Gość: mamosz IP: *.acn.pl / 10.128.131.* 17.08.02, 09:46 Czy ktoś próbował depilacji woskiem Veet (tym z pojemniczkiem na wodę) upaćkałam si.ę cała i nic z tego nie wyszło,albo ja jestem oferma albo produkt do niczego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Margotka Re: VEET- depilacja woskiem IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.08.02, 11:21 Pare dni temu wydepilowalam sobie tym nogi. Ten produkt wydal mi sie znacznie skuteczniejszy niz plastry tej samej firmy. Najkrotsze wloski jednak zostaly, ale to moze moja wina bo bardzo sie spieszylam i nie mialam czasu na celebrowanie tej skomplikowanej ceremonii ;) Co do upackania sie to chyba najmniejszy problem, wosk ten swietnie zmywa sie woda. Potrzeba odrobiny wprawy - nastepnym razem bedzie lepiej :) A moze ktos zna godne polecenia woski do depilacji ? Moje ulubione plastry na zimno Streeps zniknely ze sklepow :( Pozdrawiam Margotka Odpowiedz Link Zgłoś
anexxa Re: VEET- depilacja woskiem 18.08.02, 17:06 probowalam. i na podstawie doswiadczen moich kolezanek oraz moich wlasnych ukulam teorie, ze to wosk raczej dla blondynek a nie brunetek. roodej dziala swietnie, ja natomiast nie wyrwalam nim nawet jednego wlosa, podobnie jak moja przyjaciolka (brunetka). moja porcja wosku powedrowala wiec do roodej - a ja do kosmetyczki. xx. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margotka Re: VEET- depilacja woskiem IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 18.08.02, 17:09 Interesujaca teoria :) Jestem blondynka i cos niecos wyrwalam - zatem zgadza sie :) Pozdrawiam Margotka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mia Re: VEET- depilacja woskiem IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 18.08.02, 22:09 Wygląda na to, że jestem brunetką... ale numer! No to nici ze Słowiańskiej urody, żegnajcie beżowe makijaże... :-)) Ten wosk z pojemniczkiem na wode uznałam za wielkie... nieporozumienie i wywaliłam w diabły. Natomiast ten w pojemniku do gotowania (też Veet) uważam za rewelacyjny. Odpowiedz Link Zgłoś