tej nowej kolekcji kupila..
                  • Gość: Malgosia Re: Byłam - do gAndzi, fredzi i innych zaintereso IP: *.astercity.net 02.08.02, 16:48
                    Nie wiem Droga Agul gdzie Ty widziałaś te dwurzędówki, gdyż te płaszcze Ugo Kap
                    to są tylko jednorzędowe. Właśnie sobie taki kupiłam :))) Fakt,że mają
                    kieszenie, ale z tyłu na pupie a nie z przodu. Poza tym to łączenie wełny
                    (szarej) z jeansem (do wyboru jeans stalowy i niebieski) też coś fajnego w
                    sobie ma. Mój płaszczyk jest do kolan, ma kryte zapięcie, jeansowy kołnierzyk,
                    jeansowy pasek w talii i z tyłu jeansowe naszywane kieszenie (z czerwoną
                    skórzaną etykietką!). Do tego można dobrać sobie z tej kolekcji różnego fasonu
                    spodnie, spódnice, spódnico-spodnie, żakiety, marynarki i jeszcze jakieś różne
                    cuda...Serdecznie pozdrawiam :)))
                    • Gość: agul Re: Byłam - do gAndzi, fredzi i innych zaintereso IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 02.08.02, 19:16
                      Eee, Malgosiu Droga:) to ja musialam widziec inne, takie bardziej klasyczne
                      cale z welny brazowej nawet fajnej w dotyku no ale te dwa rzedy guzikow mnie
                      odrzucily, a widzialam to, jak juz pisalam w klifie. W poniedzialek pojade do
                      GM moze tam jakies inne beda, tylko wstawki dzinsowe raczej nie wchodza w gre
                      bo potrzebuje czegos dosc prostego:) pozdrawiam rowniez.
                      • Gość: Malgosia Re: Byłam - do gAndzi, fredzi i innych zaintereso IP: *.astercity.net 05.08.02, 08:54
                        Tak myślałam, że oglądałaś nie tę kolekcję...:))) To co Ty widziałaś, to było
                        More & More (beżowe i czarne dwurzędówki). Ja wczoraj jeszcze poszalałam w
                        GM. Oni mają chyba największy wybór UGO KAP i Leo Lazzi. Dokupiłam sobie do
                        mojego płaszczyka spodnie z jeansu i żakiet (na kryty suwak z czerwoną
                        stujeczką!). Do tego dorzucili jeszcze super T-shearty z długimi rękawami MEXX
                        (nawet niedrogie). Na całym przodzie jest twarz dziewczyny z taką opadającą
                        grzywką na oczy. Wygląda to wszystko bajerancko... Zastanawia mnie tylko jedna
                        rzecz, skoro to jest kolekcja UGO KAP to dlaczego na tych czerwonych
                        etykietkach, umieszczonych na kieszeniach lub czy z boku szwu jest
                        napis: "Vintage" lub "Vintage jeans"??? Pmiętach jak kiedyś tu na forum był
                        taki wątek o ciuchach z firmy Vintage. Muszę to odszukać. Ale dzisiaj leje!
                        Nie cierpię takiej pogody! Wszystkie was dziewczyny serdecznie pozdrawiam w
                        ten mokry, poniedziałkowy poranek :))) Napiszcie coś o waszych weekendach...
                        • Gość: agul Re: Byłam - do gAndzi, fredzi i innych zaintereso IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 05.08.02, 10:07
                          A no widzisz:) Ale to co ty ogladalas brzmi nawet zachecajaco, zwlaszcza te t-
                          shirty z dlugimi rekawami. Dzisiaj bede w GM to pojde i obejrze, moze wreszcie
                          uda mi sie jakis plaszczyk dorwac:))
                          Ja w weekend bylam na mazurach i bylo przecudownie - pogoda extra, ciepla woda,
                          sloneczko, piwo, rybki..
                          A dzisiaj smutny powrot do rzeczywistosci;-) Pozdrawiam.
                          • Gość: Malgosia Re: Byłam - do gAndzi, fredzi i innych zaintereso IP: *.astercity.net 05.08.02, 11:25
                            Sorry, ale wprowadziłam Was w błąd, te T-Shirty to nie MEXX a Leo Lazzi. Leżą
                            na stołach tam gdzie wisi cała kolekcja Leo Lazzi i UGO KAP. Przy tym nawale
                            nowych ciuchów już mi się wszystko miesza. Właśnie spojrzałam na metkę i na
                            tył pleców i tam w okolicy szyji na tyle pleców jest wydrukowany znak firmowy
                            Leo Lazzi...:)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka