Gość: renia IP: *.radio.com.pl 02.08.02, 12:06 Co to za firma i gdzie jest w Warszawie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Malgosia Re: Ugo Kap IP: *.astercity.net 02.08.02, 16:35 Ugo Kap to młodzieżowa wersja Leo Lazzi (polska spółka). Ubrania są w Royal Collection Young. Obecnie jest już w sklepach nowa jesienna kolekcja. Widziałam ją w Klifie i Galerii Mokotów (oczywiście w Royal Collection). Myślę, że jest również na Jana Pawła II przy Rondzie ONZ w Royal Collection Young. Odpowiedz Link Zgłoś
coralin Re: Ugo Kap 02.08.02, 19:47 Gość portalu: Malgosia napisał(a): > Ugo Kap to młodzieżowa wersja Leo Lazzi (polska spółka). Mam parę rzeczy tej firmy.Świetnie uszyte i ze znakomitej jakosci materiałów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malgosia Re: Ugo Kap IP: *.astercity.net 05.08.02, 08:58 W Royal Collection Young przy Rondzie ONZ nie ma nowej kolekcji UGO KAP (byłam wczoraj). Oni mają za to dużo More & More i MEXX, ale to nie to samo.... :))) Największy wybór jest w tej chwili w GM w dużej Royal Collection i w Klifie na dole w RC Young. Odpowiedz Link Zgłoś