Dodaj do ulubionych

dobry i tani fryzjer-baleyage-Wrocław

02.08.05, 10:17
poleccie kogos..dobrego i taniego
Obserwuj wątek
    • Gość: stokrotka Re: dobry i tani fryzjer-baleyage-Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 12:47
      polecam Szalone Nożyczki :)
      • guciaa Re: dobry i tani fryzjer-baleyage-Wrocław 02.08.05, 13:03
        słyszałam cos o tym salonie, czy dobrze tam obcinaja i robia baleyage, jakie
        maja ceny..czy zapisac sie do kogos konkretnego? jaki nr tel?:)
        • Gość: stokrotka Re: dobry i tani fryzjer-baleyage-Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 13:58
          Balejaż naparwde super, kolory itp. pod tym względem nie ma dla nich rzeczy
          niemożliwych. Jeżeli chodzi o scinanie miałam opory żeby sie poddać akurat tam,
          ale ostatnio jedna z nich wyczarowała mi super fryzurkę (mam włosy do ramion).
          Ceny różne naparwde ale tak do 80zł góra.
          • Gość: mag Re: dobry i tani fryzjer-baleyage-Wrocław IP: *.magma-net.pl 02.08.05, 14:05
            Hej!:)Moglabys podac adres tego salonu? z gory dziekuje i pozdrawiam:)
          • guciaa Re: dobry i tani fryzjer-baleyage-Wrocław 02.08.05, 14:23
            ok, prosze podaj imie fryzjerki/fryzjera u którego robisz balejage i ew u
            którego moznaby tez obciac...dzwoniłam , powiedzieli mi faktycznie 70-80zł na
            dwa kolory z obcieciem, teraz tylko jeszcze musze wiedziec do kogo sie
            zapisac:))
            tel.326 14 99
            pl piłsudskiego 11
    • Gość: guciaa Re: dobry i tani fryzjer-baleyage-Wrocław IP: *.media4.pl 02.08.05, 19:07
      podciagam:)
      • Gość: Polin Re: dobry i tani fryzjer-baleyage-Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 19:58
        Polecam bardzo dobra fryzjerke, baleyage cena od 55 zl, w zaleznosci od
        dlugosci wlosow, p. Dorota, tel.888304777, rog Olesnickiej i Zeromskiego
        • Gość: Inga Marzena Nowy Dwor IP: *.kom / *.kom-net.pl 02.08.05, 20:45
          chcesz byc blondnka to plecam. Cena do 150zl
        • Gość: guciaa Re: dobry i tani fryzjer-baleyage-Wrocław IP: *.media4.pl 02.08.05, 21:28
          jest tam jedna fryzjerka? bo chciałabym wiedziec do której sie zapisac,
          chciałabym cos innego niz blad- tez dobrze robi?, jak obcina?
    • Gość: stokrotka Re: dobry i tani fryzjer-baleyage-Wrocław IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.08.05, 22:02
      Polceam szefową - Reginę lub Anetkę :)
      • Gość: guciaa Aneta czy Regina w Szalonych Nożyczkach? IP: *.media4.pl 02.08.05, 22:11
        to która lepsza do baleyage - nie na blond i do obciecia?:)
        • Gość: stokrotka Re: Aneta czy Regina w Szalonych Nożyczkach? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.08.05, 22:18
          Polecam szefową ale trudno się do niej dostać a druga w kolejnosci jest
          Anetka :) Jakie kolory bedziesz robić?
          • Gość: guciaa Re: Aneta czy Regina w Szalonych Nożyczkach? IP: *.media4.pl 03.08.05, 08:40
            no własnie do tej pory robiłam 2 folie blondu i 1 brązu (włosy mam swoje
            brazowe), albo robiłam sam blond..teraz jest tak ze włosy mam juz dosyc jasne,
            chciałabym je generalnie przyciemnic...kiedys jak miałam całe swoje, jak
            zaczełam robic baleyage (jakies 5 lat temu;)-> od tej pory robie srednio co 2 m-
            ce;) to miałam braz z jakas delikatnumi rudościami i cos od "czerwonego"-
            podobały mi sie, chyba znowu chciałabym cos takiego, ale nie wiem czy te
            kobiety potrafia cos takiego zrobic, tym bardziej ze na rozjaasnione włosy
            słabo łapia inne farby:(kiedys jedna fryzjerke poprosiłam zeby zrobiła mi
            delikatne rudosci na tym blondzie to wyszedł czerwony ze mąż mnie
            wyśmiał;)..dlatego obawiam sie ze nie kazdy moze sobie poradzic z tym co chce
            miec na głowie...jak myślisz pani R lub A sobie poradzi?
