Dodaj do ulubionych

ktory lepszy-YSL czy KANEBO?

IP: *.ras.sth.bostream.se 19.07.05, 16:03
mam cere tlusta,lat 30.chce kupic fluid.czytalam recenzje roznych fluidow i
ostatecznie zdecydowalam sie na jeden z nich i nie wiem,ktory lepszy,prosze o
popinie dziewczyny,ktore znaja oba fluidy.zalezy mi na matowaniu i lekkim
kryciu.
Obserwuj wątek
    • Gość: kama Re: ktory lepszy-YSL czy KANEBO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 19:03
      Od kilku dni jestem posiadaczką YSL Teint Mat Purete. Chciałam sprawdzić czy
      rzeczywiście jest taki dobry ,na Wizażu ma same dobre opinie.
      Nie zawiodłam się,naprawde jest świetny,buzia wygląda cudownie gładko i
      aksamitnie.Musze przyznać że mam co ukrywać,prawie wyleczyłam tradzik
      hormonalny,zostały jeszcze ślady ale ten podkład świetnie sobie radzi z ich
      ukryciem.Naprawde nie spodziewałam się że tak ładnie kryje,nie ma efektu
      maski,buzia wygląda naturalnie.
    • Gość: rybka Re: ktory lepszy-YSL czy KANEBO? IP: 82.139.30.* 19.07.05, 19:10
      Moim zdaniem świetny jest kanebo liquid finish. Jest leciutki, średnio kryjący.
      Matuje delikatnie, ale uważam, że w naszym wieku (jestem niewiele młodsza od
      Ciebie) typowo matujące podkłady nie sprawdzają się tak dobrze jak u
      nastolatek. Są zwyczajnie za ciężkie a tym samym tworzą maskę. Ja mam skórę
      mieszaną, która lubi sie błyszczeć, ale jednocześnie ma tendencje do łuszczenia
      i tradziku. Podkłady przeznaczone do skóry suchej nieźle się na niej
      rozprowadzają, ale też szybko spływają pozostawiając ją błyszczącą. Podkłady
      matujące brzydko wyglądaja na skórze (maska). Do niedawna myślałam, że już nie
      znajdę sobie dobrego podkładu. Przez przypadek sprawdziłam kanebo a po wyjściu
      ze sklepu i spojrzeniu w lusterko osłupiałam. Moja sprawiająca kłopoty cera
      wygladała prześlicznie. Już wiem, że muszę mieć ten podkład. Nie wiem o który
      podkład ysl Ci chodzi. Osobiście miałam jeden (nie pamietam nazwy), który miał
      lekko matowić skórę. Muszę przyznać, że nie zużyłam go do końca. Był okropny,
      twarz wygladała nienaturalnie, kolor robił się na skórze coraz cienmniejszy w
      miarę upływu godzin.
    • zeberka_25 Re: ktory lepszy-YSL czy KANEBO? 19.07.05, 19:26
      jak dla mnie Kanebo cream finish, jak dotad najlepszy podklad jaki mialam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka