Dodaj do ulubionych

Trwałe prostowanie włosów help!!!

17.07.05, 16:07
Chciałabym poddac moje krecone włosy takiemu zabiegowi , czy ktoras z Was wie
cos wiecej na jego temat, jakie efekty , ceny i gdzie moge zrobic to w
Krakowie??
Obserwuj wątek
    • lubie_miauczec Re: Trwałe prostowanie włosów help!!! 17.07.05, 16:39
      to bardzo niszczy wlosy. robia sie przede wszystkim matowe. znam trzy
      dziewczyny, ktore mialy prostowane wlosy i wszystkie trzy zalowaly.
    • Gość: joanna Re: Trwałe prostowanie włosów help!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 17:05
      zastanów się, żeby włosy Ci nie wypadły. to bardzo silny zabieg. generalnie w
      każdym profesjonalnym salonie francuskim
      • nadja11 Re: Trwałe prostowanie włosów help!!! 17.07.05, 17:57
        Jeli nie trwałe prostowanie to co zrobic by miec gładkie proste włosy???Jestem
        zrozpaczona bo moje włosy sie krecą i wiem ze jesli nie poddam ich trwałemu
        prostowaniu w salonie to bede musiała codziennie poswiecac duza czesc czasu aby
        sie z nimi uporac i wyprostowac je w jakis sposob, zreszta nawet nie mam
        pomysłu w jaki sposb mialabym to robic? :-(
        • viscera Re: Trwałe prostowanie włosów help!!! 17.07.05, 21:09
          zamast z nimi walczyc to je pokochaj:) ja tak zrobiłam mam krecone włosy ,
          czasami robi sie szopa na głowie... ale nie załamuje sie myje włoski nakładam
          odrzywke wosk i pianke (ogolnie cała serie kosmetyków do włosów kreconych) i
          polubiłam moje loczki, barania czuprynka jest naprawde fajna:) nawet sobie nie
          wyobrazasz ile dziweczyn chciałoby miec krecone wloski:) pozdrawiam
          • nadja11 Re: Trwałe prostowanie włosów help!!! 17.07.05, 21:19
            Tak tak tak wiem ze kręcone włosy bywają urocze ze wiele kobiet o nich marzy
            itd itd Ale ja chce miec idealnie proste i mysle ze komentarze w stylu polub je
            pokochaj nie są na miejscu bo wyraznie prosiłam o pomoc i pomysły na ich
            wyprostowanie.
            • Gość: Morgiana Re: Trwałe prostowanie włosów help!!! IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 21.07.05, 12:27
              Up!Interesuje mnie konkretny salon w Krakowie ktory wykonuje zabieg prostowania
              włosów a dodatkowo są tam fryzjerzy ktorzy swietnie scinają włosy.Istnieje taki?
              • Gość: dośka Re: Trwałe prostowanie włosów help!!! IP: *.77.classcom.pl 22.07.05, 09:14
                W krakowie widzialam, ze prostuje wlosy salon fryzjerski w Herbewo (to na Nowym
                Kleparzu) i taki salon kolo Zakopianki (tam gdzie Dermiss, czy cos w tym stylu)

Ale nie wiem za ile i jak robia - po prostu widzialam, ze maja to w cenniku
        • Gość: Kinga Re: Trwałe prostowanie włosów help!!! IP: 5.6.1D* / *.whirlpool.com 18.07.05, 08:33
          ja prostowalam wlosy metoda goldwella i nie zaluje. zalowalam po metodzie
          loreala, ten zabieg faktycznie oslabia wlosy i je bardzo wysusza. Metoda
          goldwella jest o wiele lepsza, chociaz na pewno bedzie miala negatywny wplyw na
          twoje wlosy... Ja niezaluje, wyprosotwalam wlosy, nie mam problemow z ich
          ukladaniem, nie wypadly mi po zabiegu :) ogolnie polecam :)
          • Gość: Paula Re: Trwałe prostowanie włosów help!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 22:34
            a jaka jest cena takiego prostowania?
            • Gość: Kinga Re: Trwałe prostowanie włosów help!!! IP: 5.6.1D* / *.whirlpool.com 22.07.05, 09:05
              Ja zaplacilam za calosc okolo 700PLN, drogo, ale uwazam, ze warto.
              • Gość: edi Re: Trwałe prostowanie włosów help!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 09:15
                A ja po umyciu stosuję prostownicę ceramiczną i preparat welli iron spray do
                prostowania i do następnego mycia mam idealnie proste i gładkie włosy. Nawet
                jak pada deszc. 700zł!!!?? to dobry kawałek mojej pensji- koszmarnie drogo-
                wolałabym pojechać na wakacje albo wydać na ciuchy.
                • cytrusowa Re: Trwałe prostowanie włosów help!!! 22.07.05, 10:44
                  dziewczyny, chcialam prostowac trwale moje loki, ale zmienialm zdanie. kupilam
                  wiec profesjonalną prostownaicę i potrzebuję rady - co uzywac za prepartat przy
                  prosotwaniu? slyszalam cos o jedwabiu?
                  a jesli nie, to jaki profesjonalny kosmetyk? bo tu w niemczech akurat wyczailam
                  sklep ze wszystkimi markami kosmetykow fryzjerskich
                  • nadja11 Re: Trwałe prostowanie włosów help!!! 22.07.05, 10:54
                    700 zł zapłaciłas za prostowanie metodą goldwella???jakiej długosci masz włosy
                    bo cena rzeczywiscie poraża?Słyszałam ze istnieje zabieg o nazwie X-tenso on
                    jest chyba firmy LOREAL,na witrynie Hair Coif (siec fryzjerska)w Krakowie
                    wyczytałam ze mozna juz go zrobic od 60 zł???Czy ktos z Was słyszał o tej
                    metodzie?Czy trwałe prostowanie metodą Goldwella jest duzo drozsze?
                    • Gość: Kinga Re: Trwałe prostowanie włosów help!!! IP: 5.6.1D* / *.whirlpool.com 22.07.05, 13:00
                      X tenso jest mniej trwale i poza tym nie prostuje wlosow taki idealnie jak
                      metoda goldwella. 700 zl to duzo, ale czas jaki tracilam dawniej na ulozenie
                      fryzury moge teraz wykorzystac na bardziej pozyteczne rzeczy :) ni i nie chodze
                      juz tak czesto do fryzjera.
                      700 zl to i tak malo, ja znam dzuewczyny ktore placili nawet 1000 zl za ten
                      zabieg.
                      Pamietajcie ze robie sie to mniej wiecej raz do roku tylko.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka