Dodaj do ulubionych

dobra odzywka do rzes

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 12:38
macie jakas???bo ja kupilam swietna ale nie ma jej w Polsce!i teraz zostalam
bez nieczego:((
Obserwuj wątek
    • Gość: bibi Re: dobra odzywka do rzes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 14:01
      Pierre Rene jest bardzo zachwalana, ja uzywam o9d kilku dni, ale jeszcze nie
      mogę potwierdzić rezultatów. A oprócz tej jeszcze Refectocil - to tyle, bo
      reszta to jedna wielka nic nie dająca ściema :-)
      • Gość: mariposa Re: dobra odzywka do rzes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 14:31
        a ten Refectocil to gdzie moge kupic??ja mam talika i jest rewelacyjna!ale nie
        ma jej niestety u nas:(dziekuje
        • Gość: bibi Re: dobra odzywka do rzes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 14:34
          Refectocil można kupić w sklepie fryzjerskim lub u kosmetyczki
          • Gość: mariposa Re: dobra odzywka do rzes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 14:36
            a w wawie orientujesz sie dokladnie gdzie??dziekuje za odp
            • Gość: bibi Re: dobra odzywka do rzes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 14:39
              w Warszawie sklep fryzjerski jest na Koszykowej mniej więcej na przeciwko
              Hali "Koszyki"
              • Gość: mariposa Re: dobra odzywka do rzes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 14:45
                dzieki
        • Gość: Ania Re: dobra odzywka do rzes IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.05, 15:01
          talikę mozna kupić na www.esentia.pl
          • Gość: mariposa Re: dobra odzywka do rzes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 16:11
            dzieki Aniu,jest nawet tansza niz za granica!chyba sie skusze mimo ze
            nienawidze kupowac przez net!pozdrawiam
    • Gość: lulu ad.Refectocils IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 22:49
      ten Refecticils to jest bezbarwna odzywka? bo jak wpisuje w google to mi
      wyskakuje henna...
      • Gość: Anna Re: ad.Refectocils IP: *.piasta.pl 27.08.05, 11:19
        RefectoCil Longlash to dokladnie balsam pielegnacyjny do brwi i rzes. Jest
        dobry, kupiła mi go moja kosmetyczka, bo niestety sama nie moglam nigdzie
        znalezc. Henna tej firmy jest rowniez,ale to juz co innego.
        • Gość: bortula Refectocils wydłuza??? pogrubia??? IP: 195.116.43.* 27.08.05, 11:37
          jest porównywalny z odżywką keratynową Gal??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka