basiakm 06.08.05, 11:30 Mój stary depilator odmówił posłuszeństwa i muszę kupić nowy. Jaki polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kaja Re: Depilator- jaki? IP: *.adsl.inetia.pl 07.08.05, 10:34 podbijam bo jakis zlosliwiec usdunal moj watek, pewnei za to ze na watku o ksiazce kogos zjechalam :) ja chce taki ktory jest dokladny i lapie te wloski nawet krotkie, depilacja juz nei boli wiec nie zalezy mi na efekcie znieczulenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: migotka Re: Depilator- jaki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 21:27 Tez bym chciala sobie kupic, tylko w miare tani :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Depilator- jaki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 14:36 czy te chlodzace sa mniej bolesne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bortula Brown czy Philips IP: 195.116.43.* 08.08.05, 22:05 Mam Depilator Browna, ale nie "lapie" drobnych włosków... niestety... Czy Philips jest lepszy?? Odpowiedz Link Zgłoś
polibius Re: Depilator- jaki? 09.08.05, 11:46 nie kupujcie. NIedawno pojawił się tu wątek o depilatorach, gdzie opisałam swój przeypadek. Ale opiszę jeszce raz, mój mąż kupił mi philipsa z golarką i chłodziarką. Drogi to wydatek, a beznadziejny. Po pierwsze boli, nawet z chłodzącą końcówką, po drugie wrastają włoski, co w przypadku woskowania i golenia nie miało miejsca. Teraz służy jako golarka, dobrze, że chociaż jest coś takiego. Ja odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala mi Re: Depilator- jaki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 16:05 Nie wszystkim wrastaja wloski po depilacji wiec czemu odradzasz?;] Odpowiedz Link Zgłoś