Gość: Ava IP: *.pl / *.leczna.enterpol.pl 08.08.05, 17:00 Mam problem z tłuszczem na biodrach!!!Proszę o jakieś ćwiczenia najlepiej już przez kogos sprawdzone oczywiście z zadowalającym skutkiem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sessetka Re: Pełne biodra!!! 08.08.05, 17:11 mysle, ze takie cwiczenia nie istnieja niestaty. poprostu musisz schudnac, zeby ujedrnic pupe plywaj zabka, ale od plywania chudnie sie tez wszedzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili Re: Pełne biodra!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.05, 21:58 podobno skakanka jest super, duzo slyszalam o rewelacyjnym dzialaniu! Ja skacze od kilku dni, polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmgh Re: Pełne biodra!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 22:44 ja też skacze, tylko chyba mam jakąś głuią skaknke bo sie ciągle kuje :\ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leila Re: Pełne biodra!!! IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 10.08.05, 22:40 ja też mam pełne biodra, moja mama miała pełne biodra, tudzież babcia. Geny moja droga.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eluśka Re: Pełne biodra!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.05, 15:07 Moje tez... A najlepsza metoda - stosowana przeze mnie od kilku miesiecy - to zerkanie co jakis czas na zdjecia Beyonce i J.Lo. Dziala i rewelacyjnie poprawia humor;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sineira Re: Pełne biodra!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 17:20 Ciesz się, że wyglądasz jak kobieta i nie dawaj się ogłupić kolorowym gazetkom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annnka Re: Pełne biodra!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 17:46 co ty!pelne biodra sa super,bardzo kobiece,jak dojrzewalam mialam kompleks na punkcie nich a teraz to bardzo doceniam,wole pracowac nad brzuszkiem zeby byl plaski,wtedy jeszcze bardzie widac te pelne biodra....:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ava Re: Pełne biodra!!! IP: *.pl / *.leczna.enterpol.pl 11.08.05, 17:54 Pełne tak!Ale moje są zbyt pełne!!!Jutro kupię sobie skakanke...Kobiece biodra tzn.ile to centymetrów w obwodzie i przy jakim wzroście ja mam 100!!!!przy wzroscie 170cm jak jest z wami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sineira Re: Pełne biodra!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 18:42 Uwierz mi, przy TYM wzroście wcale nie masz zbyt pełnych bioder! Kto Ci to wmówił? Jakaś anorektyczka czy wredny mizogynik? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annka Re: Pełne biodra!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 18:53 super biodra masz!!ja mam 98 w biodrach przy 171 cm wzrostu i szczerez chyba nie chcaialbym miec mniej w biodrach,bardzo mi sie takie podobaja,no ale skakanka nikomu nie zaszkodzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Pełne biodra!!! 11.08.05, 19:18 biodra so super kiedy towarzyszy im wciecie w talii,jesli go nie ma to... Odpowiedz Link Zgłoś
agness25 Re: Pełne biodra!!! 11.08.05, 20:06 ile minut dziennie skaczecie na skakance?? i jakim stylem? rowerkiem, żabką? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ava Re: Pełne biodra!!! IP: *.pl / *.leczna.enterpol.pl 11.08.05, 20:29 Dzięki dziewczyny!Może ja rzeczywiście trochę przesadzam no i moje koleżanki tez prawie wszystkie 90 w biodrach i wogóle przy mnie to szkielety pewnie dlatego mi się wydaje że coś ze mną nie tak... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ava Re: Pełne biodra!!! IP: *.pl / *.leczna.enterpol.pl 11.08.05, 23:16 Jeśli chodzi o skakanke to najpierw jakieś ćwiczenia rozciągające tak z 5 min.następnie 10min skakanaka skacz jak Ci wygodnie.Chociaż nie wiem czy 10min to nie za dużo jak na początek myśle ze lepiej zacząć pierwszego dnia np. od 60 skoków na przemian rowerkiem i żabką i każdego dnia dokładać po 30 tak zeby doszło to w czasie do 10min. Odpowiedz Link Zgłoś