windona 26.07.05, 12:25 poszukuje dobrego kemu aby poprawic jędrnośc biustu, karmiłam dziecko pzrez dwa lata....,może znacie kobiety jakis super specyfik, pozdrawiam i dziękuję!;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kkkkk4 Re: KREM NA JĘDRNOŚC BIUSTU :) 26.07.05, 12:46 Najlepszy jest sprey Diora bikini top. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WINDONA Re: KREM NA JĘDRNOŚC BIUSTU :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.05, 13:20 ale czy to jest też do piersi? jak jest cena? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XOXO Re: KREM NA JĘDRNOŚC BIUSTU :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 13:28 To jest tylko do piersi i delkoltu. Ja kupowałam na Strawberry za 90zł a tak normalnie w sklepie to dużo drożej chyba ponad 200ł To jest coś takiego: www.allegro.pl/show_item.php?item=55228747 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: windona Re: KREM NA JĘDRNOŚC BIUSTU :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.05, 13:53 dziękuję za rade , krem już jest sprzedany na allegro ;)ale poszikam go jeszcze, myslę ,ż ejest naprawde świetny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: KREM NA JĘDRNOŚC BIUSTU :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 14:12 Dior - słyszałam, ze jest super. Ja uzywałam żelu firmy matis i był kiepski. Ale czytałam sporo pozytywnych opinii o kosmetykach do biustu aa czy erisu. W allagro jak wpiszesz w wyszukiwarkę do biustu lub ujędrniający znajdziesz mnóstwo preparatów. Odpowiedz Link Zgłoś
medunia Re: KREM NA JĘDRNOŚC BIUSTU :) 01.08.05, 23:30 Ja też miałam Bikini Top Diora ze Strawberry. Jestem bardzo zadowolona. Po karmieniu piersią miałam jedną pierś bardziej zwiotczałą, lekko obniżoną. Nie spodziewałam się cudu, ale ten spray naprawdę działa - obie piersi są teraz niemal identyczne i prawie tak ładne jak przed ciążą. Tylko trzeba systematycznie stosować, wykonując masaż (ten masaż też jest bardzo ważny). medunia Odpowiedz Link Zgłoś
butters77 Re: KREM NA JĘDRNOŚC BIUSTU :) 02.08.05, 09:37 Podobne watki sa na forum DLA BIUSCIATYCH:) forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=32203 Zapraszam!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karo Re: KREM NA JĘDRNOŚC BIUSTU :) IP: *.0101.adsl.tele2.no 02.08.05, 10:04 ja polecam krem i maske błotną z serii Guam.Na mnie podziałało.Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś