Gość: mariposa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 12:38 macie jakas???bo ja kupilam swietna ale nie ma jej w Polsce!i teraz zostalam bez nieczego:(( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bibi Re: dobra odzywka do rzes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 14:01 Pierre Rene jest bardzo zachwalana, ja uzywam o9d kilku dni, ale jeszcze nie mogę potwierdzić rezultatów. A oprócz tej jeszcze Refectocil - to tyle, bo reszta to jedna wielka nic nie dająca ściema :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariposa Re: dobra odzywka do rzes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 14:31 a ten Refectocil to gdzie moge kupic??ja mam talika i jest rewelacyjna!ale nie ma jej niestety u nas:(dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bibi Re: dobra odzywka do rzes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 14:34 Refectocil można kupić w sklepie fryzjerskim lub u kosmetyczki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariposa Re: dobra odzywka do rzes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 14:36 a w wawie orientujesz sie dokladnie gdzie??dziekuje za odp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bibi Re: dobra odzywka do rzes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 14:39 w Warszawie sklep fryzjerski jest na Koszykowej mniej więcej na przeciwko Hali "Koszyki" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariposa Re: dobra odzywka do rzes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 14:45 dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: dobra odzywka do rzes IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.05, 15:01 talikę mozna kupić na www.esentia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariposa Re: dobra odzywka do rzes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 16:11 dzieki Aniu,jest nawet tansza niz za granica!chyba sie skusze mimo ze nienawidze kupowac przez net!pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lulu ad.Refectocils IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 22:49 ten Refecticils to jest bezbarwna odzywka? bo jak wpisuje w google to mi wyskakuje henna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: ad.Refectocils IP: *.piasta.pl 27.08.05, 11:19 RefectoCil Longlash to dokladnie balsam pielegnacyjny do brwi i rzes. Jest dobry, kupiła mi go moja kosmetyczka, bo niestety sama nie moglam nigdzie znalezc. Henna tej firmy jest rowniez,ale to juz co innego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bortula Refectocils wydłuza??? pogrubia??? IP: 195.116.43.* 27.08.05, 11:37 jest porównywalny z odżywką keratynową Gal?? Odpowiedz Link Zgłoś