            • Gość: stokrotka Re: Aneta czy Regina w Szalonych Nożyczkach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 10:14
              Myslę, że jedna i druga da sobie radę :) Polecam Anetke naparwde robi dobrze i
              tak delikatnie ze można usnąć :) Opisz dokładnie na początku o jaki efekt Ci
              chodzi. Ja robiłam sobie przez dłuższy czas blond z brazem (naturalny) a teraz
              na górze delikatny blond a na dole brąz :) powodzenia :)
              • Gość: guciaa Re: Aneta czy Regina w Szalonych Nożyczkach? IP: *.media4.pl 04.08.05, 08:24
                umówiłam sie ostatecznie do Anety na 20-tego, wczesniej nie było korzystnej
                godziny, do p Reginy terminy były na po 29:( wiec zrezygnwąłam, po..dam znac o
                efekcie
            • kleopatryx Re: Aneta czy Regina w Szalonych Nożyczkach? 04.08.05, 08:54
              Ja podobny problem miałam 2 lata temu, czyli z jasnego blondu pasemka na
              naturalny ciemny brąz (ważne jest, aby do tego zabiegu wybrac kolor z odcieni
              NATURALNYCH, ponieważ inne są bardzo sztuczne i postarzają - to juz
              przerobiłam, dlatego tak radzę).
              Kazdy zakład fryzjerski bez problemu sobie z tym radził, jeśli odopwiednio
              wytłumaczyłam (tutaj nie ma żadnego ryzyka spalenia włósów).
              Problemem jest natomiast struktura rozjaśnianego na blond włosa. Jak wiecie
              łuski są otwarte, aby wypłukac kolor. No i cała amba polega na tym, że po kilku
              myciach włosów cały zabieg przyciemniania jest bez sensu. Dalej jest się
              blondynką. Ja na początku biegałam do fryzjera co 2-3 tygodnie, po pół roku
              rzadziej, bo włosy już trochę też odrosły...
              Trzymam za Ciebie kciuki, jak bedziesz cierpliwa to uda się powrócić do
              naturalnego koloru.
              Ja ostatnio jestem mega zwolenniczką naturalnych kolorów włosów obserwując
              trendy we fryzjerswie na 2006 rok... :)
              • guciaa Re: Aneta czy Regina w Szalonych Nożyczkach? 04.08.05, 09:27
                dziekuje za rade, mam nadzieje ze wszystko dobrze wyjdzie, ja mam odrosty duze
                po miesiacu- strasznie szybko mi rosna włosy, dlatego tak czy inczej musze
                chodzic czesto farbowac...tj pisałam podobnie jak ty mam juz dosyc blondu:)
    • Gość: guciaa Re: dobry i tani fryzjer-baleyage-Wrocław IP: *.media4.pl 21.08.05, 16:20
      byłam w sobote na balejazu u Anety, jestem zadowolona wiec polecam:)) chyba
      warto tez isc w inny dzien bo kobiet było mnóstwo
      • Gość: stokrotka Re: dobry i tani fryzjer-baleyage-Wrocław IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.08.05, 18:03
        Guciaa cieszę się ze moja rada się przydała i ze p. Anetka przypadła Ci do
        gustu:) Ja jutro dzwonię żeby się umówić...Napisz jakie masz kolory i co Ci
        robiła?
    • fanka_grzeskow_czekoladowych odnosnie szalonych nozyczek ;) 21.08.05, 19:16
      Mam prae pytan :)
      Mam wlosy do lopatek krecone i chcialabym je ozywic delikatnym blond baleyajem,
      ile kosztowalaby mnie ta przyjemnosc ? ;)
      Czy zdazylabym sie umowic jeszcze przed koncem wakacji, czy dopiero raczej na
      wrzesien ?
      I jeszcze jedno : czy to jest daleko od Rynku ? Bo ja jestem czesto we
      Wroclawiu, ale i tak slabo sie orientuje ;P
      Pzdr
      • Gość: rg Re: odnosnie szalonych nozyczek ;) IP: *.KSZ.K.pl 21.08.05, 20:35
        Szalone nożyczki są na dłuższą metę do bani. Te ich balejarze schodzą szybciej niż szamponetki!! Mieszkam w okolicy pl. Piłsudskiego i wiele dziewczyn a w tym i ja jak tylko otwarto ten salon biegało tam robić kolorki. Bardzo szybko przestały biegać jak efekt trzmał sie około miesiąca na włosach i to najdłuzej. więc osobiście nie polecam.
      • Gość: Do fanki_grześków- Re: odnosnie szalonych nozyczek ;) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.08.05, 21:21
        Myślę że koszt takiego baleyagu nie byłby droższy niż 60-70zł ale to wszystko
        okazałaby się na miejscu lub jakbyś dzowniła mozesz odrazu zapytać się o cenę:)
        NIestety jest to kawałek od rynku. Polecam autobus linii 142 lub kierunek ul.
        Kasprowicza.
        Jeżeli chodzi o poprzednią wypowiedz co do trwałości kolorów to ja chodze tam
        raz na 2 miesiące ale nie z powodu tego ze kolor wyblaka lecz z powodu
        odrostów.Myślę że warto spróbować za taką cenę, przekonać się czy kolor będzie
        trwały.
        Pozdrawiam
    • Gość: Agulka Re: dobry i tani fryzjer-baleyage-Wrocław IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.08.05, 21:40
      Wejdź sobie na forum "Wrocław -po godzinach". Jest tam wątek odnośnie kiepskich
      fryzjerów. "Szalone nożyczki" są najczęściej odradzanym salonem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka