Gość: fi IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 13.08.02, 20:08 Poszukuję dobrze nawilżającego i jednocześnie lekkiego kremu nawilżającego na noc. Mam mieszną cerę, większość kremów jest zbyt ciężka co powoduje, że zatykają mi się pory i powstają wypryski. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rauser Re: Lekki krem nawilżający 13.08.02, 20:11 Może Toleriane La Roche Posay? cenowo 40-50pln, zalezy od apteki. Nie uczula, na wodzie termalnej, dla mnie nr 1 z nawilżających. Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja_marta Re: Lekki krem nawilżający 13.08.02, 21:42 dla mnie super lekki i nawilżający jest Hydrafresh L'oreala, jak na mój gust nawet zbyt lekki (mam wersję zielonkawą dla cery mieszanej), wchłania się momentalnie i zostawia skórę miłą w dotyku po minutce już nie pamiętam, że nakładałam krem na twarz:-) do tego bardzo ładnie pachnie, przez co mam wrażenie odświeżenia cery... może go przetestuj, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kim Re: Lekki krem nawilżający IP: 213.77.91.* 14.08.02, 08:56 A może Hydrance Legere Avene z apteki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia76 Re: Lekki krem nawilżający IP: *.u.mcnet.pl 14.08.02, 09:05 podpisuje sie pod tym co zaproponowaly dziewczyny (moze procz l'oreala, jak dla mnie zbyt lepiacy). jesli zas chodzi o naprawde fajny kremik ze sredniej polki to nie ma nic lepszego niz zwykly krem nawilzajacy ph 5.5 (koniecznie ten w plastikowym pudelku). duze opakowanie kosztuje ok. 18-20 zl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: Lekki krem nawilżający IP: *.globsat.com.pl / 192.168.11.* 14.08.02, 09:16 A czy on nadaje się do tłustej cery i czy buzia się po nim nie świeci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dida Re: Lekki krem nawilżający IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 14.08.02, 13:22 ja tez musze uwazac na to co nie za ciezkie bo potem rozne nieciekawe "numery" robia sie z cera. niestety to z krem jest lekki nie znaczy,ze nie bedzie zatykal porow. czytajcie sklady. unikajcie np. myrystyl myrystate (wiele polskich kremow do cer tlustych to ma!), isopropyl myrytate, parafinum liquidum, vaseline, ileje roznego roadzaju...ja na noc stosuje maseczke zelowa nawilzajaca AA,a co 3 dzien maseczke nawilzajaca mineraly z dax cosmetics. nawilzenie znacznie lepsze niz po kremach, nie zatykaja sie pory w takiej kombinacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Lekki krem nawilżający IP: 217.98.124.* 14.08.02, 13:35 Bardzo fajny jest krem z zielonej serii Pharmaceris z witaminami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fi Re: Lekki krem nawilżający IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 14.08.02, 14:27 Dzięki za podpowiedź, będę teraz dokładnie sprawdzała skład kremów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magamaga Re: Lekki krem nawilżający IP: *.ost-poland.com.pl 14.08.02, 18:11 Zainteresuj sie tez seria nawilzajaca Dermiki, maja fajny Krem - Żel nawilżająco-energizujący z serii Dermika Spa. Kosmetyczka polecila mi go do mieszanej cery do stosowania na noc na lato. Bardzo fajny, dobrze nawilza, na lato bdb. Odpowiedz Link Zgłoś