nadja11 17.07.05, 16:07 Chciałabym poddac moje krecone włosy takiemu zabiegowi , czy ktoras z Was wie cos wiecej na jego temat, jakie efekty , ceny i gdzie moge zrobic to w Krakowie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lubie_miauczec Re: Trwałe prostowanie włosów help!!! 17.07.05, 16:39 to bardzo niszczy wlosy. robia sie przede wszystkim matowe. znam trzy dziewczyny, ktore mialy prostowane wlosy i wszystkie trzy zalowaly. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Re: Trwałe prostowanie włosów help!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 17:05 zastanów się, żeby włosy Ci nie wypadły. to bardzo silny zabieg. generalnie w każdym profesjonalnym salonie francuskim Odpowiedz Link Zgłoś
nadja11 Re: Trwałe prostowanie włosów help!!! 17.07.05, 17:57 Jeli nie trwałe prostowanie to co zrobic by miec gładkie proste włosy???Jestem zrozpaczona bo moje włosy sie krecą i wiem ze jesli nie poddam ich trwałemu prostowaniu w salonie to bede musiała codziennie poswiecac duza czesc czasu aby sie z nimi uporac i wyprostowac je w jakis sposob, zreszta nawet nie mam pomysłu w jaki sposb mialabym to robic? :-( Odpowiedz Link Zgłoś
viscera Re: Trwałe prostowanie włosów help!!! 17.07.05, 21:09 zamast z nimi walczyc to je pokochaj:) ja tak zrobiłam mam krecone włosy , czasami robi sie szopa na głowie... ale nie załamuje sie myje włoski nakładam odrzywke wosk i pianke (ogolnie cała serie kosmetyków do włosów kreconych) i polubiłam moje loczki, barania czuprynka jest naprawde fajna:) nawet sobie nie wyobrazasz ile dziweczyn chciałoby miec krecone wloski:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nadja11 Re: Trwałe prostowanie włosów help!!! 17.07.05, 21:19 Tak tak tak wiem ze kręcone włosy bywają urocze ze wiele kobiet o nich marzy itd itd Ale ja chce miec idealnie proste i mysle ze komentarze w stylu polub je pokochaj nie są na miejscu bo wyraznie prosiłam o pomoc i pomysły na ich wyprostowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morgiana Re: Trwałe prostowanie włosów help!!! IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 21.07.05, 12:27 Up!Interesuje mnie konkretny salon w Krakowie ktory wykonuje zabieg prostowania włosów a dodatkowo są tam fryzjerzy ktorzy swietnie scinają włosy.Istnieje taki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dośka Re: Trwałe prostowanie włosów help!!! IP: *.77.classcom.pl 22.07.05, 09:14 W krakowie widzialam, ze prostuje wlosy salon fryzjerski w Herbewo (to na Nowym Kleparzu) i taki salon kolo Zakopianki (tam gdzie Dermiss, czy cos w tym stylu) Ale nie wiem za ile i jak robia - po prostu widzialam, ze maja to w cenniku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga Re: Trwałe prostowanie włosów help!!! IP: 5.6.1D* / *.whirlpool.com 18.07.05, 08:33 ja prostowalam wlosy metoda goldwella i nie zaluje. zalowalam po metodzie loreala, ten zabieg faktycznie oslabia wlosy i je bardzo wysusza. Metoda goldwella jest o wiele lepsza, chociaz na pewno bedzie miala negatywny wplyw na twoje wlosy... Ja niezaluje, wyprosotwalam wlosy, nie mam problemow z ich ukladaniem, nie wypadly mi po zabiegu :) ogolnie polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: Trwałe prostowanie włosów help!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 22:34 a jaka jest cena takiego prostowania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga Re: Trwałe prostowanie włosów help!!! IP: 5.6.1D* / *.whirlpool.com 22.07.05, 09:05 Ja zaplacilam za calosc okolo 700PLN, drogo, ale uwazam, ze warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi Re: Trwałe prostowanie włosów help!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 09:15 A ja po umyciu stosuję prostownicę ceramiczną i preparat welli iron spray do prostowania i do następnego mycia mam idealnie proste i gładkie włosy. Nawet jak pada deszc. 700zł!!!?? to dobry kawałek mojej pensji- koszmarnie drogo- wolałabym pojechać na wakacje albo wydać na ciuchy. Odpowiedz Link Zgłoś
cytrusowa Re: Trwałe prostowanie włosów help!!! 22.07.05, 10:44 dziewczyny, chcialam prostowac trwale moje loki, ale zmienialm zdanie. kupilam wiec profesjonalną prostownaicę i potrzebuję rady - co uzywac za prepartat przy prosotwaniu? slyszalam cos o jedwabiu? a jesli nie, to jaki profesjonalny kosmetyk? bo tu w niemczech akurat wyczailam sklep ze wszystkimi markami kosmetykow fryzjerskich Odpowiedz Link Zgłoś
nadja11 Re: Trwałe prostowanie włosów help!!! 22.07.05, 10:54 700 zł zapłaciłas za prostowanie metodą goldwella???jakiej długosci masz włosy bo cena rzeczywiscie poraża?Słyszałam ze istnieje zabieg o nazwie X-tenso on jest chyba firmy LOREAL,na witrynie Hair Coif (siec fryzjerska)w Krakowie wyczytałam ze mozna juz go zrobic od 60 zł???Czy ktos z Was słyszał o tej metodzie?Czy trwałe prostowanie metodą Goldwella jest duzo drozsze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga Re: Trwałe prostowanie włosów help!!! IP: 5.6.1D* / *.whirlpool.com 22.07.05, 13:00 X tenso jest mniej trwale i poza tym nie prostuje wlosow taki idealnie jak metoda goldwella. 700 zl to duzo, ale czas jaki tracilam dawniej na ulozenie fryzury moge teraz wykorzystac na bardziej pozyteczne rzeczy :) ni i nie chodze juz tak czesto do fryzjera. 700 zl to i tak malo, ja znam dzuewczyny ktore placili nawet 1000 zl za ten zabieg. Pamietajcie ze robie sie to mniej wiecej raz do roku tylko. Odpowiedz Link Zgłoś