zagniewana22 06.07.05, 20:24 tak przy okzazji....macie jakis domowy sposób na sprawdzoną odzywke do włosów...najlepiej domowego sposobu.....bo moja corcia rwie mi wlosy garsciami i sa suche i zniszczone....wrrrr:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dobra rada->babci Re: ODŻYWKA DO WŁOSÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 21:36 no witaj!! jesli masz suche wlosy to na ich wzmocnienie polecam stosowac olejek rycynowy.. wiem brzmi nieciekawie..ale on ma bardzo dobre wlasciwosci wzmacniajace.. po prostu przed umyciem glowy(jakas godzine przed) nasmaruj obficie wlosy olejkiem(ale nie tak aby skapywal Ci na ziemie) i owin glowe folia. po godzinie zdejmij folie i umyj dokladnie glowe.. wiem ze troche roboty ale takie domowe odzywki sa najlepsze. olejek rycynowy kupisz w aptece niedrogo.pzdr powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koli Re: ODŻYWKA DO WŁOSÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 21:38 tak, a poem dziwic sie ze na ulicy widac taka jedna z druga a ich wlosy wrecz blagaja o mycie bo sa tluste. Odpowiedz Link Zgłoś