Dodaj do ulubionych

Poszukiwany krem

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 13:20
i coś do mycia twarzy dla dziewczyny, lat 21, cera mieszana, zaskórniki na
nosie, brodzie i czole (jak się wreszcie ich pozbyc?!). Pryszcze - tylko
przed okresem.
Obserwuj wątek
    • annika_vik Re: Poszukiwany krem 19.07.05, 13:38
      Gość portalu: basia napisał(a):

> i coś do mycia twarzy dla dziewczyny, lat 21, cera mieszana, zaskórniki na
      > nosie, brodzie i czole (jak się wreszcie ich pozbyc?!). Pryszcze - tylko
      > przed okresem.

a w jakiej cenie?

tanio:
      nowe nivea seria zielona - żel do mycia twarzy 13 zł + krem matujący 15 zł
      bardzo fajne, polecam

drogo:
      pianka do mycia twarzy Clinique rinse off 75 zł + total turnaround Clinique 160

do tego raz w tygodniu maseczka oczyszczająca np Synergie lub Nivea w
      saszetkach.

I gra.
      • Gość: tea Re: Poszukiwany krem IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 19.07.05, 13:55
        cóż, wiec polecam:
        *L'oreal pure zone z mikrogranulkami, działa zarazem jak peeling i jest bardzo
        dobry
        *tonik ziaji, taki zielony bezalkoholowy
        *krem nawilżająo-kojący acne expert z dermedica

*maść cynkową na wieksze niespodzianki
        *maseczka oczyszczająca naturals z avonu, bądz z glinką,
        # ew. z drożdży
        2 łyżeczki drożdży zalewasz łyżką ciepłego mleka, + kilka kropel cytryny i na
        bużke.Jak stwardnieje zmyj ciepłą wodą
        # bądz dobry jest też najzwyklejszy jogurt naturalny, posmaruj sobie twarz
        nim, nie za grubo bo spływa;) i poczekaj aż zaschnie.Matuje i wydaje mi sie że
        twarz jest czystsza.

co tam jeszcze..
        -oczyszczaj twarz 2 rzay dziennie, tonik w ciągu dnia
        -nie dotykaj twarzy, nie "miętoś" nic a wszytsko bedzie dobrze..
        mam ten sam problem, cholerne zaskórniki;)

aaaa!rozgrzewajaca maseczka zgarniera ogorkowa oczyszczająca pory jest bardzo
        dobra:) naprawde z czystym sumieniem polecam:)
      • Gość: basia Re: Poszukiwany krem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 18:07
        z tego co się orientuję,to total turnaround zawiera kwas salicylowy,czyli albo
        stosować go na noc albo na dzień + dodatkowo jakiś krem z filtrem,tak? dlugo
        uzywasz tego kremu? jakie efekty?
        • Gość: **** Re: Poszukiwany krem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 19:31
          KREMY:
          *matujacy Garnier czysta skora, antybakteryjny z kwasem salicylowym i cynkiem,
          antybakteryjny 75ml ok 13zl

*OLAY - hydro-zel do cery mieszanej i tlustek - ponoc rewelacja!!wygladza
          skore, nawilza, ale nie przetluszcza, jest lekki idealny pods makijaz. kosztuje
          ok 20zl 50ml.

*ja uzywam aktualnie Perfecta Dax Cosmetics i jestem zadowolona tyle ze to krem
          dla cery z problemami naczynkowymi ale poszukaj odpowiednika dla cery miesznaj
          i tlustej, ok 15zl, warto!!

Na pryszcze - polecam BENZACNE-rewelacja.Jest to masc dostepna w aptece za ok
          8zl, jest bardzo skueczna, likwiduje nie tylko pryszcze, ale i zaskorniki!

ponadto myj twarz chlodna woda(nie zmina ale chlodna),bo taki zabieg zamyka
          pory co sprawia ze skora sie nie przetluszcza tak szybko.

pzdr, mam nadzieje ze beda efekty:)
        • annika_vik Re: Poszukiwany krem 20.07.05, 11:02
          Zużyłam pół opakowania TT, efekty super ekstra - bez żadnego pieczenia oraz
          innych nieprzyjemności zlikwidowały mi się zupełnie.
          Używałam najpierw co noc, potem raz na jakiś czas.
          Kremy z filtrem to dla mnie codzienność, więc się nad tym nie zastanawiałam!
          • annika_vik Re: Poszukiwany krem 20.07.05, 11:05
            Zlikwidowały ni się zaskórniki, oczywiście.
            A może to jakiś cud?
    • Gość: mulatka 21 Re: Poszukiwany krem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 14:57
      polecam krem Vichy Normaderm,fakt ze cena troche wysoka Ok 59zl ale naprawde
      dziala. moja cera jest straszna zaskórniki przebarwienia skóry czerwone
      plamki.po 2 tygodniach uzywania kremu widze ze to dziala!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka