Dodaj do ulubionych

W co się ubrać??

26.08.02, 11:38
Za kilkanaście dni czeka mnie spotkanie mojej byłej klasy maturalnej. Impreza
odbędzie się w wynajętym lokalu. Nie wiem jak się mam ubrać. Na codzień noszę
się raczej sportowo. Błądzi mi po głowie myśl żeby zadzwonić do którejś z
byłych koleżanek lub nawet organizatorek z zapytaniem jaki charakter będzie
miało to spotkanie lub nawet wprost jak one idą ubrane. Mogę dostać
wymijającą odpowiedź a czas nagli. A jak Wy byście się ubrały?
Obserwuj wątek
    • anexxa Re: W co się ubrać?? 26.08.02, 11:43
      no to sie ubierz sportowo. moze nie w spodnie, ale w
      prosta spodnice, koszule albo zabawny top, na to raczej
      kurtka a nie zakiet - ale kurtka tez nie w stylu
      "pazdziernik w juracie". buty... nie wiem, jakie masz. ja
      bym pewnie wdziala wsuwki diesla, bo sama ubieram sie
      calkiem sporty;)

no, co chcialam powiedziec - nie suknia balowa i nie
      sweter i dzinsy. cos pomiedzy.

xx.
    • Gość: LadyBlue Re: W co się ubrać?? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.08.02, 11:58
      wiesz jaki charakter ma ten lokal? i masz blizszy kontakt z jakimiś koleżankami
      ze szkoły? dobrze by było zrobić małe "śledztwo" w tej sprawie, bo niestety,
      ale z takiego spotkania często wychodzi "festiwal mody i urody" i jak
      wszystkie koleżanki odstawią się na max, to mozesz czuć się nieswojo. miłego
      spotkania życzę :)
      • Gość: Helena Re: W co się ubrać?? IP: *.waw.cdp.pl 26.08.02, 12:10
        Nie wiem ile masz lat, ale takie imprezy sa zwyle raczej wieczorowo-nocna.
        Moze styl lekki, ale elegancki. Np. mala czarna/czerwona/ bezowa do tego fajne
        sandalki, klapki (nie klasyczne szpilki) i jakas fikusna torebka. Albo jezeli
        to cos mniej formalnego, to prote spodnie i blizniak - zawsze mozna zdjac
        wierzchnia czesc albo zamiast tego koszula portfelowa - w GC jest duzo niezlych
        koszul Autografa.
        Napisz cos wiec, to moze wspolnie cos zdzialamy.
        H.
    • Gość: Malgosia Re: W co się ubrać?? IP: *.astercity.net 26.08.02, 12:23
      Miałam w ubiegłym roku takie spotkanie i też w lokalu. Założyłam ostro zielony
      komplet (spódnica + koszulo-marynarka) z lnu z Promod. Do tego fioletowy top
      na ramiączkach. Klapki na obcasie. Czułam się młodo i rewelacyjnie. Inne moje
      koleżanki też ubrały się na pół sportowo. Tylko jedna z moich koleżanek ubrała
      się w małą czarną i czuła się chyba nie najlepiej.
      • Gość: agul Re: W co się ubrać?? IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 26.08.02, 13:02
        Ja mam wypróbowany i sprawdzony patent na takie nie_wiadomo_jakie-imprezki:)
        Zakładam dzinsy, tylko nie żadne wielkie, luźne, tylko raczej dość obcisłe,
        mogą być lekkie biodrówki, jeśli masz nadającą sie do tego figurę i lepiej
        sprawdzają się z ciemniejszego dżinsu na takie okazje. Ponieważ dżinsy mniej
        eleganckie, zakładam do nich jakąś lekko 'odlotową' bluzkę, np. lekko
        przezroczystą, z jakiejś leciutkiej delikatnej tkaniny albo z jakimś spooorym
        dekoltem albo bez pleców, coś odjazdowego, tak, żeby góra wyrównała dżinsy. Do
        tego buty na obcasie, a jak się okaże, że jest mniej oficjalnie, to zabrać ze
        sobą jakieś np. japonki albo płaskie klapki. I torebka raczej mała i z
        fantazją, ale musi pasować do charakteru bluzki:-)
        Ten patent sprawdza mi się zawsze i nigdy jeszcze się na nim nie zawiodłam:-)
        Miłej zabawy!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka