Dodaj do ulubionych

Do Pani JUSTY ???????

10.08.05, 14:33
Jest pani takim autorytetem tu na forum wiec i ja chcialabym zasiegnac pani opini.Tam gdzies ponizej zamiescilam swoj watek ,ale moze nikt nie zauwazy.Otoz szukam skutecznego kremu na slonce (z faktorem od 20-30),nawilzajacego ktory by nie zostawial polysku, najlepiej z apteki.Stosuje Zineryt i Metronidazol i mydlo dziecinne do mycia twrzy. Bede bardzo wdzieczna za rade,serdecznie pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: AgaU Re: Do Pani JUSTY ??????? IP: *.acn.waw.pl 10.08.05, 15:09
      nie tlusty jest anthelios fluid extreme.
      zajrzyj do wyszukiwarki.
      justy juz 100x odpowiadala na takie pytania;)
    • tegan Re: Do Pani JUSTY ??????? 10.08.05, 15:19
      Alex, nie jestem wprawdzie adresatka ale moge moje sugestie pomoga. Do ciala
      polecam Piz Buin - bardzo ladnie sie wchlania i nie zostawia polysku, przy tym
      przyjemnie pachnie. Ja do twarzy uzywan przez caly rok Clinique Superdefense z
      faktorem 25. Swietny do tlustej skory, nie na tluszcza wcale a wrecz matuje.
    • Gość: len Re: Do Pani JUSTY ??????? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.08.05, 15:37
      Nie jestem wprawdzie Justą, ale widziałam w sprzedaży dwa kremu Pharmaceris o
      takim filtrze, jakiego szukasz. Można je kupić w aptekach, Superpharmach w
      supermarketach, GaleriiCentrum i niektórych dużych drogeriach. Tutaj wstawiam
      link do jednego z tych kremów: przebarwienia.eris.pl/ W sklepie
      widziałam jeszcze jakiś, ale nie potrafię sobie przypomnieć, z jakiej był serii
      i który to dokładnie, miał właściwości nawilżające i ochronne. Nie używałam
      żadnego z tych kremów, więc nie mogę ich ocenić, atutem jest na pewno cena i
      dostępność.

Pozdrawiam!
      • Gość: len Re: Do Pani JUSTY ??????? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.08.05, 15:53
        Znalazłam te dwa kremy w sklepie Eris wraz z cenami:

www.sklep.eris.pl/produkt.php?id=590
        www.sklep.eris.pl/produkt.php?id=431
    • Gość: justy Re: Do JUSTY ??????? IP: 213.241.34.* 10.08.05, 21:44
      preparaty z b.dobrą ochroną o stosunkowo lekkiej konsystencji:
      -Bioderma Photoderm AKN spf30 spray- specjalnie dla cer tłustych
      -Avene spf50+ (lub 60 jeśli wyprodukowany w zeszłym roku)z pomarańczowej serii
      z turkusowym prostokątem (mój ulubiony)
      -SVR spf 60- matowy; raczej dla bladych cer.
      -Bioderma photoderm max spray spf60
      -Vichy spf30/60 "krem-żel"
      -moze być Anthelios fluide extreme spf60 lub vichy płynny też z spf60, ale
      wyżej wymienione są dla mnie jednak lżejsze.

gorsza ochrona:
      Iwostin spf20
      Hydraphase legere XL spf15

• alex1608 Re: Do JUSTY ??????? 11.08.05, 11:41
        Dziekuje pani bardzo jest pani niezastapiona na tym forum.Pozdrawiam serdecznie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka