IP: *.polsl.gliwice.pl / *.bmj.net.pl 16.08.02, 14:16
Czy któraś z was może mi coś powiedziec o produktach Palomy. Chodzi mi głównie o tusze do rzęs i mozaikę pudrowa czy jak to się tam nazywa. Czy tusze sie nie osypuja i nie zostawiaja grudek i czy mozaika fajnie matuje i odświeża cerę? A tak przy okazji czy mogłybyście mi ewentualnie polecic jakiś tani tusz do rzęs. Należę do osób, które maluja rzęsy od święta więc szkoda mi wydac na mascarę więcej niż 15 zł, a chciałabym sobie kupic jakaś nowa bo mi ta która teraz mam trochę zaschła. Oprócz tego może znacie jakiś produkt nie będacy podkładem, który sprawiłby, że moja blada i trochę ziemista od palenia papierochów cera by ożyła, bo wygladam strasznie i nieświeżo. Z góry dziękuję za odpowiedź.
Obserwuj wątek
    • Gość: kaja Re: Paloma IP: 212.244.254.* 16.08.02, 14:39
      co do Palomy - to sie nie orientuję, ale z tańszych tuszy polecam Constance Caroll. kosztuję ok.8-10 zł i jest naprawdę niezły.aktualnie mogę zachwalić Inglota - ok.15-16 zł.
      • Gość: Aga Re: Paloma IP: *.future-net.pl 16.08.02, 15:45
        a może firma eveline? ceny malutkie, a na forum były chwalone roz�wietlacz do
        buzi, błyszczyki i chyba lakery do paznokci. my�lę, że tusz też powinien być
        ok:)
    • Gość: XXX Re: Paloma IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 17.08.02, 00:34
      Firma Paloma jest do bani. Kiedyś raz kupiłam puder do twarzy i po jednym
      użyciu wyrzyciłam gdyż jak się nim umalowałam to raczej wyglądałam jakbym była
      brudna na twarzy. Tuszy też nie polecam, tak samo jak lakierów do paznokci(
      szybko schodzą zpaznokci ). Z tańszej firmy już bardziej polecam Inglot,
      Constans Caroll czy Bell.
    • Gość: jola Re: Paloma IP: *.polsl.gliwice.pl / *.bmj.net.pl 17.08.02, 11:43
      A czy Inglot ma jakiś "wielokolorowy" nienabłyszczajacy puderek? I czy wśród tuszy do rzęs CC i Inglot jest jakiś dobry i pogrubiajacy?
    • Gość: justy Re: Paloma IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.08.02, 11:57
      Gość portalu: jola napisał(a):

Oprócz tego może znacie jakiś produkt nie będacy podkładem, któr
      > y sprawiłby, że moja blada i trochę ziemista od palenia papierochów cera by
      oży
      > ła, bo wygladam strasznie i nieświeżo. Z góry dziękuję za odpowiedź.

Z Palomy to może Perły Pudrowe nr.2 czyli rozświetlające- są całkiem przyjemne,
      ożywiają koloryt, no i starczają na bardzo długo.
      • Gość: jola Re: Paloma IP: *.polsl.gliwice.pl / *.bmj.net.pl 17.08.02, 12:36
        Ale ja mam tłusta i problemowa cere (naczynka, przebarwienia, krosty) i nie wiem czy w takim przypadku coś rozświetlajacego nie pogorszyłoby wizualnie mojej twarzy. A może wersja korygujaca byłaby lepsza?
        • Gość: justy Re: Paloma IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.08.02, 13:35
          Jeśli masz problemy z naczynkami, to faktycznie wersja korygująca (nr.1) będzie
          dużo lepasza. Perły rozświetlające (nr.2) mają kolor gł. różowy i brązowy (z
          dodatkiem złota)- więc mogły by podkreślac Twój problem.
          • Gość: jola Re: Paloma IP: *.polsl.gliwice.pl / *.bmj.net.pl 17.08.02, 13:46
            A w jakiej cenie one sa tak mniej wiecej?
            • ayme Re: Paloma 17.08.02, 18:36
              bylam w Polsce i kupilam spirale pogrubiajaca rzesy czarna Palomy ,wcale niezla
              jak na taka cene.
              • Gość: alissa19 Re: Paloma IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.08.02, 21:20
                tej firmy akurat nie znam ale z takich po przystepnej cenie dobre sa
                manhattan,l'oreal.constance caroll moja mama miala kiedys tusz i podobno byl
                niezly[jakis wydluzajacy].
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka