Gość: kaja IP: *.adsl.inetia.pl 20.07.05, 17:31 co pomaga na paznokcie troficzne tak okreslila to dermatolozka. chodzi o deformacje paznokcia w malym palcu na stopie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kaja Re: moze zmiana butow na bezczubowe? IP: *.adsl.inetia.pl 21.07.05, 10:54 nie chodze w takich, to sie podobno bierze z niewlasciwego dobrania obuwia jak sie bylo dzieckiem... mam ten paznokc :) od kiedy pamietam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annan_ Re: moze zmiana butow na bezczubowe? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 11:11 przepraszam, ale nie spotkalam sie z takim okresleniem. na czym polega ten problem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: moze zmiana butow na bezczubowe? IP: *.adsl.inetia.pl 21.07.05, 11:24 otoz moj maly paznokiec u stopy wyglada tak jakby wyrastaly 2 paznokcie na jednym palcu, bylam u 2 chirurgow no bo chcialam ten paznokiec wyrwac, a on powiedzial ze wyrwanie nic by nie dalo, po prostu te paznokcie tak rosna, mi chodzi o wygladzenie tej plytki paznokcia bo to tez wyglada tak jakby on byl chory, a nic nie pomaga kosmetyczka nie daje rady ja tez. Odpowiedz Link Zgłoś