Dodaj do ulubionych

tabletki anty

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 15:09
Mam pytanko!! Dla mnie to bardzo ważne! Biorę tabletki zawsze o 13:00,
niedlugo będe miała siedmiodniową przerwę, no i wtedy chciałabym brać
tabletki o 20:00! Czy można sobie zmienić godzinę? Jakie będzie moje
zabezpieczenie przed ciążą ??? Odp please!!!!!1
Obserwuj wątek
    • Gość: nusiątko Re: tabletki anty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 16:28
      zapytaj o to moze na forum o antykoncepcji, ale z tego co się orientuję to
      mozna zmienić godzinę,ale w tył,tzn. że jezeli brałaś o 13,to mozesz brać o 12,
      czy o 9; jakos tak mówił mój ginekolog :)
      poczekaj jeszcze na porady innych dziewczyn.
      • Gość: lawenda Re: tabletki anty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 16:39
        Dzieki za odpowiedź :)
    • mikams75 Re: tabletki anty 14.08.05, 16:50
      a czemu chcesz zmienic godzine? To juz lepiej zmien na poranna, ja tak bralam,
      bo w ciagu dnia zawsze zapominalam, a wieczorem zdarza sie wypic piwko itp a
      tabletek lepiej nie mieszac z alkoholem. Wzieta rano wchlania sie do wieczora i
      nie ma problemu. Co do zmian godziny - mozna zmieniac biorac dwuskladnikowa.
      Przeczytaj na ulotce ile godz. tolerancji jest. W przypadku jednoskladnikowych
      nie mozna zmieniac.
      • Gość: lawenda.... Re: tabletki anty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 17:21
        Chcę zmienić na wieczorną, bo po tabletkach mam większy apetyt :/ a tak to
        go "prześpie" ...... a z alkoholem to faktycznie będzie problem...... hmmmm
        pomyśle :) dzięki
        • Gość: lawenda.... Re: tabletki anty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 17:23
          Tolerancja jest do 12 godzin, więc jest to chyba dwuskładnikowa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka