Dodaj do ulubionych

Operacja :)

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 10:00
Kogo mam się zapytać, jak nie was Kobietki :) Będę szła na operację oka i mam
pytanie: czy nawet do takiej operacji trzeba się całkowicie rozebrać? To tak
się zastanawiam, będę tam w tym szpitalu kilka dni to na depilację na pewno
nie będę miała czasu, więc co z depilacją bikini? Włoski mi bardzo szybko
rosną, bo goleniu żyletką odrastają mi na drugi dzień. A że w szpitalu raczej
golić się nie mogę, to mo zaraz odrosną. No a do operacji oka trzeba się
rozebrać całkowicie tak? Niespecjalnie dobrze bym się czuła, wiedząc ze
lekarz bedzie patrzył na takie owłosienie. Czym można się wydepilować, żeby
przynajmniej tydzień nie było żadnych efektów odrastania? No i samemu w domu,
a nie u kosmetyczki... Z góry dzięki i sorry za takie problemy :P
Obserwuj wątek
    • Gość: ania Re: Operacja :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 10:56
      Bez obrazy, ale to co piszesz jest niemormalne.
      • Gość: Karolka Re: Operacja :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 11:00
        Możliwe, ale po prostu chcę się dowiedzieć, jaki jest sposób depilacji, którego
        efekt się utrzyma conajmniej tydzień, bez odrastania.
        • Gość: annan_ Re: Operacja :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 11:01
          wyrywanie z cebulkami, co mozna osiagnac przez : depilacje depilatorem, woskiem, pasta cukrowa lub pesetka, jesli ci sie nudzi
          • Gość: Ania Re: Operacja :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 11:07
            Tak, zwłaszcza po operacji oka będzie mogła wyrywać włoski pęsetką.
            • Gość: Karolka Re: Operacja :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 11:10
              Ale ja chcę to zrobić przed operacją, żeby potem mieć na tydzień spokój :)
    • Gość: Elibetka Re: Operacja :) IP: *.chello.pl 14.07.05, 11:15
      Nie sądzę, aby do operacji oka była potrzeba rozbierania się całkowicie.
    • mmagi Re: Operacja :) 14.07.05, 11:18
      do tej operacji musisz ogolic sie na łyso,takie sa zasady:>
      • chihiro2 Re: Operacja :) 14.07.05, 11:20
        Po co straszysz dziewczyne?

Karolka, absolutnie nie musisz sie rozbierac! Nikt nie bedzie twojego nagiego
        ciala ogladal, mozesz byc pewna. A w razie watpliwosci zawsze mozesz zadzwonic
        do szpitala i sie upewnic, wszystko wyjasnic.

Powodzenia i duzo zdrowia:)
        • Gość: Karolka Re: Operacja :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 12:58
          No właśnie sama nie wiem. W sumie to mam 17 lat i krępuje mnie pokazanie się
          nago. A koleżanka powiedziała, że jak szła na operację migdałków, to musiała
          iść nago i że lekarz dziwnie się patrzył w 'okolice bikini' dlatego będę się
          czuła jeszcze bardziej skrępowana z jakimiś odrastającymi włoskami :)
          • Gość: Ania Re: Operacja :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 13:29
            Ale rokrętne rozumowanie, bez obrazy. To wstydzisz się w końcu pokazywać swoje
            miejsca intymne lekarzowi w ogóle (co w Twoim wieku powinno być normalne), czy
            wstydzisz mu pokazywać TYLKO niewypedilowanych okolic bikini (co dla mnie już
            jest dość dwuznaczne, wręcz perwersyjne). Biorąc to na logikę: ok, pokażę się z
            przyjemnością naga lekarzowi jak się wydepiluję, a jak będę obrośnięta to się
            zakryję?
            • Gość: Karolka Re: Operacja :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 13:36
              Wstydzę się w ogóle pokazać nago lekarzowi, a moja 'wspaniała' koleżanka
              utwierdziła mnie w przekonaniu, że jak będę miała takie odrastające włoski to
              bedę wyglądała (cyt.) 'jak idiotka, która nie dba o siebie' Nie wiem jak to
              wszystko odbierasz ale po prostu chodzi mi o to, że faktycznie nie chcę wyjść
              na jakąś idiotkę. Dlatego właśnie pytam się o jakieś metody skutecznej
              depilacji bikini. Może dramatyzuję, ale po prostu w ogóle całe to rozbieranie
              się przed obcym facetem krępuje mnie, a jak jeszcze faktycznie takie włoski,
              mają mnie narazić na jakieś niewybredne spojrzenia czy komentarze, to bym chyba
              się pod ziemię zapadła. Mam nadzieję, że teraz rozumiesz o co mi chodzi? :)
              • Gość: Nessie Re: Operacja :) IP: *.acn.waw.pl 14.07.05, 13:40
                Nawet JESLI musiałabyś się rozebrać do operacji, w co wątpię, to nie leżysz na
                stole naga, tylko dostajesz strój operacyjny - koszulę czy inne tam wdzianko.
                Lekarz w żadnej sytuacji nie ogląda cię nago. Ta część ciała, która nie jest
                operowana, jest w ogóle oddzielona ekranem od miejsca operacji.

Nie chcę być niemiła, ale czy twoja koleżanka nie cierpi przypadkiem na jakieś
                zaburzenia objawiające się nagminnym zmyślaniem i kłamstewkami?
    • Gość: Estera Re: Operacja :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 13:43
      Nic sie nie martw, nie bedziesz sie musiala rozbierac cala :) Mozesz byc w
      swojej koszuli przeciez. Nawet nie bardzo wiem, dlaczego mialabys lezec naga
      podczas operacji oka.
      • Gość: Ania Re: Operacja :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 13:50
        Dokładnie. To tak jakby trzeba by się było rozbierać podczas zabiegu u
        dentysty. Spokojnie, wyluzuj się, wszystko bedzie ok.
    • Gość: Kerko Re: Operacja :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 14:29
      TROLLU PRECZ!!!!!!!!!
    • Gość: Kizia_Mizia Re: Operacja :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 11:45
      Przeglądałam sobie wątki na forum i trafiłam na Twój (fakt faktem ze jest juz
      stary ;P) Dwa lata temu również byłam na operacji oka i musisz się rozebrać ;)
      Ale nie musisz sie niczym martwić, bo na samym stole leżysz przykryta takim ..
      hmm .. jakby 'prześcieradłem' Rozbierasz się jedynie przy pielęgniarkach,
      kładziesz się na tym łóżku-stole i one cię nakrywają i jedziesz na operację ;)
      Pozdrawiam ;)
    • landrynka8 Re: Operacja :) 05.08.05, 12:48
      ale mnie rozbawiłeś!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka